Audi A3

onna2 Reģ.: 03.03.2014

Labdien. Sakiet lūdzu , vai kādam ir bijušas ar mašinas paneli saistītas problēmas??

 
kalfonso Reģ.: 27.03.2002
0 0 Atbildēt

onna2 rakstīja: Labdien. Sakiet lūdzu , vai kādam ir bijušas ar mašinas paneli saistītas problēmas??

par kuru paneli tu runā?

onna2 Reģ.: 03.03.2014
0 0 Atbildēt

Vadības paneli, kurš rāda degvielas daudzumu, eļļas līmeni, ātrumu utt.

kalfonso Reģ.: 27.03.2002
0 0 Atbildēt

onna2 rakstīja: Vadības paneli, kurš rāda degvielas daudzumu, eļļas līmeni, ātrumu utt.

varbūt raksturo tās problēmas sīkāk

onna2 Reģ.: 03.03.2014
0 0 Atbildēt

Te rāda temperatūru un ātrumu, te nerāda, pīkst, īsi sakot, kad uznāk rāda, kad negrib nerāda neko... meistars saka, ka jāmeklē tieši tādiem cipariem, vaiarī jaun jāpasūta no Vācijas, bet tas maksā šausmu naudu. nezinu kam ticēt....

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

temperatūrai var pa 5-10 eiro nopirkt atsevišķi termometru, telefonā gan jau GPS ir - tas noderēs ātruma rādītājam. tik vien kā ielieto degvielas daudzumu pašam jāpieraksta uz lapiņas un jāseko līdz. Bet arī tur gan jau telefona aplikācijās var kaut ko sameklēt.

Raacens Reģ.: 30.01.2004
0 0 Atbildēt

onna2 rakstīja: Te rāda temperatūru un ātrumu, te nerāda, pīkst, īsi sakot, kad uznāk rāda, kad negrib nerāda neko... meistars saka, ka jāmeklē tieši tādiem cipariem, vaiarī jaun jāpasūta no Vācijas, bet tas maksā šausmu naudu. nezinu kam ticēt....

Meistaram varētu būt taisnība, man gan citam modelim bija problēmas ar mot.temperatūru un degvielas rād. Mot. temperatūrai palīdzēja "maigs sitiens" pa paneli jo temp. rādija līdz galam, kas savukārt atslēdza kondišku. Degvielu lēju pēc odometra, vai "lampiņas". Meistari pāris reizes ir jaukuši paneli tas nepalīdzēja, bija doma ka jāmaina visa tā 'šilte" bet neērtība nebija tik liela, $$$ gan .

andzins1111 Reģ.: 14.01.2014
0 0 Atbildēt

Auto gadījumā bijis ar stūri "nepareizajā" pusē un kāds čaklo roku meistars ir pa lēto pārlicis? Bet taisnība meistaram ir, jāmaina. Kura gada auto tas ir?

onna2 Reģ.: 03.03.2014
0 0 Atbildēt

Jā, bet ner';adaneko, arī ātrumu, tas savukārt bloķē kaut ko motorā un ma''sīna raustās, te atkal iedarbinās ar 5 reizi,kaut gan aķis jauns. Paneļi tur iet pēc cipariem, unja kaut viens atšķiras, tad neder, jo procesoru kompī nevarot pārinstalēt. Īsi sakot tagad mašīna iet, tipa, avārijas režīmā, jo savādāk, dzen tosolu un gļučī visādi. Ja kādam ir pazīstams meistars, kas varsalodēt to paneli, lūdzu uzrakstiet... paldies..

Raacens Reģ.: 30.01.2004
0 0 Atbildēt

onna2 rakstīja: Jā, bet ner';adaneko, arī ātrumu, tas savukārt bloķē kaut ko motorā un ma''sīna raustās, te atkal iedarbinās ar 5 reizi,kaut gan aķis jauns. Paneļi tur iet pēc cipariem, unja kaut viens atšķiras, tad neder, jo procesoru kompī nevarot pārinstalēt. Īsi sakot tagad mašīna iet, tipa, avārijas režīmā, jo savādāk, dzen tosolu un gļučī visādi. Ja kādam ir pazīstams meistars, kas varsalodēt to paneli, lūdzu uzrakstiet... paldies..

Vienreiz esmu lietojis šī UK kantora pakalpojumus: www.ecutesting.com/...

Sanāca labi. .

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti