Ceļojumi

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002

Sirdij tuva tēma - ceļošana. Katru gadu vismaz viens t.s. "lielais" ceļojums, kā arī kāds "ne pārāk tālais" ceļojums.

Šī iemesla dēļ esmu gatavs iekāt naudas līdzekļus, lai katru gadu 7-14 dienas ceļojumu izbaudītu pēc saviem ieskatiem

Tēma - celošana.

Ar avio vai auto, varbūt ar moto vai pat velo.

Padalāmies ar interesantākajiem ceļojumiem, iesakām ko labu arī citiem, padiskutējam par izmaksām, labākajiem autoceļiem vai sabiedrisko transportu utt.

Ceru, ka tēmai būs lemts aiziet tautās, jo līdzīgas un sakarīga satura tēmas forumā neatradu.

 
1 2 3 4
kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
1 0 Atbildēt

No sērijas - gribēju braukt uz Kubu, taču beigās aizbraucu līdz Rīgas Zoo )

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
2 0 Atbildēt

Mans labākais ceļojums bija uz Norvēģiju,tas bija komandējums, trīs mēnešus nodzīvojuši uz Traena salas,4 kvadrātkilometri,ja nemaldos tad 80 km no polārā loka.Pīlādži tur nav augstāki par mellenājiem,pie kuģa piestātnes var vērot krabjus 7 metru dziļumā.Labrāt vēl reizīti tur aizbrauktu un sešpaku aliņu nopirku par 12Ls.

Zemesgramata Reģ.: 14.08.2013
0 0 Atbildēt

vēl par koncertiem, labprāt mēģinātu tikt uz vienīgo pieejamo Metallica datumu, kas ir....Turīnā

Kāda ir forumiešu pieredze ar Krieviju, kāda tur attieksme pret LV numuriem? Vai tomēr labāk izmantot citu transporta veidu?

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
0 0 Atbildēt

Biju komandējumā Sanktpēterburgā,tavi numuri nevienam neinteresē, cilvēki ļoti pieklājīgi,tikai uz ceļiem bezpriģels,Ja apdzīvota vieta tad visi velk uz 90,pretīm brauciošie apdzenot citus spēlē krievu ruleti.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Benzīna un saļarkas vedēji reizi 7 ās dienās braukā. Nesūdzas.

Baltkrievijā respektē. Kā nekā, jevropa. Sevišķi kad tālāk no robežām. Bieži pat var atļauties izdarīt ko vairāk. Man reiz kruķis piesējās, ka apgriezos uz pārejas, bet ieraugot numuru, pateica - " Čto, ņi mesnij? Boļše tak ņidzelaj."

Krievijā tas pats. Vienu brīdi lietuviešus nemīlēja, tad transportņiki un muitnieki kasījās lietuviešu pārvadātājiem, bet ne vieglajiem. Ukraiņus nemīl, amerikāņus.

Krievi ir lieli nacisti un rasisti. Bet par kādu agresiju es nebiju dzirdējis. Parasti viņi īpaši neatšķir tos burtus "lv". Ir zilais eiropas numurs un viss. Jevropa.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Nezinu kā citur, bet pēterburgā, maskavā ne krieviem muzejos, takšos u.c. uzskrullē cenas. Pat muzejos dzirdot akcentu biļetes pārdos dārgāk. Saprotu, kad iet latvieši, vācieši, bet ir dzirdēti gadījumi, kad latvijas krieviem uzskrullē cenas, jo viņiem ir baltijas akcents.

Guzis Reģ.: 23.08.2006
0 0 Atbildēt

Formāli tas ir pasniegts smalkāk - vietējiem ir "atlaide". Ja māki pietiekami pārliecinoši runāt krieviski, var tikt pie krievu biļetes. Cenas starpība gan ir pamatīga, Ermitāžā bija kādas 4x.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
1 0 Atbildēt

Pēdējo notikumu kontekstā atkal un atkal stipri jāpiedomā pie savu braucienu galamērķiem. Kā jau te minēja, lieli koncerti, piemēram...

Es tomēr savu ģimeni patlaban nevestu uz riska zonām.

Ir daudz vietu, kur vēl ilgi terorismam un nemieriem (kara draudiem) nebūs interesantu mērķu.

Zemesgramata Reģ.: 14.08.2013
1 0 Atbildēt

Ceru, ka Igaunija nav teroristu watch list.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 0 Atbildēt

Gandrīz noteikti - Baltijā un pat Austrumeiropā turpināsim dzīvot mierīgi. Varbūt ne tik "attīstīti", kā citur - bet mierīgi

Es pats sāku nopietni apsvērt ceļojumus pa Poliju (jo, nekas īsti tur nav redzēts - lai arī valsts milzīga), Čehiju, Slovākiju.

Tas pats faktors uzrunā arī Spāniju, Portugāli, Horvātiju, lielāko daļu Itālijas u.c. Patlaban (par laimi) vairāk ir to vietu, kur var ceļot bez bažām, nevis otrādi.

Zemesgramata Reģ.: 14.08.2013
2 0 Atbildēt

Čehijā arī ir būts. Prāga bija ļoti patika. Bijām vienā suvenīru veikaliņā, kura pārdevējs izdzirdot latviešu valodu parprasija vai esam no LV? Saņemot pozitīvu atbildi, deva mums atlaidi. Viņš teica,ka Psrs laikā bijis mūsu pusē. Sauca pilsētas, kur bijis. Tas mūs pārliecināja.

Tur arī bija mans pirmais (pagaidām vienīgais) brauciens ar metro. Dzīvoju es kaut kādā slēpošanas kempingā, kur bija slēpju tāllēkšanas trase. Jo tālāk no Prāgas ,jo vairāk vecu Škoda. man pēc izskata iepatikās Škoda 130 .

Lieta, ko es pamatiju, ka tur ļoti reti varēja sastapt Suv. Bet varbūt kopš 2008.gada ir kas mainījies.

aigi Reģ.: 01.08.2005
3 0 Atbildēt

Nu es esmu par lidošanu. galvenokārt laika taupīšanas dēļ. Jau kādus 9 gadus katru gadu vismaz 1x gada braucam slēpot uz Austriju, Itāliju, Norvēģiju vai franciju ar busiem, dažāda izmēra. Šogad izdomājām lidot, un liekas, ka uz busiem vai auto vairs neatgriezīsimies... Tas ir kā diena pret nakti: 26h vai 6h ir MILZĪGA atsķirība. Šogad vasarā nekur neiznāks aizbraukt talāk par Liepāju, ģimenes pieaugums gaidāms, bet nākošgad plāns ir ar mazajiem uz Berlīnes ZOO un iespējams uz Īriju, jāatgriežas vecajās zināmajās vietās, ļoti skaista zeme, savdabīga, pilnīgi pretstats Latvijai.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 0 Atbildēt

Piekrītu. Lai gan Rīga - Berlīne tagad pieveicama ātri vien arī ar auto (~12-13h). Berlīnē ir būts vairākkārt, pa ceļam iesaku ar bērniem lielo akvaparku - www.tropical-islands.de/en/

Berlīnē - Sealife; Zoo u.c. Visa pilsēta - viena liela iespēja.

Mīnuss Vācija vispār - sasodītie bēgļi ir arī tur. Pats biju liecinieks anormāli lielai policijas, ugunsdzēsēju u.c. dienestu klātbūtnei, jo stacijā pie Schonefeld lidostas (!) gaidīja atbraucam - "Gaeste aus Surien"

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 0 Atbildēt

Man no lidošanas ir paniskas bailes, tāpēc labāk braucu ar auto. Bet, nu, vismaz reizi gadā tāpat sanāk arī tajos putnos kāpt iekšā. Pirms tam saskatoties "Aircrash investigation"

opelis Reģ.: 03.10.2005
3 0 Atbildēt

Braucu ar auto gadā 2-3 reizes pa 7-12 dienām. Pabūts ir ļoti daudz kur, Eiropā tikai pāris valstīs nav sanācis iebraukt. Ir pāris reizes ar lidmašīnu lidots, bet kaut kā ne pārāk patika (man pašam laikam tāpēc, ka ne tās labākās atmiņas ir - divreiz esmu piedzīvojis avārijas nosēšanos, gan vēl 90-to sākumā, kad mans darbs bija saistīts ar regulāri lidošanu pa RUS). Ar savu auto tomēr labāk, kaut vai tāpēc, ka var vīniņu no IT vai ESP neierobežotā daudzumā atvest .

opelis Reģ.: 03.10.2005
3 0 Atbildēt

kasinsh79 rakstīja: Gandrīz noteikti - Baltijā un pat Austrumeiropā turpināsim dzīvot mierīgi. Varbūt ne tik "attīstīti", kā citur - bet mierīgi

Es pats sāku nopietni apsvērt ceļojumus pa Poliju (jo, nekas īsti tur nav redzēts - lai arī valsts milzīga), Čehiju, Slovākiju.

Tas pats faktors uzrunā arī Spāniju, Portugāli, Horvātiju, lielāko daļu Itālijas u.c. Patlaban (par laimi) vairāk ir to vietu, kur var ceļot bez bažām, nevis otrādi.

Polijā ir daudz foršu vietu. Pats Polijā netālu aiz Varšavas esmu divas gadus strādājis , līdz ar to PL ir izbraukāta diezgan. Ir tur zināmās vietas - Veļičkas sāls raktuves, Hitlera "Vilka midzenis", Zakopane utt. Un ir daudz tādu vietu, par kurām daudzi pat nenojauš - esmu redzējis mežā pamestos kara laika vilcienu bunkurus, nepabeigto kanālu uz Baltijas jūru, kur slūžas atrodas klajā laukā trīsdesmit metru augstumā. Aizsardzības līnija pazemē ar simt kilometru garu dzelzceļu, vācu militārās rūpnīcas, kas atrodas zem kalna utt.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Vilku midzenī arī bijām pēdējā SK brauciena ietvaros. Ja godīgi, es biju nedaudz vīlies (pēc atsauksmēm, kā citi slavēja, gaidīju ko vairāk), bet sievai patika.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Tas visiem slāviem raksturīgs.

By un ru, arī nav ko skatīties. Tikai viss, kas saistīts ar karu. Staļina līnija, tanku muzejs, kapi ( memoriāli), vēl citi kapi, bunkurs, kara kuģis, kara muzejs, utt. Pat normālā objektā ( kuru praktiski nav) ir ielikts stends par karu.

Debīliķi - klauni.

Drēzdene bija noslaucīta līdz ar zemi, arī simtiem citu pilsētu cieta, bet nevienā tūristu bukletā par to nekā nav, vai minimāli.

P.s.

Man interesē 2ww. Daudz lasu par to, tāpēc man patīk, bet es tik un tā moralizēju.

P.s.s.

Vates zemēs aktuāli arī melot.

Reiz es pabiju baltkrievu kapos, atvainojiet, memoriālā - hatiņā. Tur gids muldēja par sliktajiem vāciešiem, fašistiem. Tad es sāku uzdot savus jautājumus. Piemēram, mani interesēja kas tieši iznīcināja to ciematu. Kura divīzija, nodaļa. Es ta zināju, ka ukraiņi, ne vācieši... Tāpat prasīju jautājumus par to, kāpēc iznīcināja tieši šo ciemu? Es ta arī zināju, ka tāpēc, ka šis ciems atbalstīja partizāņus. Viņiem piedāvāja nodot tos, vai mirt pašiem un tādā veidā nogalināt savus bērnus un radiniekus. Viņi izdarīja savu izvēli. Arī partizāņi veiksmīgi slēpās aiz sievietēm.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
1 0 Atbildēt

Mēs ar draudzeni divatā domājam pēc Jāņiem kaut kur doties pa tuvāko Eiropu ar auto. Ja kādam ir kas piedāvājams interesants, labprāt piemestos kolonnā. Ja neizštukosim kurp doties, tad Igauniju izbrauksim cauri.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 0 Atbildēt

Jautājums vairāk VW Fanam, kurš nupat ar auto līdz Budapeštai bija aizlaidis. Kā līdz tam galam ar gāzes uzpildes stacijām? Es gan vēl tālāk - uz Rumāniju, bet šobrīd domāju - braukt ar saabu vai no sievasbrāļa aizņemties dīzeļmondeo. Protams, velkomēti arī citi izteikties (par tēmu, protams).

nomiks Reģ.: 30.10.2002
5 0 Atbildēt

Domāju, ka ar LPG nebūs problēmu ceļā.

9-5 noteikti būs komfortablāks par Mondeo, bet LPG nāksies uzpildīt vismaz 3 reizes biežāk nekā dīzeli.

Es brauktu ar savu auto. Jo savs ir savs

VWfans Reģ.: 21.02.2004
4 0 Atbildēt

Polijā un, protams, arī Lietuvā, autogāzes uzpildes iespēju redzēju daudzās degvielas uzpildes stacijās, taču tālāk Slovakijā un Ungārijā bija pārāk daudz citu iespaidu, lai ievērotu gāzes uzpildes staciju esamību. Pa Čehiju braucu pārsvarā tumsā un pa bāni, tamdēļ arī neko neatceros. Bet, tā kā braucu ar Hondu, tad fokusējos uz benzīna iegādes iespējām un gāzes iegādes iespējas palika otrajā plānā.

Poļiem redzamākais degvielas uzpildes staciju tīkls ir ,,Orlen,, , to gar lielceļiem ir ļoti daudz. Domāju, ka var apskatīt viņu mājas lapu www.orlen.pl

VWfans Reģ.: 21.02.2004
3 0 Atbildēt

Te par Poliju. Ieliec lauciņā ,,Szukaj (meklēt),, , piemēram, Bialystok, un tad redzēsi degvielas uzpildes stacijas, kas atzīmētas ar karodziņiem.

dlakierowcow.orlen.pl/PL/Strony/planer-podrozy.aspx

Lielā daļā staciju autogāze ir pieejama.

iciks Reģ.: 29.05.2013
3 0 Atbildēt

Tas Saabs ir tas, ko tikko nopirki?

Protams, katrs jau dara kā zina, bet es laikam neriskētu ar tikko nopirktu autiņu, pie tam ne jau gluži jaunu, dzīties uz ārzemēm.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 0 Atbildēt

Kāpēc? Modelis ir zināms (tāds ir bijis), mašīnu trešdien vedu uz servisu, lai taisa visu, kas taisāms (par to blakus topikā), tehniskā palīdzība būs pie kasko polises, ja kas... par ko tur raustīties.?

iciks Reģ.: 29.05.2013
1 0 Atbildēt

Es tomēr pieturos pie uzskata, ka ar šādu lietotu autiņu labāk kādu laiku pabraukt, lai izprastu, kādi niķi gaidāmi (gan jau kaut kas būs). Ja uz vietas kas notiek - gan jau kā nebūt, bet ārzemēs - tas ir savādāk. Pat ja Tev tās kasko štelles sakārtotas, būtu tomēr samērā neērti, ja kaut kādā Slovākijā pēkšņi auto noklātos un nāktos remontēt. Kaut arī par velti, tomēr laiks un neērtības, bet varbūt tikmēr kas ieplānots, biļetes nopirktas u.tml.

Tev ir optimistiskāks noskaņojums un tas, protams, ir labi.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 0 Atbildēt

Biļetes kam? Autobānim? ar Volvo, kāreiz, nupat Slovākijā biju (pie tam, šis ir labākā stāvoklī). Tāpat savā laikā ar C vektru braukāju pa ārzemēm... nupat viens draugs ar 13-gadīgu Toyota Avensis Verso bija līdz Šveicei aizrullējis, nekādas vainas. Ja labs auto, ar tādu var braukt arī 15+ gadīgu. A noklāties var arī jauns auto, kuru, kaut pa garantiju, bet arī var nākties remontēt, un ir biļetes nopirktas Vienkāris, vajag sekot līdzi sava auto stāvoklim un viss būs čikiniekā.

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Biļetes bija domātas, teiksim, uz kādu koncertu vai tamlīdzīgi. Nu tas tā, piemēram.

"Vienkāris, vajag sekot līdzi sava auto stāvoklim un viss būs čikiniekā." - nemaz nešaubos, vien neesmu pārliecināts, vai var apgalvot, ka tikko pirktam lietotam auto vari baigi izsekot līdzi stāvoklim. Servisa apskate, saprotams, ir laba lieta, bet nu tāpat 100% visu jau nepateiks un nesalabos. Ticama auto vēsture arī, protams, ir bonuss un tas viss vieš ticību, vien laikam esmu pesimistiskāks un mīlu lielāku drošības sajūtu. Lai veicas!

kalfonso Reģ.: 27.03.2002
0 0 Atbildēt

septembra sākumā mēģināšu aizripināt līdz Kamargai.

Alfai 2 gadu laikā viss, kas var lūzt teorētiski ir nomainīts bet pieļauju iespēju, ka viņa kaut kur var arī palikt pārstrādei

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
5 0 Atbildēt

Atļaujos iejaukties par vidu. Eiropā viss ļoti attīstīti ar autogāzi. Detaļas vari pačolēt te: www.mylpg.eu/

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Nu, ja vēl Ungāriju jā, tad Rumāniju par Eiropu var uzskatīt tikai uz papīra Bet, nu labi, pazondēšu, kas tur rādās. Jo kaut kā negribas tādu gabalu braukt ar 10-12 litriem uz simtu deviņdesmit astotā

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Vai kādreiz nebija runa par to, ka kaut kur europā mēdzot būt citādi uzgaļi tām gāzes iepildes šļaukām?

Uggga Reģ.: 04.01.2006
3 0 Atbildēt

Pie operatora jābut vairāku veidu pārejām.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 3 Atbildēt

Brauc ar velosipēdu. Būs vēl lētāk.

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
1 8 Atbildēt

Brauks uz eiropu feniņus pist bet pišana jau sākas latvijā.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
6 0 Atbildēt

Tev alkašam aizmirsu paprasīt.

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
0 1 Atbildēt

Tiešām klauni esat, parasti cilvēki interesējas kur labāk braukt,kur dzīvot bet te zupai naudas žēl.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 0 Atbildēt

Nekas, pienāks kārtējais piektdienas vakars un redzēsim, kurš te lielāks klauns...

sirga Reģ.: 29.10.2002
2 0 Atbildēt

viencexperc rakstīja: Tas visiem slāviem raksturīgs.

By un ru, arī nav ko skatīties. Tikai viss, kas saistīts ar karu. Staļina līnija, tanku muzejs, kapi ( memoriāli), vēl citi kapi, bunkurs, kara kuģis, kara muzejs, utt. Pat normālā objektā ( kuru praktiski nav) ir ielikts stends par karu.

Debīliķi - klauni.

Drēzdene bija noslaucīta līdz ar zemi, arī simtiem citu pilsētu cieta, bet nevienā tūristu bukletā par to nekā nav, vai minimāli.

P.s.

Man interesē 2ww. Daudz lasu par to, tāpēc man patīk, bet es tik un tā moralizēju.

P.s.s.

Vates zemēs aktuāli arī melot.

Reiz es pabiju baltkrievu kapos, atvainojiet, memoriālā - hatiņā. Tur gids muldēja par sliktajiem vāciešiem, fašistiem. Tad es sāku uzdot savus jautājumus. Piemēram, mani interesēja kas tieši iznīcināja to ciematu. Kura divīzija, nodaļa. Es ta zināju, ka ukraiņi, ne vācieši... Tāpat prasīju jautājumus par to, kāpēc iznīcināja tieši šo ciemu? Es ta arī zināju, ka tāpēc, ka šis ciems atbalstīja partizāņus. Viņiem piedāvāja nodot tos, vai mirt pašiem un tādā veidā nogalināt savus bērnus un radiniekus. Viņi izdarīja savu izvēli. Arī partizāņi veiksmīgi slēpās aiz sievietēm.

tāvā puse trīs ceturdaļas slāvu

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
4 3 Atbildēt

Varētu paņemt līdzi propāna - butāna gāzes balonus. Tādus:

Varētu iekraut tajā saabā kādus 6 ( ja uz jumta, tad var vēl 4). Pietiks visam ceļam. Pat kaut kur varēs notirgot pa ceļam, ja gāze tajā vietā būs dārgāka. Jums, gāzistiem, bagāžas nodalījumu tāpat nevajag.

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
1 0 Atbildēt

viencexperc rakstīja: Nezinu kā citur, bet pēterburgā, maskavā ne krieviem muzejos, takšos u.c. uzskrullē cenas. Pat muzejos dzirdot akcentu biļetes pārdos dārgāk. Saprotu, kad iet latvieši, vācieši, bet ir dzirdēti gadījumi, kad latvijas krieviem uzskrullē cenas, jo viņiem ir baltijas akcents.

Par tiem Latvijas krieviem tā arī ir .

Pasen uz Pētrburgu brauca latvietis kurš beidzis krievu vidusskolu un viņa klasesbiedrs orģinālais krievs . Protams atkoda

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 0 Atbildēt

Pa Latviju - no Jūrmalas sākām un tad gar krastu līdz Ventspilij. 2 dienas, nakšņošana Rojā, iepriekš sarunāta. Galvenā interese - jūra un pludmale, citur var piebraukt pie pašas jūras - Ģipka, citur jāiet pārsimt metri caur priežu mežu, pludmalē -smiltis, citur akmeņi, mazas medūzas, kaitotāji, Mērsraga tirgus un lietus un vējš pirmajā dienā, tad atpakaļ uz Roju naktsmājas, tad otrā dienā Mērsragā nekāda lietus un Saule un tad līdz Ventspilij, tai vairs īsti spēka nepietika, pamērcējāmies jūrā, pasēdējām kafejnīcā un tad ne gar krastu, pa valsts vidu atpakaļ.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 0 Atbildēt

iesaku aizbraukt uz Miķeļbāku.

lv.wikipedia.org/wiki/Mi%C4%B7e%C4%BCb%C4%81ka

Tur ielaiž iekšā, un uzkāpt augšā. Ja atradīsi tās sargu. Speciāli braukt varbūt nav vērts ( augšā skaisti skati), bet ja pa ceļam trāpās, tad - noteikti.

650 Reģ.: 25.01.2017
4 1 Atbildēt

To tak Kommunisti uzcēla 50-tajos g, kā Tu tādā varēji kāpt ;D

robchix Reģ.: 04.03.2002
4 0 Atbildēt

Nupat atgriezos no shiisvasaras otraa celjojuma uz Ukrainu: Ļvova- Ivanofrankovska - Jaremče - Bukovela - Rahiva - Solotvino - Husta - Kosino - Mukačeva - Užgoroda. Kalni, saalsezeri, termaalie avoti.

Vaardu sakot Karpati un Aizkarpati.

Tur ir iespeeja izbaudiit vasaru, ar kuru mees sheit esam apdaliiti.

Viss ukrainaa ir jauki, it seviskji macinjam, iznjemot celjus. Vairaak nevienam no celjabiedriem nav ne mazaako pretenziju pret LV celjiem... patiesiibas labad gan jaasaka, ka galveno celju staavoklis peedejo gadu laikaa uzlabojaas aciimredzot, arii pashlaik celju buuveeshana Aizkarpatos noties fantastiskos tempos, bez briivdienaam un visu diennakti. Kur pirms meenesha kratiijaamies un laviereejaam pa bedreem, tagad jau stiepjaas svaigs, kaartiigs asfalta klaajums. Bet, nebrauciet nost no galvenajiem celjiem, perifeerijaa celju nav, ir virzieni. Diemzheel, lai nokljuutu pie atseviskjiem muus intereseejoshiem objektiem, naacaas shos virzienus arii izbaudiit. Tagad ar pilniigu paarlieciibu varu teikt, ka mans buss driikst saukties par sameeraa pilnveertigu džipu, vismaz kliirensa zinjaa. Un veel kas. izbraukshana no Ukrainas ir stundaam ilga. Shoreiz triis.

Atceljaa satikaam Quatro kluba kompaaniju, kas devaas uz Rumaaniju un atceljaa teicaas arii apmekleet Ukrainu.

Braucu ar 9 vietiigu 99gada Citroen Jumper busu, kursh liidz shim bez starpgadiijumiem ir iztureejis visus ziemas sleeposhanas braucienus uz Bukovelu apmeeram 4-5 reizes sezonaa un tagad arii vasaras braucienus. taa kaa piekriitu, ka par savu transporta liidzkli ir jaaruupeejas, un tad ir ljoti lielas ceriibas iztikt bez paarsteigumiem. Un jaa, Ukrainaa ir LPG. Attieksme ir briiniskjiiga.

Plaanots ir arii augusta saakumaa izbraukt shaadu apliti. Ja nu gadiijumaa ir interesenti, nav veelmes braukt pashiem, driikst pievienoties. Pagaidaam ir vietas.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Cik lielam ir jābūt kapeikpisim, vai vientuļam cuilvēkam, lai piedāvātu svešam cilvēkam piebiedroties tik tālā ceļojumā.

Cilvēki ir dažādi. Ir tādi, ar kuriem nav iespējams 200 km kopā nobraukt. Te viņam dirst, te ēst, te pamīzt, te pasmēķēt. Tad viņam vajag kaut ko nopirkt, te viņam neinteresanti, utt.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
4 0 Atbildēt

Arī viedoklis. Taču, tēma - ceļojumi, nevis moralizēšana

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Super! Ko te vēl piebilst.

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
2 0 Atbildēt

viencexperc

Cilvēki ir dažādi. Ir tādi, ar kuriem nav iespējams 200 km kopā nobraukt. Te viņam dirst, te ēst, te pamīzt, te pasmēķēt. Tad viņam vajag kaut ko nopirkt, te viņam neinteresanti, utt.

....

Svesa komaoanija varetu but pat komfortablak , drusku norij savu ego .

Reizem visstulbak braukt ar saviem seniem labiem draugiem ,ar kuriem daudz kopa buts ,dzerts svinets . Bet nav braukts kopa ekskursija nedelu ,divas . Un te nu izradas , ka nemaz ta isti nepazisti to senos darugus .

robchix Reģ.: 04.03.2002
3 0 Atbildēt

Bingo.

Pirmais braucens bia ar velosipeedistiem, principaa sveshiem cilveekiem. Visnpotalj patiikama kompaanija. Savukaart tagad braucu ar labiem pazinjaam.

Un kaa reiz, piipmanjiem vajdazeeja ik pa laikam staaties un visaadi citaadi izipildiities, jo esam tachiu saveejie. Ja godiigi, ar sveshiem un nepaziistamiem ir daudz komfortablaak, visi pierauj savus ego.Un arii pats nevaru ljaut savaam emocijaam valju.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
2 0 Atbildēt

Ja brauc kopā ar kādu, kas nav tavas mājsaimniecības loceklis, ir svarīgi, lai līdzbraucēju humora izjūta, intereses un finansiālais stāvoklis ir līdzīgs.

Tieši šos kritērijus mēs vienmēr ņemam ērā, kad piedāvājam kādam pievienoties ceļojumā. Ja tos ievēro, tad nav nekādu problēmu!

robchix Reģ.: 04.03.2002
3 1 Atbildēt

Cik ir noveerots vislielaakie kapeiksipeeji ir tie, kas neko nezinot saak par taadiem deeveet citus.

Braucieni uz Ukrainu ziemaa sleepot ir mans hobijbizness, pamazaam to meegjinu dariit arii vasaraa.

Tas taa, informaacijai lielajam "expertam" kuram dikti patiik vaarstiit savas maizes dzirnas neiedarbinot smadzenes.

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
0 0 Atbildēt

"Tas taa, informaacijai lielajam "expertam" kuram dikti patiik vaarstiit savas maizes dzirnas neiedarbinot smadzenes."

Šeit dirslaižu pietiek,nepazemo sevi!

seller Reģ.: 24.08.2001
4 0 Atbildēt

Par tēmu: izskatās, ka PL top arī jauns maģistrāles S8 ievadceļš Varšavā, kuru droši vien mūsu puses braucēji gaida jau sen - tas aizstās esošo ievadceļu no Varšavas piepilsētām līdz Ziemeļu apvedceļam (posms ar daudzajiem luksoforiem).

Izskatās, ka līdz gada beigām braucot piemēram uz Berlīni bānis sāksies jau no Belostokas

mapa.targeo.pl/21.2266315,52.345138,24

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Un Atkal neviens mašinas nafigātors 17tā gada versijā to nerādīs. Zb;)

Bils Reģ.: 12.11.2002
1 0 Atbildēt

viencexperc rakstīja: iesaku aizbraukt uz Miķeļbāku.

lv.wikipedia.org/wiki/Mi%C4%B7e%C4%BCb%C4%81ka

Tur ielaiž iekšā, un uzkāpt augšā. Ja atradīsi tās sargu. Speciāli braukt varbūt nav vērts ( augšā skaisti skati), bet ja pa ceļam trāpās, tad - noteikti.

Pirms nedēļas atceļā no Liepājas uz Pāvilsotu, izmetam riņķi un uzkāpām Akmensraga bakā!!! Ceļš arī ir superīgs, reti laba grantene! Waze pat saskaitīja, ka tā ir ātrāk, nekā pa šoseju. Apmeklējums 60 centi laikam maksāja. Bijām nedaudz pēc darba laika, saimniece laipni iedeva atslēgas.

Bākas lampa ir ar mega jaudīgām LED diodēm, kas ieskautas speciālos radiatoros! Uz grīdas stāv vecā parauga lampa, laikam rezervei, ja nu kas. Nesalīdzināma, ar kaudzi H parauga auto halogēna spuldzēm.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Te ir to spīdekļu jaunais un vecais variants:

imgur.com/a/YTI3s

imgur.com/a/ZxXee

Tā Mikeļbāka ir krietni augstāka, nekā Akmensraga.Es gan nezinu par kuru "labu" granteni te iet runa, jo parasti visi tie grants ceļi ,kuri kaut kur tur/jebkur iet no asfalta līdz jūrai, vasarā ir diezgan pamatīgs veļasdēlis.Piem, tas ceļš no Sakas līdz Akmensragam ir točna diezgan riebīgs.Un Miķeļbāka ir kādas 4x tuvāk pie asfalta, nekā tas Akmensrags.

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
2 0 Atbildēt

Otrdien uz DE jābrauc...Štutgarte. Plāno kā gribi...visur remontdarbi

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 1 Atbildēt

Motorolers rakstīja: Otrdien uz DE jābrauc...Štutgarte. Plāno kā gribi...visur remontdarbi

Nevajag pirkt traktoru ar koka beņķīšiem, tad nevajadzēs tā uztraukties.

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

???

Ko tur samurgoji?

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Motorolers rakstīja: Otrdien uz DE jābrauc...Štutgarte. Plāno kā gribi...visur remontdarbi

Wir bauen fuer Sie Tātad, pacietību un tikai.

1 2 3 4
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti