Auto daļas utt. no PL, UK, DE vai IT interneta veikaliem!

eshopwedrop Reģ.: 16.05.2017

Vai esi kādreiz padomājis par to, ka auto daļu pirkšana (un ne tikai!) ārzemju interneta veikalos ļauj manāmi ietaupīt!

Dažreiz saksaramies ar problēmu - prece atrasta, bet to nesūta uz Latviju, vai piegāde pārāk dārga .. visām piegādes problēmām nu ir pielikts punkts! ''EshopWedrop'' piegādes pakalpojums, kurš auj Tev iegādāties preces no jebkura PL,UK,DE vai IT interneta veikala! ieskaties www.eshopwedrop.lv

 
viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 1 Atbildēt

Nevajag braukt ar visādiem audī un bmw. Tad nevajadzēs ar tādām stulbībām nodarboties.

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
2 0 Atbildēt

DE veikaliem der arī šis:

lbss.lv/index.php?cmd=1

gunbox Reģ.: 23.12.2016
1 0 Atbildēt

Tādā kā rezervesdalas24.lv piegāde no DE virs 300€ uz LV ir bezmaksas. Pasūtīju no turienes bremžu diskus ar klučiem un vēl Bosch logu slotiņas sanāca. Pēc ''EshopWedrop'' kalkulatora man būtu jāmaksā vēl ap 60€.

opelis Reģ.: 03.10.2005
1 0 Atbildēt

viencexperc rakstīja: Nevajag braukt ar visādiem audī un bmw. Tad nevajadzēs ar tādām stulbībām nodarboties.

Nu jā, amerikāniem viss notiek super ātri - manam dodžam divas dzesēšanas šķidruma blīvītes TCmotors piegādāja nepilnu divu mēnešu laikā. Analogu detaļu vācietim var dabūt uzreiz veikalā (normalā veikalā). Un cena jau arī neatšķiras praktiski - dodžam abas blīves izmaksāja 86 eur, analogas detaļas ceturtajam golfam maksā 16 eur.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Protams, ja serviss ir jāizmanto tieši tur, tad jāgaida kā jau nu viņi var.Nebūt ne visas Asv auto detaļas var dabūt no EU piegādātājiem un ne visi servisi specializējas uz "ātri dabūt".Vnk pasūta savā sadarbības vietā un gaida.Piem tāds AtlasMotors tev praktiski jebkuru Asv detaļu atgādās pa nedēļu-pusotru.Par servisu nevaru komentēt- katrs brauc tur,kur viņam ir ierasts vai pazīstams.

robchix Reģ.: 04.03.2002
0 0 Atbildēt

Pameegjinaaju ieteikto rezervesdaļas24.lv

Protams nezinu kas tas par auto, kam kluchi un diski sastaada 300 eur, bet man meegjinot savaakt visu, kas saistiits ar prieksheejiem amortinjiem, (prieksheejie amiishi, atbalsta gultnji, putekljsargi, atsperes un stabilizatora atsaites) pirmkaart neizdevaas tikt liidz tiem nosauktajiem 300 eur lai tiktu pie bezmaksas piegaades, otrkaart, cipars ar piegaadi sanaaca daargaaks nekaa tieshi shiis pashas kategorijas un brendu preci es varu nopirkt Latvijaa. Un tas veel ar 12% atlaidi kas pashlaik ir shajaa internetveikalaa.

Iegaadaajoties sheit es bez probleemam varu atgriezt vai apmainiit preci, kas internete videe ir sarzgjiitaak. Sheit man ir piegaada naakamajaa dienaa vai pat tajaa pashaa.

Mineetajaa interneta veikalaa ir gana daudz gljuku un nepecizitaashu, kaa jau tulkotaa vietnee.

Taa kaa vnk nevajag pirkties overpraisotos detalju tirgotaaju veikalos, bet atrast savu detalju tirgotaaju.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

... vai neremontēt garāžās, tad nevajadzēs pašam vēl detaļas meklēt.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
0 0 Atbildēt

Domāju, viņam drīzāk ir detaļu iepirkums bez PVN, tāpēc cilvēks tā brīnās par summām.

Kur tu iesaki labot? Pie kaut kādām vasjām lielajos servisos? Atvaino, bet atrasts garāžā mehāniķis visdrīzāk būs profesionālāks par tiem tikai riteņu skrūvētājiem.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
0 0 Atbildēt

Viss jau atkarīgs kādas klases auto un cik šķības detaļas izvēlies. Kā piemērs, ja oriģinālais amītis noiet pa sliktiem ceļiem braucot 120tk.km, tad sliktas kvalitātes būs tikai 40tk. Tā kā vēlu veiksmi ar savu izvēli.

Es pirktu ATE diskus ar ATE keramiskajiem klučiem. LV tādu komplektu varēja dabūt par 340€ caur pazīšanos. Veikalā ne lētāk par 400€. Ar atlaidi DE sanāca 290€+slotiņas. Jāatcerās arī, ka pie mums ATE var būt iedzīts no RU, kur to vilto.

Man ļoti interesētu salīdzināšanas pēc. Lūdzu nosauc sava auto speceni. Gribas apskatīties, cik tavam sanāktu. Paldies!

gunbox Reģ.: 23.12.2016
0 0 Atbildēt

tb pirku, nevis pirktu

ZB ar to labošanas laika intervālu. Es piedāvāju rakstu komentāros uzlikt 10min labošānu, nevis forumā.

robchix Reģ.: 04.03.2002
0 0 Atbildēt

Remonteeju oficiaalaa servisaa, bet kaapeec gan man jaabaro serviss iegaadaajoties vinju piedaavaataas detaljas? Vinji taapat kaa es shiis detaljas njem no vairumniekiem, un savas atlaides jau man nepieskjir. Taa ir vinju peljnja.

Pie tam shajaa servsaa ir cita specializaacija, taapeec man pasham izdeviigaak naakt ar savaam detaljaam un neteereet meistara laiku, kameer serviss taas gaadaas.

robchix Reģ.: 04.03.2002
0 0 Atbildēt

Taalaak, par cenaam runaajot, Nu jaa, es keramiskos kluchus nepeerku, neredzu vajadziibu, zinot kaadaas temperetuuraa saak straadaat keramika. Braucu atljautajos aatrumos paarsvaraa.

Arii liikas deataljas nepeerku. Lieku savam auto, ne andelei.Piemeeri taatad luudzu.Lai neteiktu ka kaut kaadas liikas detaljas peerku.

Sachs amortizators 68.95 (63 sheit)

Sachs putekljusargi amiitim 12.95 (te tas pats)

Lemforder atbalsta gumijas ar gultnjiem 36.95 (te 27 Sachs)

Atsperes Metzeger 39.95 (te 27 KYB)

Plus piegaades maksa. Un tas protams jaareizina ar 2 jo to visu iznjemot putekljsargus kas naak komplektaa, visu uz asi vajag pa divi.

Taas ir pilnaas cenas, pashlaik gan tur straadaa 12% atlaide.

Sheit man taas cenas ir bez atlaideem, neprasu taas, ja saaktu niideet, gan arii ko dabuutu.

Protams nezinu vai te kaads maxaa PVN, tieshi taapat kaa nezinu vai to maksaa tur (bet iekasee), visaadaa zinjaa zinu ka te ja preci paardod, tad PVN ir jaasamaksaa, vai maksaa nezinu, taa jau vairs nav mana dalja. Mani incee vai es vareeshu bez liekaam klapataam atgriezt vai samainiit sho preci, ja taa kaut kaadu iemeslu delj nederees manam auto. Liidz shim ar to nav bijushas probleemas. Cik laika es zaudeeshu atgriezhot detaljas vaacu interneta veikalaa? Un naudu? Jo ja kas neder, taapat naaksies te mekleet un tad jau visdriizaak pa daargo, jo vajadzees uz sitiena.

Taa kaa domaaju ka tur var pirkt tikai ko gana retu sheit un taapeec daargu. Esot 100% drossh ka tas ir vajadziigais un deriigais. Bet protams IMHO.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
1 0 Atbildēt

Ate keramika nav tas pats kas sporta keramika un strādā viņa līdzvērtīgi parastajiem. Izstrādāta tieši ielai. Bremzēšanas atšķirība uz doto brīdi ir labāka kā vecajiem bija. Priekšas diski ventilējamie vispār nekad neuzsilst. Man kluči no ATE parastie bija tikai par 20% lētāki, tāpēc izvēlējos karamiku. Pluss tāds, ka kalpo ilgāk, nenoēd tik ātri bremžu diskus un nenober spieķainos melnus.

Atšķirība cenā varbūt tāpēc, ka tev pat varētu nebūt biznesa klase. Man eSka. Iepriekš bembim Sachs LV maksāja 105€.

robchix Reģ.: 04.03.2002
0 0 Atbildēt

Ok, nestriideeshos.

Tieshaam neesmu kompetents spriest par ATE keramiku un sporta keramiku. Buus jaapainceejas.

Auto pat nav biznesa klase, bet juutos tajaa eerti, galaa nokljuustu tikpat aatri kaa biznesa klase (ja nepaarkaapjam)

Galvenaa atskjiriiba, ka man tas izmaksaa leetaak.

robchix Reģ.: 04.03.2002
0 1 Atbildēt

Ak jaa Grosaa Sachs manam auto arii gandriiz 100 maxaa... taa kaa ne tik daudz no klases atkariigs, kaa no tirgotaaju apetiites.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Te viņam taisnība, tas ir svarīgi ka keramikas kluču gadijumā diski nesmērējas, kā ari keramika labāk uzvedas īpaši ja ir liels un smags auto. Tikai gadās ka ATE ne visiem modeļiem pieejami.Tas pats par rievotajiem Ate diskiem, ir auto kam viņi tos vnk nepiedāvā, kaut gan no aftermarketa tas ir labakais ko esmu lietojis.Tāds Zimmermann tur ir pakāpi sliktāks, toties jebkuram auto pieejams.Klučiem ļoti labi keramiskie ir tādam Jurid, bet reti kuram auto tie pieejami pie mums.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti