Rallijkross

JanisGrinhofs Reģ.: 20.04.2013

Jau pilnā sparā rit starptautiskā autosporta sezona. Aprīļa sākumā Anglijā tika aizvadīts pirmais Eiropas rallijkrosa čempionāta posms, kurā galvenajā finālā, Super 1600 klasē sesto vietu sasniedza jēkabpilietis Reinis Nitišs. Ņemot vērā, ka tā ir pirmā pilnā sezona Reinim tik liela mēroga(rallijkrosa Pasaules čempis pagaidām nav)seriālā. Arī auto Reinim šajā sezonā jauns(cits), Reno Clio, kurš ir krietni parāks par pagājušajā gadā izmantoto Peugeot 206. Daudz laika atpūtai nav, jo jau šajā nedēļas nogalē otrs posms Portugālē. Turam īkšķus un gaidam ziņas. Lai Reinim veicas!

 
Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
0 0 Atbildēt

Patiešām, lai veicas, jo vairāk tāpēc, ka uz vispārējā fona Reinis nebūt neizskatās vājš Un "slimnieku" EČ nav

kā šķiras ...

JanisGrinhofs Reģ.: 20.04.2013
0 0 Atbildēt

Reinis reāli var nobraukt labāk. Kā pats stāstīja, pietrūka pieredzes tieši agresīvā kontaktcīņā. Īpaši agresīvi ir tatāri. Reinim jāizmanto savs trumpis, starts un jāaiziet no konkurentiem. Jaunais auto to atļauj. Ar Reno Clio jēkabpilietis ir ļoti apmierināts. Tgad ar līdriem varot cīnīties arī sausā trasē. Viss pirmais sešinieks ir spēkos un tehniski ļoti līdzīgi.

JanisGrinhofs Reģ.: 20.04.2013
0 0 Atbildēt

Kā jau zināms jēkabpilietis, Reinis Nitišs veismīgi aizvadīja Eiropas rallijkrosa čempionāta otrā posma sacensības Portugālē, Montalegras trasē, izcīnot ceturto vietu. Šoreiz Reinis īpaši tuvu atradās kārotajam pjedestālam. To, ka Reinim ir ātrums līdzvērtīgs līderiem, jēkabpilietis pierādīja kvalifikācijas braucienos. Pirmo sacensību dienu Reinis pabeidza trešais, bet svētdien divos braucienos bija ātrākais. Gan jau pjedestāli neizpaliks. Pats galvenais, ka Reinis pa ilgiem laikiem ir vienīgais latvijas tehnisko sporta veida pārstāvis, kurš neatlaidīgi un veiksmīgi iekaro Eiropas autosporta virsotnes.

JanisGrinhofs Reģ.: 20.04.2013
0 0 Atbildēt

Šo sestdien un svētdien Ungarijā norisināsies Eiropas rallijkrosa čempionāta III posma sacensības, kurās dalību ņems arī talantīgais jēkabpilietis Reinis Nitišs. Līdzšinējos posmos Reinis demonstrējis labu ātrumu, tāpēc ir pamats cerēt uz pjedestālu. Turēsim īkšķus!

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

"dalību ņems"

vai šito nav šīris tulkojis?

JanisGrinhofs Reģ.: 20.04.2013
0 0 Atbildēt

Latvietis parādija Eiropai, "kur roņi ziemo". Reinis Nitišs uzvarēja Eiropas ralijkrosa čempionāta 3.posmā Ungārijā. Reiņa rezultāts ir visu laiku labākais sasniegums šajā autosporta disciplīnā, kas ir Eiropā ļoti populāra un iecienīta starp skatītājiem un sportistiem. Ja paskatās nesenā pagātnē, tad vispār Reiņa sasniegtais ir viens no augstākajiem rezultātiem Latvijas autosportā pēdējā laikā.

JanisGrinhofs Reģ.: 20.04.2013
0 0 Atbildēt

Šajā nedēļas nogalē Somijā norisināsies Eiropas rallijkrosa čempionāta 4.posms. Uz starta Super 1600 klasē stāsies divi Latvijas pārstāvji, kopvērtējuma līderis Reinis Nitišs un viņa novadnieks Reinis Safonovs, tā ziņo rallycross.lv

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti