Noteikumi/pārkāpumi ārzemēs

BiteG Reģ.: 21.04.2004

Ir doma drīzumā ar auto šķērsot Lietuvu - Poliju - Čehiju. Kāds varētu padalīties pieredzē/informācijā par minēto valstu ceļu satiksmes noteikumiem, sodu bardzību, utt.

Paldies

 
1 2 3
Badjo Reģ.: 02.08.2006
0 0 Atbildēt

Arnis76 rakstīja:

bugs rakstīja: Kad var padalities ar pieredzi Igaunos? Biju Tartu un vinu genialo stavesanas zimju del netisam noravos plaksteri. Interese vai tos ir jega apmaksat un vai man pec kada laika neklauves izsiteji pie durviim

Esi mierīgs, nekas nebūs. kamēr nav vienotas datubāzes, Tevi nekādi nevar izķert vai savādāk izsist piķi. Ja šie nostučīs mūsu menties, sliktākajā gadījumā samaksāsi sodu ejot apskati.

Nepretendēju uz pilnīgu pateisību, bet ja var ticēt, ko mācīja vienā koledžā, Eiropas integrācijas mācībā, tad, lai pievienotos, un pievienojoties, Šengenas zonai, visa informācija par katru EU pilsoni, viņa nodarījumiem, pārkāpumiem utt. tiks likta vienā kopējā datubāzē. Nezinu vai tas tiešām strādā. To redzēsim nākotnē.

Olegsxs Reģ.: 13.12.2012
0 0 Atbildēt

Domāju, ka visā eiropa noteikumi ir vienādi, vai ļoti līdzīgi par to neuztraucies, tev pietiks ar šiem - www.autoskola-presto.com/...

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Vo bljā, presto arī ir aizrāvies ar bezmaksas reklāmu....

Atceries.... Ja tu reklamējies par velti, tad pa velti tu reklamējies

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Bet pa tēmu šeit

Ko darīt, ja noticis CSNg Apvienotajā Karalistē www.iauto.lv/...

kā rīkoties, ja gadījies nokļūt CSNg Apvienotā Karalistē

Nekad neatzīstiet savu vainu notikuma vietā!

Lūdziet otram autovadītājam un tā pasažieriem uzrādīt personu apliecinošus dokumentus, pajautājiet, vai viņi ir transportlīdzekļa īpašnieki, un, ja nav, tad lūdziet sniegt informāciju par transportlīdzekļa īpašnieku (informāciju par vārdiem un uzvārdiem pārbaudiet, neskatoties uz to, ka persona jau ir uzrakstījusi konkrētos datus).

Veiciet pierakstus par CSNg, norādot:

laiku, vietu (ceļa nr., kilometru vai viadukta nr., virzienu, uz kuru braucāt) un laika apstākļus, kādos noticis CSNg,

vārdus, uzvārdus, adreses, dzimšanas datus, kontaktinformāciju CSNg iesaistītajām personām,

CSNg iesaistīto transportlīdzekļu apdrošināšanas datus,

precīzu pasažieru skaitu, ieskaitot viņu atrašanās vietas automašīnas salonā CSNg laikā,

pierakstiet iesaistīto transportlīdzekļu marku, modeli, valsts numuru un krāsu,

ja otram transportlīdzeklim ir acīmredzami bojājumi, tad atzīmējiet, kur un kādi tie ir, ja acīmredzamu bojājumu nav, tad pierakstiet, kur tie jūsuprāt varētu būt,

Ja jums ir pieejams fotoaparāts vai foto kamera telefonā, tad veiciet transportlīdzekļa fotogrāfēšanu sadursmes vietā, kā arī apkārtnes un bremzēšanas ceļu, ja to iespējams fiksēt. Ja pastāv iespēja un tas neapdraud jūsu dzīvību/veselību, nofotografējiet arī CSNg iesaistītās personas.

Pierakstiet CSNg liecinieku vārdus, uzvārdus, kontaktinformāciju. Ja tas nav iespējams, pierakstiet reģistrācijas numurus automašīnām, kuras bija apstājušās uzreiz pēc CSNg.

Piefiksējiet informāciju par uz CSNg atbraukušajiem palīdzības dienestiem (policija, ātra medicīniskā palīdzība, ugunsdzēsēju dienests, satiksmes dienests).

Doto informāciju apkopojiet arī tad, ja CSNg nav ievainoto.

Pierakstiet veidu, kā CSNg iesaistītās personas devās prom no negadījuma vietas - patstāvīgi vai ar auto evakuatoru. Ja iesaistītais auto tiek aizvest ar evakuatoru, pierakstiet evakuatora kompāniju un numurzīmi.

Ja jūsuprāt ir vēl kāda svarīga informācija par negadījuma gaitu vai apstākļiem, protams, piefiksējiet arī to.

seaman Reģ.: 18.08.2005
0 0 Atbildēt

tā kā šeit augstak uzrakstīts ir jadara vienmēr un visur!

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

seaman rakstīja: tā kā šeit augstak uzrakstīts ir jadara vienmēr un visur!

Tas bija par Angliju.

1 2 3
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti