Latvijas Televīzija nekavējoties pārtrauc demonstrēt raidījumu Zebra

ReinisPaberzis Reģ.: 21.08.2015

Sveiki, iAuto foruma biedri! Kādas ir jūsu domas par šo?

Latvijas Televīzija (LTV) nolēmusi izbeigt sadarbību ar SIA «Zebra TV» un pārtraukt raidījuma demonstrēšanu sakarā ar to, ka raidījumā tika iekļauta Rīgas domes apmaksāta reklāma.

 
nomiks Reģ.: 30.10.2002
5 0 Atbildēt

Domāju, ka nebūs liels zaudējums, ka šāda raisījuma vairs nebūs.

Ļoti patīk P.Timrota stils, kā pasniedz sižetu, bet:

1) raidījuma ētera laiks ir vienkārši briesmīgs;

2) raidījums ilgts 15 minūtes, no kurām 7 minūtes ir reklāma;

3) problēmjautājums tiek apskatīts raidījumā ne vairāk kā viens.

Tāpēc šos raidījumus ik pa laikam skatījos internetā. Domāju, ka uz šādu virzienu Paulam arī jāskatās. Filmē sižetus un tad laiž gaisā interneta vidē. Tur arī lielāka auditorija būs.

martinslusis Reģ.: 11.12.2013
1 2 Atbildēt

Noskatījos to sižetu. Nu, godīgi sakot, nekas TIK traks nelikās. Turklāt izskaidroja autobraucējiem aktuālus jautājumus.

P.S. Līguma nosacījumi, protams, ir jāpilda. Bet varēja arī vienkārši brīdināt.

iciks Reģ.: 29.05.2013
7 0 Atbildēt

Laikam nepaudīšu populārāko viedokli, bet man jau liekas, ka bez pašpasludinātā eksperta Timrota var iztikt gluži labi. Viņam allaž viss ir slikti. Te tas nav labi, te atkal tas. Tauta brauc slikti, ceļus tīra slikti, likumi ir slikti u.t.t.

"Zebru" maz skatījos, bet, piemēram, raidījumā par Ulbrokas apli, šis auns bija nu ļoti pacenties. Īdēja un vaidēja, kā ne tādas zīmes saliktas un kas tur vēl ne tā. Acīmredzami bija tas, ka zīmes ir pagaidu (dzeltenās) un ka pagaidu būvēs viss notiek mazliet savādāk, nekā pabeigtā objektā. Protams, to pasakot, sensācija nesanāktu.

Un, kā pazīstams ļaužs smēja, ka Timrots jau neko citu nejēdz runāt, kā vien par rotācijas apļu krietnumu un kā pa tiem pareizi braukt.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti