Tagad arī uz Salu tilta ir fotoradars

ReinisPaberzis Reģ.: 21.08.2015

Sveiki, iAuto foruma biedri! Esiet uzmanīgi un ievērojiet atļauto braukšanas ātrumu uz Salu tilta, Pārdaugavas virzienā. Šodien tur tika uzstādīts jauns fotoradars.

Laimīgu visiem ceļu un esiet uzmanīgi!

 
nomiks Reģ.: 30.10.2002
3 0 Atbildēt

Būšot arī pretējā virzienā viens FR.

arko2 Reģ.: 11.01.2005
5 6 Atbildēt

Fcuk visus FR. Braucu pa trešo joslu uz 80 pēc spidometra. Mirkšķinātāji, pietaupiet savas smalkās lampiņas, ka nedabonat ierīt.

juriz Reģ.: 09.06.2001
4 0 Atbildēt

Un jā, pa visu satiksme tagad 60km/h Idioti.

Yukki Reģ.: 03.10.2001
1 0 Atbildēt

Pretējā pusē ir kameras 2gab - viena ātrāk, otra aiz sab tr pieturvietas, abas kautko mirgo zaļu/sarkanu gaismiņu, iespējams filmē. Diez kam tās? Vai testēs ātruma pārsniegšanas fiksēšanas kameras?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
7 0 Atbildēt

Viss jau būtu labi, ja vien šo radaru dēļ visādi luņi nesāktu pa kreisajām joslām vilkties par 10 km/h lēnāk. Kā tas parasti ir uz Dienvidu tilta Ulbrokas virzienā.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Neesmu jau nedēļu tur braucis, bet dzirdēju ka pagaidām tas darbojas nepilnvērtīgā testa režīmā- kurā tur vietā konkrēti tas meesls ir uzstādīts ?

Kas vēl par 2-kamerām "otrā pusē" ? Vidējo ātrumu /laiku tagd mums mērīs, vai kas tas ir?

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

Esmu vienreiz sodīts uz Jelgavas apvedceļa . Bij sestdienas rīts . Foto es viens .

Vai kamera māk izķert vainīgo no intensīvas satiksmes . Nu piemēram krasta iela , nu jau abi tilti ,kalnciema pārvads .

Man subjektīvi šķiet ,ka mani vajadzēja vēl pāris reizes sodīt . Piemēram pirms Ikšķiles , Jaunolainē .Stipri neskrēju ,bet kādi plus 20 bija

iciks Reģ.: 29.05.2013
1 0 Atbildēt

Nemāk. Tāpēc parasti ļaužiem, kas tajā brīdī barā bijuši, soda kvīti nepienāk (zinu n-tos gadījumus, kad cilvēki ir pārsnieguši, par radaru nav zinājuši, bet tajā brīdī tur bijuši vairāki braucēji). Neviens jau neliedz iet un pārsūdzēt un ej nu pierādi, ka tieši golfs, nevis pasāts pārsniedza. Tāpēc visticamāk izsūta tikai tiem, kas ir vieni vai arī iespējams izsniegt bildi (teiksim, apgriežot), kurā esi viens.

Taču lai arī cik noslogotas ielas nebūtu, vienmēr atradīsies mirklis, kad Tu tur būsi viens un tad var nepaveikties.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Jā, jā, nepienāk, kā tad. Sēžu vienā skypa čatā, kur sēž vēl daži par mani kripatu jaunāki purni, kuri dzīvo dižajā pilsētā - pirms kāda mēneša viens iemeta bildi, kur šo dižajā pilsētā bija stacionārais nofočējis, bildē bija viņa moņģiks un vēl viena mašīna, kādu nedēļu vēlāk cits iemeta bildi, kurā redzama viņa mutere braucam cauri, hvz, ogrei laikam, bildē muteres golfs un vēl viena mašīna.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tad jau paliels Bars būs bijis,rūdītākie pārkāpēji vienmēr baros siro, bet principā līdz 32 transportlīdzekļiem tas draņķis ir spējīgs saskaitīt;)))

Reku ja kādam nav ko darīt-

www.highwayrobbery.net/TrcDocsNapaContr2016rfpGatsoDrop2016nov18.pdf, turklāt tas vēl nav viņu beidzamais modelis FT4. Kā teica mutere sīkajam pie ieejas zoodārzā- tipa tas vēl nav mērkaķis, bet gan tikai kasieris;))

Pie mums jau cilvēki pagaidām ikdienā garām braucot "nav iemācījušies" noteikt vai uzzināt kurā virzienā kurš tas štrunts skatās un viņi domā, ka tas visu "redz" vismaz pa puskilometru ap sevi, debesis ieskaitot.

No kurienes gan viņiem varētu rasties spējas kontrolēt savu rīcību vairāku braucēju barā? Plus pie savām neskaidrajām izjūtām vēl ņemot vērā spidometra kļūdu, un konkrētā radara toleranci.

Ārzemju sodi no atsevišķām attīstītām valstīm mums tagd pienāk pat vispār bez jebkāda foto- ir tikai sodakonta numurs un apraksts ar to, ko auto ar konkrēto numuru ir darījis tur tajā vietā un laikā. Un klāt vēl otra lapa- ja neesi bijis tā auto pilots, tad vnk to aizpildi. Kam tu esi devis braukt uz sava vārda reģistrēto auto. Ar piebildi, ka maldināšanas gadījumā sods būs līdz 5k.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Parastais FR nerada problēmu. Piebremzē pirms tā un atiet atkal jūriņā pēc tā.

Problēmu rada divi savstarpēji savienotie FR jeb laika uzskaites mērītāji, kā tas pirms Polijas robežas, no Kaunas braucot Tas liek iespringt ievērot konstantu ātrumu, citādi

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Problēmu tādi var tikai novērst - nu to problēmu kur atsevišķi indivīdi ieraugot šoseju, izdomā ka viņiem ātruma ierobežojums nav saistošs. Jāiespringst uz ātruma ievērošanu? Tu tur brauc ar 1984. gada zvēru karali vai tomēr 2014.? Tev tur tā kā kruīza kontrolei būtu jābūt...

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Relax

Man nav pilnīgi neviena soda par ātrumu.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 3 Atbildēt

Nu, apsveicu, esi izmanīgs pārkāpējs Pie tā ka ierīce, kura prasa lai tu izdari to, ko dara vismaz 90% braucēju - noturi nemainīgus 95 kmph, tev sagādā problēmas, zinot ka tev patīk skriet kaut kur za ņehuj ģelaķ un zinot ka tu esi vāzes fans - neko citu secināt nevar.

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
2 0 Atbildēt

kasinsh79

Problēmu rada divi savstarpēji savienotie FR jeb laika uzskaites mērītāji, kā tas pirms Polijas robežas, no Kaunas braucot

.....

šī ātruma kontroles metode būtu daudz efektīvāka par fiksētu stacionāru . Laikam Lietuva vai Igaunija domā radarkontroli veikt turpmāk šādi . Viens draugs iekš UK iekrita uz 130 eiro . Remontējamā ceļa posmā .

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
3 0 Atbildēt

Tā arī iznāk lētāka. Jo ātruma mērītājs (radars) tur nav vajadzīgs. Tikai divi fotoaparāti, kuri fiksē laiku.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Mums jau Latvijā visu patīk sarežģīt, lai ienāk lielāks otkats. Tramvajus arī jāmazgā ar nanoūdeni vai homeopātisko, jo parastais jau neder. Te arī, CP iepērk vecās paaudzes doplera tipa radarus, tad vēl radaru detektorus un ko tik vēl ne, lai gan sen jau ir lāzerradari(precīzāk lidari), pret kuriem radaru detektori bezspēcīgi.

iciks Reģ.: 29.05.2013
4 0 Atbildēt

Cik man zināms, leišos vēl ir problēma ar likumiem, jo pašreiz legāli to vēl nedrīkstot darīt. Varbūt TAGAD jau pat var, pirms laika biju ar vienu lietuvieti runājis un tad vēl nevarēja.

Šim es jēgu saskatu, jo no parastajiem radariem jēgas ir pamaz. Nobremzē uz mirkli (parasti gan tas izpaužas vienkārši plūsmas sačakarēšanu un sastumšanu vienā garā rindā). Labi, ja tas uzlikts bīstamā krustojumā, tad vēl tā, ir savs nenoliedzams efekts arī no tā ,bet ja uz liek lielos un skaistos ceļu mezglos, kur viss kārtībā, tur tas radars ir ne tikai bezjēdzīgs, bet kaitīgs.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti