Ceļojumi

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002

Sirdij tuva tēma - ceļošana. Katru gadu vismaz viens t.s. "lielais" ceļojums, kā arī kāds "ne pārāk tālais" ceļojums.

Šī iemesla dēļ esmu gatavs iekāt naudas līdzekļus, lai katru gadu 7-14 dienas ceļojumu izbaudītu pēc saviem ieskatiem

Tēma - celošana.

Ar avio vai auto, varbūt ar moto vai pat velo.

Padalāmies ar interesantākajiem ceļojumiem, iesakām ko labu arī citiem, padiskutējam par izmaksām, labākajiem autoceļiem vai sabiedrisko transportu utt.

Ceru, ka tēmai būs lemts aiziet tautās, jo līdzīgas un sakarīga satura tēmas forumā neatradu.

 
1 2 3 4
kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Jau papētīju, izskatās super!

Vēl apvienojot ar BMW muzeju u.c., var iznākt labs ceļojums nākotnē ;)

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
6 0 Atbildēt

Starp citu, varu ieteikt citiem:

Itālija

Nobāzējāmies Pechiera del Garda (ļooti skaista vieta), tad ar auto ik pa laikam uz kaut kurieni apskatīt - Maranello - FERRARI rūpnīcai blakus ir muzejs ar visiem wow! eksemplāriem, turpat pie muzeja var izbraukt ar īstu FERRARI. Jo, piestājoties parkingā pie muzeja, pienāk daiļa būtne mini svārciņos ar jautājumu "would you like to drive with FERRARI?" - viņa teica, ka parasti veču atbilde ir uzmināma viegli Uz kurieni braukt un cik ilgi - atkarīgs tikai no maka biezuma, es izbraucu pie stūres sarkanam FERRARI CALIFORNIA kabrioletam, pēc instruktora "GO, GO, GO!!" vairākas reizes iemīdams grīdā un izjuzdams tāāādu paātrinājumu )

Visa pilsētele čum un mudž no FERRARI pie krustojumiem, braucot garām, tās skaņas - mmm Pilnīgi zosāda uzmetas, atceroties.

Citu dienu - Verona, kas slavena ar savu amfiteātri, vispār pilsētas aura riktīgi itāliska utt. Baigi patika.

Aizbraucams attālums no Peschiera del Garda arī līdz Venēcijai. Biju tur otro reizi, bet patīk aizvien. Ta ir pērle, kas jāredz katram. Ir vērts ar vaporetto (ūdens tramvajs) aizpeldēt līdz Lido salai, kur ir ne tikai labākas cenas ēstuvēs un suvenīriem, bet arī ideāla pludmale salas otrā pusē ;) Vienīgais jāatceras, ka izmaksas Venēcijā...

Parkings auto - 29 eur neatkarīgi no ilguma.

Vaporetto 3 cilvēkiem - laikam 64 eur (visai dienai neierobežoti). Respektīvi, iebraucot Venēcijas parkingā un atstādams auto, nopirkdams vaporetto biļetes, esi atstājis jau gandrīz 100 eur...

Domājam Itāliju atkārtot ar naktsmītnēm turpat Peschiera del Garda (kolosāla vieta sakarīgās cenās, super saimnieki, tādas kā kotedžas ar visu aprīkojumu, terasi un āra baseinu uty.), tikai vienu dienu apkārt visam Garda ezeram, obligāti - Cinque Terre ar zvejnieku ciematiem kalnos (nav piebraucamo ceļu, tikai vilciens vai ūdens transports no jūras puses) utt.

Itālija ir neaprakstāma, vienmēr paticis atgriezties. Kolosāla virtuve arī

Varbūt kādu iedvesmos rakstītais )

nomiks Reģ.: 30.10.2002
3 0 Atbildēt

Esmu arī bijis Maranello Ferrari muzejā un braucis tieši ar tādu pašu California.

Ja jau vēlreiz būsi tai pusē, tad iesaku aizbraukt uz Rimini pusi, tur netālu ir atpūtas parks Mirrabilandia. Izcila vieta, kur atpūsties visai ģimenei 2 dienu garumā - ar šoviem, dažādām atrakcijām, baseiniem. Noteikti ir vērts!

aansis Reģ.: 23.11.2012
0 0 Atbildēt

Lai vai cik tas neliktos dīvaini, bet arī es esmu tur braucis tieši ar California, neskatoties uz tur pieejamo plašo modeļu izvēli

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Lūdzu vēl kāds lai pastāsta savu ceļojumu pieredzi ;)

sirga Reģ.: 29.10.2002
3 0 Atbildēt

ka teica voldinsh.......

jasilda ekonika Latvija

braucot celot-mes vinu saldejam(izvedam $)

ta ka braucam uz siguldu,ventspili D-pils

"D'D

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Noteikti

Es ari tepat terējos gana, lai arī kaut ko eksportētu ;)

aansis Reģ.: 23.11.2012
2 0 Atbildēt

Ja vēl, tad vēl... Stāsts par mazliet netradicionālu un ne tik tālu galamēŗķi. Jau no bērnības esmu lasījis par sumbriem Belovežas gāršā un kaut kur zemapziņā šis nosaukums bija aizķēries. Un kad pienāca brīdis, kad apstākļu spieda autoceļojumu saīsināt braucamo kilometru ziņā, nolēmu doties uz Belovežu.

Tika izvēlēts maršruts Rīga-Kauņa-Belostoka-Beloveža-Varšava-Rīga. Kauņā un Belostokā palikām pa vienai naktij un pilsētā pavadījām tik, cik attiecīgajā dienā palika laiks, rēķinot nepieciešamo pārbraucienu.

Varšava atpakaļceļā - tikai iepirkšanās, jo jau sen ir apskatīta arī kā pilsēta nevis tikai caurbraucot. Kauņā noteikti ir ko darīt tie, kas tur nav bijuši un arī tiem, kas jau ir. Apskates objektu diezgan daudz, ja papēta piedāvājumu. Belostoka patīkami pārsteidza ar savu vēsturisko centru un pašlaik atjaunojamo pils parku. Tas īsumā par papildpunktiem.

Bet galamērķis pārsteidza jau tuvojoties no Belostokas puses - nebiju domājis, ka tepat Eiropā ar redzēt tipiskas sādžas - zilas mājiņas vienā rindā gar abām ceļa pusēm, zilas pareizticīgo baznīcas, uz soliņiem rindā ceļa malā sēdošas tantes... Sirreāla sajūta redzēt dabā kaut ko tik perfekti atbilstošu klasiskajam priekšstatam. Pēdējie 20km šaurs līkumots meža celiņs ar brīdinājumiem par sumbriem uz ceļa. Viss, kas vajadzīgs īpašas noskaņas radīšanai.

Galā bijām izvēlējušies vienkārši smuku viesnīcu par saprātīgu cenu (Hotel Białowieski Conference, Wellness & SPA), kas pārspēja gaidīto visos punktos. Izrādījās, ka baseini un pirtis ietilpst cenā ko maksājām par divvietīgu numuriņu ar brokastīm (~56Eur). Brokastis... labākās, ko jebkad vienīcā ir nācies baudīt. Ēdām vairāk kā stundu, lai varētu pa mazam gabaliņam nogaršot visu, kas tika piedāvāts - viss uz vietas pavāra gatavots, nevis klasiski sagrieztais siers un desa. Sākot no salātiem un beidzot ar bulciņām un kūciņām. Prom braucot vēl iedeva līdzi kā suvenīru burciņu ar pašu marinētām sēnēm.

Savai apskates programmai bijām izvēlējušies īso versiju - pašas Belovežas, muzeja un zoodārza apskati, bet noteikti nākotnē gribas atgriezties uz pilnāku programmu - dāmām izbaudīt SPA procedūras par cenām, kas ir izcili zemas, salīdzinājumā ar Latviju, bet kungiem - doties neskartajā mežā ar pavadoni, lai satiktu brīvdabā dzīvojošos sumbrus.

Aigarcix Reģ.: 15.07.2007
3 0 Atbildēt

Nu no savas puses varu kā tālo galu ieteikt Spāniju,konkrēti pa divi lāgi braucot ir pārklāta gandrīz visa Andalūzija.Uz turieni ar lidmašīnu,pārējais ar vilcienu,autobusu vai nomas autiņu.Sevišķi jauki ir pa kalniem atvilkt.Jasak,ka spāņu tempeperaments pilnīgi apmierina,brauc zolīdi un ātri.no iepriekšējā gada labi baudāms ceļš Rondas kalnienēs,no šī gada Sierra Nevada kalni,Tabernas tuksnesis un ceļš no Almērijas līdz Gibraltāram ( un atpakaļ uz Granadu),kuru sanāca vienā dienā izvilkt,bet bija jauki.Kalnos staigāt mī

ļotājiem iesaku Nevadas kalnus,tāpat ir kaudzēm visādi nacionālie parki utt.Cenas,ja laicīgi saplāno un rezervē ir ciešamas,lētāk nekā ja brauc tas pats daudzums(Mēs braucām 3.gab) ar grupu.Vienīgi neiesaku ar šitiem lētajiem izi utt laineriem maukt,labāk ar luftgansu,jo ja jagaida k-kur,tad labāk zolīdā vietā,ne migrantu pārkrautuvē(sorry,riebjas lēto sabiedrību lidostas)Pozitīvais ari ,ka pabaro un čemodāni nav par papildmaksu.Visādi sīkumi parasti baigi sadārdzina pasākumus.Tīri no Latvijas maukt,jā ari iesaku,Somiju,Polijā ar izskatās jau interesanti,doma ir nākamgad uz tatriem braukt pastaigāties.Nu tā k-kā.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 0 Atbildēt

Tātad, ir nupat paveikts t.s. "mazais ceļojums".

Varu ieteikt. Viegli pievārējams (bānis jau no Varšavas līdz Berlinei), arī ātri un ērti.

Berlīnē - n'tie apskates objekti. Skolnieciņiem (piem., pirmo klašu) ļoti patīk Sealife Berlin (lērums akvāriju ar iespaidīgu zemūdens pasauli), Madam Tussaud vaska figūru muzejs, Legoland muzejs, Dabas muzejs utt.

Ērti auto atstāt hoteļa parkingā un izmantot ekselento sabiedrisko transporta kustību!

Būts arī Serengeti Safari Hodenhagen.

Tiesa, 3h pa bāni katrā virzienā nogurdināja gan, bet safari mega lielā teritorijā, arī izmantojot savu auto, rullē pat ļoti un interesē arī pieaugušos. Piemēram, ļaut žirafēm iebāzt galvu salonā, tās paglaudot

Visbeidzot, Tropical island ūdens atrakciju un arī dabas parks.

50km no Berlīnes, ļoti daudz apmeklētāju, bet ļoti silts ūdens un vizuāli pievilcīga vide (starp augiem pastaigājas fazāni, dīķī flamingo, lielas krāsainas zivis, saunas kompleksā gan pa pliko viss :p) utt. ;)

Ko gribu ar to pateikt? Vairāk uzņēmības un aiziet!

P.S. Aizveram acis uz izmaksām un būs viss ok )

Deksters Reģ.: 07.12.2010
0 0 Atbildēt

12.09.2014.-25.09,.2014.

Minhene-Stelvio Pass-Trento-Venēcija-Pula-Krk-Plitvice-Paklenice-Krka-Zadar-Ancona (prāmis uz ITA) -Rimini-Sanmarino-Imola-Florence-Pisa-Lucca-Maranello-Trento-Grossglockner-Zalcburga-Vīne-Čehija-Polija-Mārupe

Honda Varadero, 1 LV pilsonis un 5100 km.

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

Tad tāpēc tik ilgi nebiji ??!! Darbu meklēji..................un tā arī nekur nepieņēma.......

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
1 0 Atbildēt

man skauž

Deksters Reģ.: 07.12.2010
0 0 Atbildēt

Tēpēc jau es lielījos

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

PP- pilnīji pouxj

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Respect!

Kad vēl biju mocists, arī plānoju ceļojumu, bet ar diviem močiem. Sanāca, kā sanāca un ceļojums nesanāca.

Bet joprojām apbrīnoju cilvēkus, kuri to spēj paveikt, kur nu vēl solo ;)

Patiesi iespaidīgs maršruts!

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 2 Atbildēt

Da viņam dupsis trennēc - pirmā dušā Tā kā nau nekā īpaša .

P.S. sūda plātīzers........ , tipa -tavs izbrauciens uz Berlīni ir viegla ekskursija , a vot es varonis tāds un šitāds ( bez nekādiem smalkiem aprakstiem , kur kas labs ) ar moci 5100.

P.S.S. Lielupe...Roma..Lielupe 5800 (GL), norges Atlantik ceļs ,trolstigena, geringena utt (GL), nule kā Niderlande (Honda)... nu un tad , kuru tas interesē ( bez apraksta)??

Ta kā pafiss atpakaļ savā purva zemūdenē ,vemjotības uzvēmēj 1LV pāķpilsoni uxjev.

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

man izskatās ka tev arī skauž

man neskauž tas maršruts, man kremt ka šams var atļauties atmest visu pie malas uz pāris nedēļām. es piemērām nevaru atļauties atstāt ģimeni vairāk par 2-3 dienām bet ar ģimeni viss ir savādāk

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
1 0 Atbildēt

Viņa ģimene ir purva žabas- tās viņam nevar sadot ļorbā un pasūtīt tirst , tālab var atļaties skaistu dzīvi ( viņaprāt) un ''gudri'' padomus dot kā ''pareizi'' jadzīvo.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
1 0 Atbildēt

Brīvdienas Francijā.

2 dienu brauciena attālumā no Latvijas, ir Dižona, un vēl stundu aiz Dižonas ir Morvēnu Reģionālais Nacionālais parks. Te ir mežaini, zemi kalni, apauguši ar jauktu koku mežiem, lapu koki ir pārsvarā. Augsnes liesas, šaurajās ielejās redz ganāmies govis. Daudz mazu pilsētiņu, bet daudz arī pamestu un puspamestu fermu, māju, biznesu. Dzirdēts stāsts, jaunie aizbrauc, vecie nomirst, darba nav, valdība neko nedara. Zemnieki protestē pret lēto spāņu pienu, un ved sūdu kravas izgāzt pie prefektūras. Pavisam dzirdēts stāsts. Arī tas, kā tiek bīdītas lietas, caur pazīšanos, ar slēptākām un atklātākām korupcijas metodēm. Miterāns esot dzimis un uzaudzis šeit. Bieži arī iegriezies vēlāk, ar abām savām ģimenēm, ar sievu, mīļāko, sievas mīļāko, un bērniem, gan no sievas, gan no mīļākās.

Visas šīs peripetijas pie vīna glāzes mums izklāsta Kriss, piecdesmigadnieks anglis, kas jau 25 gadi dzīvo starp Parīzi un Morvēnu. Viņš ir liels motosporta entuziasts, braucis organizatoru sastāvā Dakaras rallijreidos. Tagad organizē enduro motociklu braucienus pa šiem kalniem. Kad ierodamies, viņš nav sajūsmā par mūsu 80 kubikcentimetru Yamaha mopēdiem. Bet, kad mēs dienu pēc dienas lēni, bet stabili izbraucam visu, ko viņš mums sagatavojis, Kriss manāmi atplaukst. Mēs esot kā svaiga gaisa malks starp viņa parasto klientūru, kas ierodas ar mega tehniku un ekipējumu, bet tad pavada visu dienu pļāpājot par to, un, baidoties ko nebūt salauzt.

Mūsu daudz cietušajiem pļerdakiem šie kalni nenāk ar lieliem pārsteigumiem, kaut kas nokrīt, kaut kas atskrūvējas. Bet līdz šim nekas tāds, kas mūs apstādinātu ilgāk par 15 minūtēm.

Esam vecā kompānija, Ozs, Čārlijs, Demiens, es, plus Marks. Markam vienīgajam pašam mājās ir enduro mocis.

Mūs pavada Olivjē ar 350 cc KTM, viņam ir legenda, vietējā priekšrocības, bet ar to visu reizēm nobraucam pa nepareizo kalna pusi. Kalni ir pilni ar senām takām, kas no seniem laikiem ir publiski ceļi, un jebkurš pa tiem var pārvietoties. Jāzina tikai, kurš ir sens, kurš jauns, privāts ceļš, lai neiekultos nepatikšanās. Arī brīvdienās Kriss braucienus netaisa, jo tad lielāka iespēja satikt vēl kādu braucēju, pašlaik esam redzējuši pāris meža cirtējus un sēņotājus.

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

Nu feini nu Un vēl parādijāt aborigēniem ka viss speks ir znajā , neviss megatexnikā kura dārgi lūzt

seller Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Izskatās pēc visai patīkamas ziņas, sanāk, ka PL jau ir atklāts satiksmei Augustovas apvedceļš, kas svarīgs braucot ar auto uz Eiropu. Tas nozīmē, ka ir atklāti pirmie 12 km Via Baltica divlīmeņu maģistrāles (uzreiz aiz Suvalkiem), tālāk 23 km jauns, tiesa gan parastais, ceļš kas neiet caur ciematiem, līdz otrajam aplim aiz Augustovas, no kura var braukt tālāk uz Lomžu vai Belostoku. tulkojums gan no Google

Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad uzyskała stosowne decyzje pozwalające na puszczenie ruchu drogowego, w związku z powyższym w dniu 06.11.2014 między godziną 22:00 a godziną 24:00 oddano do ruchu Obowodnicę Augustowa.

General Directorate for National Roads and Motorways obtained appropriate decisions allowing the release of traffic, therefore, on 11/06/2014 between 22:00 hours and 24:00 hours was put into operation Obowodnicę Augustow.

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

no galvas neatceros, bet ir čujs ka tu rinā par ceļa posmiem kuri jau sen ir vaļā. pavasarī braucu. ļoti gari posmi ir gatavi, tikai tur braucēju ir maz, un tie ceļi nav nafigātorā nez kāpēc, un vairums mauca pa vecam.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Vēl pirms nedēļas tur braucu, vēl vaļā nebija. Lai gan pie sevis nodomāju, gan jau drīz.

Ko lai saka, poļi ir baigie malači

Vasarā Augustovā vēl viaduktu pāri šosejai būvēja, tagad jau ceļš atvērts :O

seller Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tas ceļš tiešām vēl nav bijis vaļā, izrādās, ka atvērts tik šodien te ir saite ar pāris bildēm, visai iespaidīgi

www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20141107/REG11/141109773

gatavais ceļš būtu gar Belostoku tur arī kādi 25 km ir "bānis".

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 1 Atbildēt

Es tiešām smejos par mūsu tautas "gudrajiem", kuri mēdz ieminēties par iespējamību, ka drīz "mums būs tādi ceļi kā Polijā" - negatīvā nozīmē. Cilvēki ir reāli atpalikuši, jo Polija patiesībā jau ilgus gadus ir mega attīstīta jauno ceļu būvniecībā un esošo renovācijā. Ar skumjām secināms, ka mēs esam ļoti tālu no tā visa Es braucu darba jautājumos katru mēnesi uz Poliju, zinu, ko runāju.

seller Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Jā paniem visu cieņu, it īpaši par to, kā viss attīstās tieši pēdējos gados, par sliktiem PL ceļiem var runāt tie, kas tur nav bijuši. Es braucu retāk 1-2X gadā, bet vienalga redzams, ka ceļi viņiem strauji uzlabojas. Jāsaka ka Latvijā nav neviena kilometra tādu ceļu, kādas ir jaunās PL maģistrāles ( Piemāram jaunais A1 posms gar Glivici uz CZ robežu.

Deksters Reģ.: 07.12.2010
2 2 Atbildēt

Salīdzināt patīk ne sevišķi salīdzināmas lietas?

Cik liela ir Polija? 39 miljoni poļu, kuri pie tam ir 97% no iedz skaita. Un Latviju ar 2 miljoniem un 35% vatņiku ar to 50 gados ieviestām dzīves tradīcijām.

Kur tev te vajag tādu maģistrāli, kā Polijā no CZ puses, ko ???

Kur tev te ir tāda transporta plūsma? Ek jūs, pekauši... Galvenais kaut ko sliktu par savu valsti uzskricelēt, ne?

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 1 Atbildēt

Vai vari vienreiz beigt lekties?

Goda vārds, nesaprotu, vai esi tāds arī dzīvē vai tikai iauto?

Sorry par offtopic..

Deksters Reģ.: 07.12.2010
1 1 Atbildēt

Neīdi. Man nepatīk ņuņņas, kuri nodirš savu valsti.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 1 Atbildēt

Visu cieņu gan.

Autobānis no Warszawa līdz Vācijas robežai.

Jā, maksas ceļš, bet nu kāds Sapņoju par tādu cauri visai Polijai!

Uz Warszawa braucu caur Bialystok, tur ir pa ceļam kādi 4-5 īsie autobānīši, kur fūru rindu apsteigt un iemīt pedāli grīdā bez pūlēm. Ehh ;)

Sintija123 Reģ.: 22.05.2017
3 0 Atbildēt

Sveiks! Piekrītu, ka atpūta kūrortos ir vienkārši nepieciešama, lai varētu atjaunot spēkus, izbaudīt jaunus ēdienus un citu tautu kultūru, citādāk, nav vērts visu gadu strādāt, ja nekas patīkams nav tuvākajā laikā saplānots Parasti mēs cenšamies pieturēties pie plāna: 2-3x gadā izbraukt ar auto pie tuvākajiem kaimiņiem ( LT, EE, RUS, UA, BEL ) uz pāris dienām + 1x pilnvērtīgo atvaļinājumu avio/viesnīca/AI Šīm augustam jau rezervēta Novatours pakete uz Spāniju - https: //www.novatours.lv/atputas-celojumi/spanija. Pirmā reize būs tur, bet sirds un dvēsele jau alkst pēc aukstas sangrijas un jūras veltēm ))

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
2 0 Atbildēt

augustā Spānijā ir sprāgonīgi karsts.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 0 Atbildēt

Biju.piem., Bulgārijā augustā. Bija patīkami karsti, ap 30-35 grādiem. Ar siltu Melno jūru jau rīta agrumā Bet, arī ar ļoti daudz citu tūristu - tāpēc jāpadomā, vai Eiropā augusts ir īstais ceļojumu laiks? Jo, tad atpūsties grib visi (mlj.tūristu it visur).

gunbox Reģ.: 23.12.2016
0 1 Atbildēt

Kas nu kuram. Mani nedaudz fascinē cilvēki, kuri iespaidojoties no krievu kultūras brauc uz kaut kādu pseido Turcijas pludmali zvilnēt un dzert alho, finansiāli atļaujoties 1x pa visu atpūtu uz 30min ienirt ar akvalangu un sapublicēt sociālajos, ka Turcija ir viena zemūdens zivju pasaule.

Ar moci izbraukt tas jau ir funny. Tā pat kā atpūta LV uz tekošas upes. Tur jāatceras, ka laivošana nozīmē neairēt, bet atpūšoties ļaujot upei nest. Latvijā nez kāpēc visi iedomājušies, ka tas ir kaut kāds aktīvais sports vienas dienas garumā ar mēli pa zemi airēt un laivu nomātāji kā reiz arī atbalsta tos kilometrus, cik šādā veidā var "nostrādāt".

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 0 Atbildēt

Arī esmu no tiem, kuri nevar vienā vietā pavadīt nedēļu Tāpēc, braucu apkārt, izzinu, daudz redzu, arī nogurstu, bet - tas ir tā vērts.

Gan jāatzīst, reizi mūžā ir būts Ēģiptē, vienā lielā hotel kompleksā, bet ar labu kompāniju (ar bariņu bērnu) - visiem patika pat ļoti. Tāpat pirms gada bijām Bulgārijā ar mazo (4 mēn.) - tikai tāpēc, ka apkārt nepadzenāsies. Nenožēlojam nepavisam. Tāpēc, viss atkarīgs no ceļojuma mērķa, kompānijas, finansēm utt. Starp citu, ceļot uz savu galvu sanāks DĀRGĀK nekā ar ceļojumu aģentūru un ērtību paketi jau gatavu. Bet - interesantāk gan

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Es šogan plānoju uz Rumāniju. Augustā. Brauksim divi pāri, ar auto. Tad jau redzēs, kas no tā visa sanāks.

Zemesgramata Reģ.: 14.08.2013
0 0 Atbildēt

Esmu bijis Portugālē septembra vidū, mājās atlidoju kā labi iedegusi modele, visi solarijzaķi mani apskauda.

Pedejā laikā ceļoju,lai apmeklētu koncertus Eiropā. Pagājušaja gadā biju Kauņā uz Nickelback. Bija ļoti foršs numurins Apple economy hotel. Viena no labākajām gultām. Divvietīgā cena ap 30€ koncerta dienā. Šaura vecpilsēta, par daudz auto tajā.

Jūnijā došos uz Rammstein koncertu Tallinā, par cik šoreiz viesnīcas jau bija izķertas ļoti ātri, braukšu ar fanu autobusu.

Ja nu kāds kādreiz plāno braukt uz Pērnavas pusi, iesaku apmeklēt Maria Talu. Bērniem varetu patikt zirgi, pieaugušajiem - speciālie piedāvajumi (izjāde,vakariņas, pirts, numurs, brokastis )

Ja jautājums par sapņiem, tad ir iecere apbraukt Polijas dienvidus, Krakovu, sāls raktuves, Aušvici.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
1 0 Atbildēt

Krakova un Veļičkas sāls raktuves vispār ir viena liela pērle!

Noteikti iesaku.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nupat atceļā no SK bijām tur. Pērle ir, tikai, pirmkārt, baigi dārgās biļetes - diviem cilvjiem 45 euro, otrkārt, mums ar gidu ne visai paveicās. It kā čalis OK, bet angļu valodas dikcija ļoti nesaprotama bija.

druknais1 Reģ.: 04.06.2006
2 0 Atbildēt

Man doma šovasar aizšaut līdz Ķemeriem.

1 2 3 4
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti