Ērta iespēja iznomāt savu auto citiem

KasparsAutolevi Reģ.: 27.01.2016

Labdien!

Iedomājos, ka šeit kādam varētu interesēt iespēja iznomāt savu auto uzticamiem lietotājiem Latvijā vai kādam iznomāt automašīnu no cita auto īpašnieka. Autolevi auto nomas tīkls piedāvā šādu iespēju.

Process auto īpašniekiem ir šāds:

1. Tu ievieto savu auto mājaslapā www.autolevi.lv. Pievieno komentārus par auto saņemšanu, nodošanu, stāvokli un citu, tavuprāt, nepieciešamu informāciju.

2. Ja kāds vēlēsies iznomāt Tavu auto, saņemsi sms par rezervāciju. Vari rezervāciju apstiprināt vai, ja neder laiks vai nepatīk īrnieks, vari to noraidīt.

3. Ja rezervāciju apstiprināsi, īrniekam jāveic apmaksa mūsu sistēmā. Veicot apmaksu, tiek parakstīts arī nomas līgums, līdz ar to Tev atliek tikai satikt nomnieku, kopīgi aizpildīt pieņemšanas nodošanas aktu un nodot atslēgas.

4. Auto saņemsi atpakaļ sarunātajā laikā, tīru, kārtīgu un ar tādu pašu degvielas līmeni ar kādu tika nodots.

5. Pēc katras nomas novērtē īrnieku un sniedz savus komentārus. Tāpat īrnieki novērtē arī automašīnas un īpašniekus.

Vairāk info vari atrast www.autolevi.lv sadaļā “Auto īpašniekiem”, kā arī pie biežāk uzdotajiem jautājumiem un Autolevi blogā.

Pašlaik pievienojot auto, Tev ir iespēja arī laimēt pilnu bāku degvielas no Neste (https://autolevi.lv/pievieno-auto-un-laime-neste-50-eur-davanu-karti/). Līdzīgus labus piedāvājums piedāvāsim arī nākotnē.

Ja kādi jautājumi, labprāt atbildēšu!

 
Janozaurs Reģ.: 19.12.2015
9 0 Atbildēt

Ļoti intetesanta ideja, bet es pass. Zinu, kas ir nomas auto. Man dažreiz sirds sāp, kad sieva brauc. Bet svešiem cilvēkiem? Mani sirdstrieka ķers!

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
2 0 Atbildēt

Kā ar fotoradaru rēķiniem un neapmaksātu autostāvvietu soda taloniem? To piedziņu no īrniekiem Autolevi nodrošina?

aansis Reģ.: 23.11.2012
3 0 Atbildēt

"Ja Jūs iznomājat savu auto kā privātpersona, tad naudas summa, ko Jūs saņemat no Autolevi ir ienākumi no autonomas. Identiski ienākumi būtu, ja Jūs iznomātu savu dzīvokli vai māju. Autolevi nedeklarē Jūsu ienākumu daļu un nekomunicē par to ar Valsts ieņēmumu dienestu. Vairāk par nodokļu maksāšanu lasiet šeit! Jautājumu gadījumā rakstiet uz info@autolevi.lv."

Šī rindkopa BUJ sadaļā izraisa daudzus jautājumus

AnK Reģ.: 06.10.2014
1 0 Atbildēt

Cenas pilnībā neadekvātas. Nē nu, 96. gada Sharanas par 10E dienā un 01. gada Almera par 12E varbūt vēl ir OK, ja baigi vajag ietaupīt, bet ar dažiem izņēmumiem cenas ir pilnīgi neadekvātas.

2006. gada Fiesta par 19E diennaktī!

2002. gada Fabia par 30E!

2002. gada BMW 320 par 40E!

Nu, skaisti...

Par pakalpojumu kā tādu - negribētu caur portālu īrēt no privātpersonas, jo pārāk daudz neskaidrību. Un izīrēt auto vēl jo mazāk.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti