Hyundai Coupe 2007. gada 2.0

janoss Reģ.: 11.04.2013

Sveiki!

Vēlos iegādāties augstāk minēto auto. Taču nezinu vai tas būs prātīgs pirkums.

Pirmkārt uzmanīgu mani dara fakts, ka Hyundai ražo korejieši, taču pēdējos gados tik dzirdu reklāmas, ka servisu speciālisti par labāko auto marku atzīst Hyundai, kā arī Kia un Hyundai modeļi uz Latvijas ceļiem vērojami ar vien biežāk.

Otrais ir tas, ka auto izskatās ļoti skaists un mani biedē, ka apkope tam var maksāt tik pat skaisti.

Kas mani interesē ir auto izturība:

* ritošā daļa, vai bieži plīst. cik zinu gultņi laikam īsti negrib turēt.

* elektronika, dzirdēts, ka ir problēmas, bet vai problēmas tādas, ka pabraukt nevar, vai tikai brīžiem logs negrib automatiski nolaisties.

* detaļu dārdzība. kādas cenu kategorijas auto šis ir, tas ir varāk vw un opel klases vai skandināvu auto cenu amplitūdā?

* vispārējais auto novērtējums +/-.

 
DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Tad jau tu pats gana daudz esi dzirdējis un zini.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

prātīgs pirkums var būt tikai opelis

vai fofāgens

IkdienasViesis Reģ.: 24.02.2003
0 0 Atbildēt

Par hundaju caupe konkrēti neko nezinu, bet man pieder divas Sonatas - 2004 un 2006 gada ražojuma. Līdz šim nevienai no tām īpaši remontdarbi nav bijuši nepieciešami - tikai apkopes. Izņemot sīkumus - lampiņas, kolodkas, āra temperaturas datčiks un kloķenes datčiks vecajai sonatai. Un tas arī viss. Vēl šobrīd abi auto kalpo pavisam labi, ne pēc kādiem tur meršiem vai auģikiem noilgojies neesmu.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Mezgli ta mezgli, bet kā ar rūsu?

IkdienasViesis Reģ.: 24.02.2003
0 0 Atbildēt

Ja runā par rūsu, tad priekš 7 un 9 gadus veciem auto situacija vērtējama vairāk nekā laba. Jaunajai 2006.gada sonatai daži milimetri rūsas manāmi vadītāja durvju sliekšņu augšā,kur tie radušies no apavu nošvīkājumiem . Ja dekoratīvā aluminija uzlika uz sliekšņa būtu bijusi vēl par 5mm platāka, nošvīkājumi un rūsas nebūtu vispār. 2004.gada sonatai nedaudz virspusēji ir aprūsējusi grīdas daļa pie aizmugures arkām. Savukārt uz virsbūves krāsojuma līdz šim nav mānāms pat neviens rūsas "zirneklis".

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti