Velo 3-4 g.v. puikam

Imka Reģ.: 26.02.2004

Varbūt kāds pēdējā laikā ir pētījis, meklējis un pircis velosipēdu bērnam (3-4 g.v. puikam, augums 1m) Kur ir redzētas labas cenas vai kur var dabūt atlaides? Kam vajadzētu pievērst uzmanību, kādu firmu ražojumu vai modeli ieteiktu. Vajadzīgs ar sānu atbalsta ritenīšiem. Plānotā cena līdz 80 Ls.

 
1 2
SantaS Reģ.: 01.03.2018
0 0 Atbildēt

Lazdinseo rakstīja: ir dzirdēts arī par www.lvelo.lv/ , tur arī labi velo

Arī dzirdēts par www.lvelo.lv/, turklāt velosipēdi tiek piegādāti bez maksas uz jebkuru vietu Latvijā

ArtursBuss Reģ.: 31.05.2018
0 0 Atbildēt

SantaS rakstīja:

Lazdinseo rakstīja: ir dzirdēts arī par www.lvelo.lv/ , tur arī labi velo

Arī dzirdēts par www.lvelo.lv/, turklāt velosipēdi tiek piegādāti bez maksas uz jebkuru vietu Latvijā

Es velosipēdu bērniem ieteiktu iegādāties vienibasgatve.lv/ ļoti labi bērnu velosipēdi

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 1 Atbildēt

zzk ir pieejami ļoti labi specialized 16'' un 20'' bērniem. bērnu izmērs, bet komponentes visas ir kvalitatīvas, no pieaugušo sērijām. visur slēgtie gultņi, dubultie aploki, labas riepas.... arī pēc 5 gadu lietošanas, nomazgājot, ir liekams veikala skatlogā. turpretīm visi paziņas kuri sapirkušies lētos variantus vēlāk tos izmet, jo viss sarūsē, riepas saplaisā un un tt.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Conqueror rakstīja: Kādi ieteikumi 136 kg smagam vecim, kur var nopirlt ričuku kas nelūzīs no tāda braucēja svara pēc pāris dienām? Un ar lielu rāmi jo 2m augums?

Un kas esošajam jūk ārā? Normālam dimanta formas [klasiskais vīriešnieks] rāmim tas svars ir jātur bez problēmām; pakaļas ritenim ir jābūt pareizi saspieķotam un ar pareiziem spieķiem [pašam ir nācies pārspieķot kaut kādas meridas pakaļas riteni, kur fabrīķis bija ielicis spieķus kas domāti platākai rumbas aplocei un tāpēc galviņas lūza nost], un vēlams ar planetāro pārvadu, nevis kaseti [ritenis sanāk simetriski saspieķots, nevis uz vienu pusi nobīdīts], un vēl jāsēž uz Brooks ādas ķebļa, un visam ir jātur.

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

man ir 117kg. šķiet ka jau 15 gadus tur parasts kelly ramis. protams visa apkare jau n reizes uzlabota, bet ramis tur godam. ir gan lekts gan citadi mocīts

Kiploks Reģ.: 07.06.2018
0 0 Atbildēt

Trīsgadīgam puikam nav vajadzīgs velo. Nopērc viņam līdzsvara riteni, piemēram, dipu dapu vai dip dap firmas. Ar tādu var vizināties tikai bērnībā, bet prieks un praktiskā jēga būs daudz lielāka, jo varēs braukt arī pa dubļiem, mežiem, zariem u.t.t. Ja pašam nerealizētas ambīcijas un gribas, lai bērns ir velosportists, tad jau cita runa.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti