Kas ir auto sportists Latvijā?

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kas notiek ar auto sportu Latvijā? Kurš ar to nodarbojas? Kur ejam?

 
DidzisKalnietis Reģ.: 20.03.2014
3 0 Atbildēt

Ja raugāmies no iAuto foruma komentētāju viedokļa, tad autosportists ir lamu vārds.

Ar autosportu Latvijā viss ir tik labi, cik var cerēt tajā ekonomiskajā situācijā, kādā esam. Un tā situācija ir tāda, ka ar autosportu nodarbojas tikai tie, kam izdodas nopelnīt tik daudz līdzekļu, lai to varētu pavilkt. Kurp ejam? Tur, kur tie, kam tā nauda ir, mūs aizvedīs...

Atgriežoties pie pirmā teikuma - reizēm nesaprotu, it kā rakstam un izsakām savu viedokli (mēs - autosportisti) Latviešu valodā, un, kā man šķiet, aicinām tikai uz vienu: domāt pie stūres, braukt ar galvu, saprast, kas un kā notiek, uzlabot savas braukšanas prasmi, apgūt drošu braukšanu, paaugstināt savu drošību uz ceļa. Neatminos, ka kāds no mums būtu aicinājis visus līkumus izņemt spolējot un sānslīdē. Bet ir daži, kuri to visu izlasa citādi, apgalvo, ka galvenais ir braukt cik lēni un nedroši iespējams, nevienam nekas nav jāmācās, jo visi jau ir meistari, autoskolu izgājuši - ar to pietiek. Galvenais - turēt distanci, lai kāds neiesprauktos starp tevi un priekšā braucošo, bet, ja kas - sist viņu, vēlams, lai pašam būtu taisnība. Piemeklē CSN punktus un paragrāfus, lai attaisnotu savu pilnīgo nesaprašanu, kas uz ceļa vispār notiek!

Mēs, neraugoties uz savām prasmēm un pieredzi, vēl arvien mācamies braukt, jo, mūsu izpratnē, neviens nav absolūts. Kur rodas tie, kas apgalvo, ka visu zina, māk un ir apguvuši?

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti