Lasītāju atsauksmes par uzņēmumiem

Pie Pagraba Citi Atz. 3
Ceļa Ikšķile - Tīnūži 3.km Tālr.: 65030483
03.06.2009. vajadzēja aizbraukt līdz Mālpilij. Dzīvoju Jelgavā, braucu ar E klases Mersi, tā saucamo acaino. Kad līdz Mālpilij palikuši 17 km, pēkšņi jūtu, ka stipri sāk vilkt stūri, apstājos - iemesls acīmredzams - viena riepa nolaidusi. Uz mašīnas uzlikti R18 BBS diski ar lietotām gumijām, kuras domāju tuvākajā laikā mainīt, bija jau noskatītas Jelgavas riepu centrā - komplekts maksā 100 Ls. Bet tā kā 29.05. izgāju skati un laika arī īpaši nebija, domāju vēl pabraukt līdz pirmajai brīvdienai. Kad pēc riepas nolaišanas apstājos un mēģinājo to uzpumpēt, sapratu, ka tas ir bezcerīgi, jo momentā laida nost. Izrādījās, ka arī zapaska neder, jo tā kā MB ir ar 4.2 motoru, tai ir pastiprinātie suporti un zapasku nevar uzlikt. Pazvanīju paziņam, kurš dzīvo Ropažos, viņš atbrauca, un kopā ar nomontēto tukšo riepu ar viņa mašīnu devāmie uz tuvāko rieppu servisu. Tur pateica, ka gumija nav salāpāma un ir nepieciešama jauna. Tālāk braucām uz tuvāko riepu servisu, kur pārdošanā varētu būt R18 gumijas, rēķinājos ar to pašu cenu, kuru biju noskatijusi (pat domāju, ka laukos varētu būt lētāk). Piebraucām pie riepu servisa - SIA "Pie pagraba", kas atrodas ceļa Ikšķile - Tīnūži 3. kilometrā. Nepieciešamā izmēra riepas (225/40) bija pieejamas, bet te tev nu bija lētāk - paprasīja 40Ls gabalā, pilnībā atkrita doma ņemt visas četras gumijas, pat divas vairs negribēju ņemt. Bet tā kā galīgi nebija laika, paņēmu vienu gumiju un pajautāju vai vismaz bezmaksas montāža vienam diskam ir iespējama, uz to man atbildēja, ka viena diska montāža uz citu gumiju maksā 5Ls. Uz to man vispār vairs nebija, ko atbildēt, vienkarši pateicu, lai montē pāri. Kad tas bija izdarīts, man tika uzdots jautājums, vai čeks ir vajadzīgs, kad pateicu, ka nav, gumijas cena tika nolaista līdz 35 Ls, riepas montāža - 3Ls, balansēšana - 2Ls, kaut arī es balansēšana netika prasīta, jo diski pirms pāris nedēļām bija balansēti. Kad pajautāju, kāpēc ir tik dārgas gumijas, man atbildēja, ka vajagot braukt ar R13 diskiem, tad arī gumijas būšot lētas (cik esmu redzējusi internetā gumijas uz R13 ar visiem diskiem maksā 20 - 30 Ls komplekts). To es pati saprotu, ka gumijas nav mazas un nebūs pa 10Ls gabalā, bet arī negaidīju, ka tās būs uz pusi dārgākas nekā Jelgavas riepu centros un internetā pieejamās (nodilums nopirkatajai gumijai nebija mazāks kā pa 25 Ls/gab piedāvātajai). Novērtējumu 4 šim riepu servisam dodu par to. ka tur bija nopērkamas man nepieciešamā izmēra gumijas, bet ceru vairs nekad dzīvē tur vairs neiegriezties. Un neiesaku arī citiem tur iegriezties, ja negribat pārmaksāt.
kikam @ 3.jūnijs 2009 23:52
Visi komentāri
 
Girc44 8.jūnijs 2009 21:52
0 0 Atbildēt

Laikam liels speciālists esi ja domā ka ritenis pirms pāris nedēļām ir balansēts, mainot viņam riepu nav jābalansē:D

Varēji tikt galā tur pat uz ceļa, vienkārši zapasku būtu uzlicis aizmugurē, un to kas bija aizmugurē būtu licis priekšā.

Pirmais 15.jūnijs 2009 11:02
0 0 Atbildēt

skopais maksā divreiz. divreiz :D

Mefistofels 21.jūnijs 2009 12:33
0 0 Atbildēt

Tas Pie pagraba ir pilnigaakaam miskaste. Es ar nekad muuzaa tur vairs nebrauksu. Biju pirms paaris gadiem uzmonteet ziemas riepas. Rezultaataa tie kroplji:
1) Audi alumiinija disku vidinjus neneema nost ar paredzeetiem intsrumentiem, bet iesita saanaa skruuvgriezni un noraava. Rezultataa visi vidinji nesmuki ielociiti.
2) Monteejot vinam diskam saanaa ievilka riktiigu sviitru.
3) Limeejamos atsvarinis saliimeeja gan no ieksas, gan no aarpuses - izskatijas vienkaarsi drausmiigi.
Nebrauciet tur nekad!

Arnijs 19.jūlijs 2009 15:18
0 0 Atbildēt

Autorei vajadzētu kaut nedaudz iepazīties ar riepu tirgus cenām (jaunas šāda izmēra riepas maksā vidēji ~ 150Ls/gb) un balansēšanas nepieciešamību. Tad varbūt arī neparādītos tik muļķīgi spriedelējumi par pārmaksāšanām un 2 ned atpakaļ nobalansētiem diskiem. Bet - ja jau negribi vilkt ragaviņas, varbūt tiešām paskatīties kāda uzturēšanā lētāka auto virzienā.

teftelis 23.jūlijs 2009 1:16
0 0 Atbildēt

piekrītu pirmajam :D divreiz.

Dark_Side 24.jūlijs 2009 10:04
0 0 Atbildēt

man Toyota Corolla TSport bija līdziga probleema... Tableti priekshaa nevareeja dabuut - tapec 2 rati jaamaina bija!

Kvatra 10.augusts 2009 15:39
0 0 Atbildēt

Mašinu kupil, bet riepām nesanāk :D

DeaDMoroZZZ 26.septembris 2009 23:15
0 0 Atbildēt

vecam acainajam pietika, riepaam nepietika.... taaLatvijaa biezhi gadaas.... :D
un mineet par BBS un 4.2 nebija obligaati, pochotu nevairoja... :)))

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti