3. un 4. augustā Dragreiss Ventspilī!

Dragreiss Reģ.: 15.04.2013

Pirmo reizi Ventspils lidlaukā 3.augusta vakarā no 17:00 dragreisa automobiļu kvalifikācijas braucieni un 4.augustā no 12:00, sāksies spraigie fināla braucieni, kurus dalībnieki atklās ar parādes braucienu.

Tiks uzstādīta ceturtdaļjūdzes, 402,336 metrus gara Dragreisa taisne. Organizatori skaidro, ka skatītāju zona tiks izveidota drošā attālumā vienlaicīgi ļaujot pārraudzīt visu trasē notiekošo.

Dalību sacensībām pieteikuši vēl neredzēta līmeņa dragreisa auto no Lietuvas un Igaunijas kuri sola Latvijas braucējiem sastādīt sīvu konkurenci.

Skatītājiem Būs iespēja tuvumā apskatīt un fotografēties pie favorītu automašīnām, kā arī iegūt autogrāfus no braucējiem apmeklējot dalībnieku parku.

Dalībniekus sagaida īpašs balvu fonds no pasākuma ģenerālsponsora „Bridgestone”, kā arī par iespaidīgām balvām būs parūpējies pasākuma lielais atbalstītājs tirdzniecības un servisa centru tīkls „Stokker” un, eļļu un smērvielu zīmols‘’Valvoline’’. Ar īpašām balvām lutinās TALLINK, sniedzot simpātijas balvas dragreisa dalībniekiem -ceļojumus uz Stoholmu . Īpašs paldies pasākuma atbalstītājam Nippon Auto , Autoplius un pirmajam auto portālam iAuto.lv, par pasākuma atbalstu organizators izsaka pateicību uzņēmuma SIGMEN vadībai.

Ar tehniskajiem noteikumiem un čempionāta nolikumu var iepazīties LAF mājas lapā, kā arī visi jaunumi, diskusijas meklējiet www.facebook.com profilā Latvian Drag Racing Championship., savukārt pieteikšanās sacensībā online režīmā meklējietwww.drag-racing.lv

Ventspils Bridgestone Adrenaline Dragrace championship 5.posma sacensību skatītāju biļetes būs iespējams iegādāties uz vietas vienai dienai tikai par 3,00 Ls savukārt uz abām sacensību dienām tikai par pieciem latiem. Invalīdiem uzrādot apliecību un bērniem no 7-14 gadu vecumam ieejas biļete 2,00 Ls, bet bērniem līdz 6. gadu vecumam ieeja pa velti.

Latvijas čempionāts un kausa izcīņa dragreisā

Oficiālas dragreisa sacīkstes Latvijā notiek jau kopš 2005. gada. Pēdējo gadu laikā Latvijā dragreisa popularitāte ir strauji augusi un sacīkstes klātienē apmeklē no 3000 līdz 7000 skatītāju. Sacīkstēs piedalās no 40 līdz 90 dalībniekiem. Čempiona tituls 2013. gadā tiks izcīnīts ieskaites klasēs PRO A, PRO B, Unlimited, PRO Street, savukārt kausa ieguvēji tiks noteikti Street Modified, Street un Handicap klasēs.

 
Nav pievienota neviena atbilde.
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti