Ceļu policijas jaunās idejas

aansis Reģ.: 23.11.2012

Kāds viedoklis par jaunajām tendencēm? Pretlikumīgajos alkoreidos ir pārliecinājušies, ka vairākums ir gatavi klanīties. Tagad ķersies pie nākamā līmeņa - nesankcionētām kratīšanām. Vai arī tas liekas labi un pareizi?

www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas/556836-policija_plano_akcijas_lai_kontroletu_vai_soferi_neparvada_aizliegtus_prieksmetus

 
seaman Reģ.: 18.08.2005
0 0 Atbildēt

kautkā jau vatņikus un uralus vajag kontrolēt, vēl varetu zemessargu "blokpostus" pie iebraukšanas pilsētās. kolorado un cccp fanus līdz apakšbiksēm iztresīt. rīgā pie reizes varētu iebraukšanas biļetes tirgot.

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

Es šādas lietas atbalstu - žuļiki ir jāņem priekšā!!!

AnK Reģ.: 06.10.2014
0 0 Atbildēt

Ja pēdējo laiku alkoreidi ir pretlikumīgi, steidzami jāmaina likums.

Bieži alkoreidi ir viena no pozitīvākajām lietām CP darbībā pēdējos gados.

aansis Reģ.: 23.11.2012
0 0 Atbildēt

Tiešām pozitīvākā? Laikam jau nespēj saskaitīt 2+2. Palasi ziņās, kad notiek agresīvo dzērājšoferu izraisītās avārijas un kad tiek veikti alkoreidi. Tie agresīvie, kam ir paveicies nenokļūt avārijā, nēsājoties naktīs, saldi guļ, kad policija nākamajā statistikai medī pohainus bēdubrāļus, kas uzmanīgi cenšas atgriezties mājās. Vienlaikus piekrītu, ka likumus ir jāmaina, tomēr tas ir bīstams process, ņemot vērā mūsu policistu visatļautību.

Aigarcix Reģ.: 15.07.2007
0 0 Atbildēt

Skaidrs,narkotikas var ar suni uziet,bet tā vienkārši kratīt autiņu uz aizdomu pamata ... .Un kā ar cilvēk utt tiesībām.Nu un kur protokola sastādīšana un apraksts?Gribēt var tik nez vai tā varēs darīt.Un blakus dūcim varu ari desu nolikt bardačokā,pierādi,ka tas ir duršanai ne griešanai uc piknika vajadzībām.Pietiekami jau ir peredzēts no tiem ībļiem,bet kārtības tāpat nav.

Chankaishi Reģ.: 11.07.2007
0 0 Atbildēt

Otrs, pie kā mēs aktīvi strādāsim, ir tāda modeļa ieviešana, kad ceļu policijas darbinieki nodarbojas ne tikai ar satiksmes drošības uzraudzību, bet seko līdzi arī tam, kā pārvietojas noziedznieki, kas ir pasažieri un vai netiek pārvadātas aizliegtas mantas, piemēram, narkotikas. «Tispol» loma šī modeļa ieviešanā ir liela un tiek plānotas kopīgas operācijas visā Eiropā. Valsts policija ir gatava atbalstīt šādas aktivitātes,» - taads ir taa raksta fragments,kas attiecaas uz sho diskusiju. Pilniigi atbalstaams pasaakums.

aansis Reģ.: 23.11.2012
0 0 Atbildēt

Un kā sekos līdzi tam, kā pārvietojas noziedznieki, kas ir gājēji. Un kā tam, vai dzīvokļos netiek glabātas aizliegtas mantas, piemēram narkotikas? Kaut kā ir sanācis, ka atkal tiek tālāk diskriminējoši ierobežotas tieši autovadītāju (un īpašnieku) cilvēktiesības - robežās, kas jau nekādi vairs nav saistītas ar argumentu, ka automašīna ir paaugstinātas bīstamības objekts.

Ja jau sabiedrība ir gatava šādām tiesībsargāšanas metodēm, tad ir jārīko referendums par satversmes grozījumiem, kurā kopīgi atsakamies no tiesiskas valsts statusa, jo mūsu sabiedrībai ir nepieciešams policejisks pārvaldes režīms. Tikai nesaprotu - kāda velna pēc vajadzēja PSRS sagraut, lai tiktu pie tā, ko mums, kā izrādā nevajag. Bija taču pilna laime un totāla kontrole.

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

Problēma ir ĢIMENĒ! Un kamēr ĢIMENES nesāks "ražot labus produktus", tikmēr ir atbalstāmas jebkādas metodes alkānu, narkomānu un visādu citādu ...ānu apkarošanai.

p.s. kā nākošo gājienu vajadzētu kontrolēt alhakola līmeni gājēju asinīs. Izveidot līdzīgu sodīšanas sistēmu kā autovadītājiem. Protams, pieļaujamo slieksni uzliekot vidējo pie kāda cilvēks spēj būt adekvāts uz ielas.

Vernons Reģ.: 18.02.2014
0 0 Atbildēt

Par to kontroles līmeni, kāds notiek šodien čekistiem pat sapņos nerādījās!

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Stulbs, vai izliecies?

vai kremļa taure...

Aigarcix Reģ.: 15.07.2007
0 0 Atbildēt

To Tu vari kontrolēt ja noziedznieks ir zināms.Latvāņu variants būs,uz aizdomu vai drošības dēļ,drāzīsim visus.

Chankaishi Reģ.: 11.07.2007
0 0 Atbildēt

Tam, kaa paarvietojaas gaajeeji - noziedznieki, vai kaads maajaas nerazho narkotikas vai neplaano slepkaviibas - tam jau sen seko, prieksh tam visi iedziivotaaji maksaa nodokljus un uztur valsts policiju. Un nevajadzeetu dziit demagogjiju par demokraatijas truukumu! Muusu policija muus sargaa, lai biistaas no sekoshanas tie, kurus izseko vinju nelikumiigo darbiibu deelj. Un varbuut kaads nabagaaks advokaatelis varees sev atrast nishu peljnjai - aizstaaveet apbizhotos no policistus patvaljas - vieni plusi un demokraatija(tautas vara) darbiibaa

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti