Lasītāju atsauksmes par uzņēmumiem

Autoskola Presto WWW Autoskolas Atz. 9
A. Čaka iela 33, 6. stāvā, Rīga LV-1011 Tālr.: +371 28826828
Nesen kā tiesības nokārtotas un pateicoties tieši autoskolas PRESTO sakarīgajiem instruktoriem un zinošajiem lektoriem. Liels paldies viņiem. :) Izvēlējos šo autoskolu, jo webā daudz pozitīva biju par to lasījis un jāsaka - nebija melots. Visiem nākotnē studēt plānojošajiem iesaku pašiem iečekot autoskolas atsauksmes un rādītājus un izdarīt pareizo izvēli - jo īstā autoskola....tā ir svarīga izvēle. P.S. Varu ieteikt iemest aci Presto soc. kontos (papildus informācijai): https://plus.google.com/+AutoskolaPresto/posts
signezz @ 16.februāris 2015 15:11
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Linda 20.februāris 2020 14:01
1 1 Atbildēt

Es noteikti nemācītos šajā skolā, jo neviena normāla skola savus kursantus neterorizē ar šāda veida e-pastiem un draudiem, kad līgums tiks lauzts un zaudē visus apmācībās ieguldītos līdzekļus, kā arī neviena normāla skola neslēdz līgumus ar instruktoriem par ko pati skolas vadība izsakās - neprofesionāli .

Presto vadības e-pasts kursantiem braukšanas nodarbības uzsākot.Vēlamies atkārtoti vērst Jūsu uzmanību, ka skaidras naudas norēķini par braukšanas nodarbībām ir pretlikumīgi saskaņā ar MK. noteikumiem nr. 358 "Noteikumi par transportlīdzekļu vadītāju apmācību un transportlīdzekļu vadītāju apmācības programmām" p.36.1. Tie ir tie paši noteikumi, kas ir mūsu savstarpējā apmācību līguma pamatā.

Mūsu savstarpējā līguma 6.3.2 punkts paredz, ka "AUTOSKOLAI ir tiesības lauzt noslēgto līgumu ar KURSANTU bez iepriekšēja brīdinājuma, ja.. KURSANTS veic nelikumīgus maksājumus instruktoram par braukšanas nodarbību veikšanu". Juridiskās sekas ir tādas, ka kursants zaudē visu līdz tam brīdim par pakalpojumiem samaksāto naudu un apmācībām iztērēto laiku.

Lūdzam ņemt vērā, ka instruktors ir autoskolas sadarbības partneris, nevis darbinieks, un mūsu attiecības regulē sadarbības līgums, kas paredz milzīgu naudas sodu un/vai sadarbības pārtraukšanu. Autoskolas viedoklis var atšķirties no sadarbības partnera viedokļa.

Atcerieties, ka autoskolu nozarē sūdzība nr. 1 ir braukšanas nodarbību stiepšana garumā. Dodot skaidru naudu par nodarbību apmaksu, Jūs izslēdzat patiesu instruktoru konkurenci, kas ir vienīgais pašregulējošais mehānisms. Šādi Jūs savu apmācības ilgumu atstājat vienas personas ieskatam, kas tīri cilvēcīgu iemeslu dēļ to izmanto. Ne velti autoskolas elektroniskā braukšanas sistēma paredz vieglu instruktoru maiņu, lai varētu salīdzināt instruktoru atdevi.

Veicot šādas samaksas, Jūs ne tikai apzogat sevi, bet arī autoskolu un citus kursantus, kuri paļaujas uz godīgu, caurspīdīgu, pārskatāmu mācību procesu.

Mēs lūdzam ziņot par šādām darbībām pilnīgi bez nekādām sankcijām, pretī saņemot EUR 100 braukšanas nodarbību depozītā. Šādā gadījumā Jums ir tiesības saņemt no mums kvalificētu juridisku konsultāciju, lai izvērtētu savu situāciju.

Ņemiet vērā, ka izmeklēšanas rezultātā instruktors pats var atklāt kursantus, kas veikuši šādus maksājumus, lai glābtu sadarbību ar autoskolu. Tādā gadījumā līgumi ar kursantiem tiks lauzti bez brīdinājuma.

Lūdzam pieteikt šādus gadījumus līdz 23.02.2020 (saņemot EUR 100).

Jūsu

Presto Autoskola

Džerijs 11.jūlijs 2021 12:05
1 1 Atbildēt

Nu diez vai atgādinājums par nelikumīgām darbībām būtu par sliktu autoskolas izvēlei. Ka tik Linda nav ar vainas sajūtu Ir ļoti daudz objektīvu kritēriju kā izvēlēties: ērta lokācija, CSDD statistika, atsauksmes (tādas, kuras var pārbaudīt, ka tās ir ticamas un kas nav anonīmas), autoskolu topi, dažādas ērtības, ko varam saukt par servisu. Izvēlēties autoskolu katrā ziņā nav tas pats, kas maizi nopirkt.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti