Chrysler LHS starteris

Koncis Reģ.: 07.01.2004

Sveiki

Nu jau kādu laiku uz nerviem uzkāpusi problēma ar auto piestartēšanu, citreiz tas izdodas ar pirmo reizi, citreiz pēc 10min... pagriežot atslēgu no startera nāk tikšķoņa un nekas vairāk.. auto nelec!

Vai tās varētu būt oglītes? Nav ne jausmas cik tas varētu maksāt un kur labāk griezties ar šādu problēmu.

Iepriekš paldies.

 
1 2 3
PiepZz Reģ.: 08.05.2004
0 0 Atbildēt

Nezinu, kamdēļ jāmaksā 7ls par gultni, savlaik cigāram dabūju visu komplektu par 3+Ls. Ogles nesen pirku Grosā, arī santīmi (man patīk ģenģera tabletēm lodēt iekšā oglītes, pieslīpējot, nevis pirkt jaunu tableti). Vēl tā zobratainā plastmasa kādus 3ls maksāja. Nedomāju, ka cenas dramatiski kāpušas. Varbūt tu domā lodīšu gultņus, nevis slīdgultņus? Varbūt arī tādus starteriem liek, pats neesmu gan redzējis. Vecu ir jēga pirkt, lai nomainītu kādu mehānisku daļu. Vecu, ja jau noņemts nost, es pajauktu nočekotu vismaz ogles. Cik tur tā darba, vienīgi rokas netīras :> Īsāk sakot - nepamēģināsi - neuzzināsi.

Es personīgi lienu iekšā autiņā tik tad, ja nav pārāk liels gemorojs un pats pagalmā fiziski varu kaut ko izveikt nenormāli nespringstot. Tipa, nav pusmašīna jānojauc un bez pacēlāja sarežģīti. Man vismaz liekas, ka atmaksājas. Nekā servisi, najbalovka, rindas, gaidīšana un sūdīgs rezultāts.

Labas atsauksmes par ģenģeru/starteru servi ir 3 krusts pa labi aiz dzelzceļa tilta, braucot pa Dzirnaveni uz Gogoļa ielas pusi. Sētā kaut kur. Pats neesmu tur bijis. It kā SIA "Pārtinējs" arī esot OK. Palabojiet, ja kļūdos.

Centis_Nuudele Reģ.: 26.11.2007
0 0 Atbildēt

PiepZz rakstīja: Nezinu, kamdēļ jāmaksā 7ls par gultni, savlaik cigāram dabūju visu komplektu par 3+Ls.

Par 3 Ls vari nopirkt korejiešu gultņus zāles pļāvēja riteņiem.

Ja taisa mašīnu pārdošanai, tad OK, ja pats gribi kādu laiku braukt tad tā ir fubļa. Ģeņģerim ir tuvu 10k rpm....dažreiz vēl vairāk.

PiepZz Reģ.: 08.05.2004
0 0 Atbildēt

Ja tu runā par lodīšu gultņiem, atļaušos tevi apgaismot, ka parasti tie atšķiras tikai ar uzspiesto zīmolu un cenu /2 vai /3. Bet ne jau par to ir topiks. Paskaties šeit un sapratīsi, par kādiem gultņiem iet runa. www.detrading.lt/...

PiepZz Reģ.: 08.05.2004
0 0 Atbildēt

Un runa iet par starteri, ne ģenģeri

Centis_Nuudele Reģ.: 26.11.2007
0 0 Atbildēt

PiepZz rakstīja: Ja tu runā par lodīšu gultņiem, atļaušos tevi apgaismot, ka parasti tie atšķiras tikai ar uzspiesto zīmolu un cenu /2 vai /3. ...

Maz tu zini ar ko gultņi atšķiras.

PiepZz Reģ.: 08.05.2004
0 0 Atbildēt

Agha. Uz tās pašas ielas uzļepī citu brendu. Tas pats ar visām auto detaļām, arī sporta. Tāpat kā visa sadzīves tehnika.

Centis_Nuudele Reģ.: 26.11.2007
0 0 Atbildēt

Bez Rumbulas universālveikala eksistē vēl citas vietas, kur iepirkt gultņus.....jaunēkļi.....

sarashkins Reģ.: 01.08.2009
0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja: Žēl, ka vēl joprojām forumā nav fīčas "foto pievienošana"

+1 žēl gan!

1 2 3
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti