Mini freona noplūde

puce666 Reģ.: 10.08.2003

Atomšīna Skoda Octavia combi Elegance 1.9 Tdi 2008g.

Minimāli pazūd freons. Karstā laikā turās apmēram divas nedēļas. Šogad servisā iepildīts luminiscējošais- krāsainais, bet noplūde vizuāli nekur nav redzama. Meistari rausta plecus. Uzpildu pa 15 Eur,pēc meistara ieteikuma, ka noplūdes vietai jāpaliek lielākai. Kad salonā dzirdama šnākšana,tad skaidrs, ka aukstums iet uz galu vai ir beidzies. Servisā tiek veikta apskate ar visādām lampām, bet nekas nav redzams, un tiek atkal kārtējo reizi papildināts, tā N-tās reizes.

Varbūt kādam tieši šāda problēma bijusi un ir zināms precīzs risinājums. Problēma pastāv jau otro gadu.

 
msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Iztvaicētāju [salona radiatoru] kāds ir skatījies? Parasti gan tiem sūces rodas vecākām mašīnām, bet vai nu mazums.

Chankaishi Reģ.: 11.07.2007
0 0 Atbildēt

Ar kaadaam lampaam? Freona nopluudes atrashanai ir speciaals deglis, kura liesma jau pie minimaalaakaas freona koncentraacijas, maina kraasu. Kas tas par luminesceejosho freonu?

bobcat Reģ.: 12.10.2006
0 0 Atbildēt

ir speciāla viela ko pievieno kompresora eļļai, kas uv gaismā luminiscē. Tad uzliek speciālas brilles un skatās. Ja ir noplūde, tad tā vieta spīd tā kā asinis nezvēram filmā Predator ar Švarci galvenajā lomā.

www.gobluedevil.com/blog/how-can-i-find-my-freon-leak/

www.agcoauto.com/content/news/p2_articleid/209

skaties bildēs, tā krāsa ir tāda elektrozaļa

puce666 Reģ.: 10.08.2003
0 0 Atbildēt

Ir izteikti minējumi par iekšējo radiatoru, bet kaut kā negribas ticēt, un lai par to pārlicinātos jāizjauc vai pus mašīna. Meistars stāstīja, ka pagājušogad ar tādu pat problēmu parādījusies viena Octavia, bet vairāk nav rādījusies. Tā kā izskatās pēc "škodas slimības', ko iespējams kāds ir atkodis.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Ja nekur neko neredz, tad citu variantu jau nemaz nav... Vai nu mazums, ražošanas brāķis vai kas tāds. Es savulaik deviņus gadus vecam Lincoln Continental ārdīju ārā paneli, jo tur bija šitāds pat joks iestājies.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti