Kia

Kia ceed GT 204 Zs 1,6 litru GDI dzinēju

zerro88 Reģ.: 04.12.2016

Sveiki, esmu domāju iegādāties kia ceed gt auto. Šo to esmu painteresējies un cena ir ļoti laba sākot no 20 000 eiro un kas man loti patīk 7.gadu garantija ar 150000km nobraukumu un standarts ekstras jau ir labas.

Varbūt kādam ir kādas atsauksmes ir testējis šo auto.

 
viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 9 Atbildēt

Tu man tagad pasaki, kāpēc tev interesē citu cilvēku viedoklis, ja auto pērc sev? Vai ja kāds uzrakstīs, ka sūds, tu nepirksi? Vai ja tantei Ludmilai ļoti patīk, tu domāsi, ka labs auto?

Nu ja vēlies, tad MANS viedoklis:

Sīks, neērts nabagu auto. Aizmugurē vietas pietiek tikai bērniem vai sunim. Ir arī savi plusi - ja tev blakussēdētājs būs no rīta onanējis, tu to uzzināsi pēc smaržas. Vai ziemas laikā ja ir pilns ar cilvēkiem ir siltāk. Bet kad karstā laikā ja esi piespiedies pie kādas sveša cilvēka ķermeņa daļas, sākas svīšana. Daudziem tas patīk, sevišķi resniem cilvēkiem. Viņi speciāli piespiežas un izbauda momentu, kā plūst sviedri. Tāda bezmaksas tauku nodzīšanas procedūra.

Braucot ilgstoši sāpēs mugura, kakls un locītavas, bet ja brauksi īsus biežus pārbraucienus, zajebjošsa katru reizi rauties čokurā iekāpjot un izkāpjot.

Auto ir ļoti ātrs.... līdz 40 km/ h. Labi, šitais ir 204zs, tāpēc raus ātrāk...līdz 100km/h, vet rālāk, kā jau visi nabagauto ar 1 litra motoru - pirdīs, elsos un kratīsies. Un uz trases viņam viegli paies garām pat sūda divlitru turbodīzeļa passats. ( passat tdi 2.0 0-200 km/ 21 sekundē, kia ceed 204zs - 0-200 -30 sekundēs)

Dzinēja resurss mazs. Nebrīnītos, ja šo 7 gadu garantijas laikā vajadzētu taisīt dzinēja kapitālo remontu.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
4 0 Atbildēt

Absolūti nepiekrītu

Tā var rakstīt tikai izteikts "hater", kuram par KIA nekādas sajēgas nav, un kurš ar KIA pat braucis nav.

Vien jāpiekrīt par salona apdari, nedaudz tāda plastmasīga un pacieta. Citādi viena kolēģe vairākus gadus brauca ar jaunu Kia Ceed (gan vagonu), nekādu problēmu + pārdeva teju momentā.

KIA tāda "asākā" modeļa priekšrocības ir arī:

-laba iegādes cena;

- labs ārējais izskats;

- kopējais ieguvums par to $$$

- 7 gadu reāla garantija (jā, ik pa laikam kaut kas nojūk, taču dīleris maina bez kurnēšanas)

- pievilcīgii Kasko nosacījumi utt.

feciic Reģ.: 09.05.2008
1 0 Atbildēt

Zirgspēku pret eiro attiecībā diezvai būs vēl kāds līdzvērtīgs piedāvājums šajā cenu kategorijā, cik tie zirgspēki darbspējīgi jau ir cits jautājums jo pēc youtubes video tas GT kustās par kapeiku labāk kā standarta divlitru dīzelis ar DSG.

Kā auto jaunam cilvēkam man liekas nav ne vainas, var pš pš uztaisīt un tā.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti