Pašvaldību vēlēšanas 2017, par ko balsot

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Pilsētās par ceļiem atbild pašvaldības, tāpēc, ja gribam braukt pa labākiem ceļiem:

1) jāpiedalās un jābalso

2) jādomā par ko balsot.

Mums tuvāka ir Rīga un tik slikti ceļi te sen nav bijuši.

Kr.Barona ielas remonts vispār ir spļāviens un zem katras kritikas.

Viedokļi, idejas?

 
1 2 3 4
nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Olainē ar ceļiem viss ir kārtībā. Tas nozīmē, ka būtu tikai labi, ja nekas nemainītos

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
7 3 Atbildēt

Vajag aizliegt nelojālās valstij partijas.

Krievija nav mūsu sadarbības partneris. Krievija kurina naidu, pat ieviestas sankcijas. Tad kāpēc partijas kas sadarbojas, saņem finansējumu, kurina naidu nav aizliegtas????

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
7 1 Atbildēt

Pirms vēlēšanām iesaku domāt ar galvu. Redzot zemo attīstības līmeni sabiedrībā, liela cerība nav, ka kas mainīsies, bet matemātiku taču skolā visi mācījušies.

Tātad tā. Saemā iekļūst partijas, kas savāc virs 5 procentiem balsu. Pašvaldību vēlēšanās princips līdzīgs.

Bet rakstīšu par piemēru ņemot saemas vēlēšanas. idiņš numur 1 nobalso par partiju y.

Partija q saņem 20 procentus no balsīm, partija w - 15, e - 10, r - 10, t - 5 un partija y - 2 procentus. Un citas partijas vēl mazāk.

20+15+10+10+5 = 60

Šīs partijas iekļūst saemā. Bet kopā nesanāk 100 procenti. Pārējās mazās partijas, ieskaitot y savākušas 40 procentus.

Tie 40 procenti pieskaitās uzvarētāju partijām. Beigās sanāk, kapartija q savākusi 25 procentus, w - 18, utt.

Citiem vārdiem sakot - idiņš numur 1 domādams, ka balso pret partiju q, patiesībā par viņu nobalsoja.

Ir vēl idiņi numur 2.

Tie neiet uz vēlēšanām, jo visas pārtijas qwerty viņam nepatīk. "Nav par ko balsot", vai "man po..".

Bet patiesībā, sanāk, ka cilvēks nobalsoja par partiju q, kura uzvarēja.

Idiņš 3.

Tādu idiņu ir pilna valsts, tāpēc kārtības valstī nav un nebūs.

Idiņš 3 balso par partijām erty. Tā vietā lai domātu starp pašām lielākajām partijām viņš balso par maxām vai vēl sliktāk - par jaunām partijām.

Kas sanāk? Sanāk tirgus.

Provokatirisks jautājums idiņiem numur 3-

Pēterim ir 49 procentu akciju, oļegam ir 48 procenti akciju, bet dainim - 3 procenti. Ja oļegs ienīst pēteri, bet pēteris - oļegu, kuram ir visizdevīgākā situācija, un kurš var noteikt tālāko uzņēmuma virzību?

Bet Lv saemā, pašvaldībād ir dafiga partijas, kuras tad sāk dalīt amatus. Partija kas savākusi tikai 5 procentus saka - dod man tādu un tādu amatu, es būšu artevi. Partija x man piedāvājatādas vietas.

Un pats galvenais, sīkās partijas saņem siltas vietiņas, BET ne par ko neatbild. Jo vainu var novelt uz partiju līderi.

Notiek tirgus un amatu dalošanas. Tas nebūtu, ja visi balsotu par lielām partijām, maksimums - trijām.

Bet nelojālās valstij, gan vajag aizliegt.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
2 0 Atbildēt

IMHO diezgan precīzs apraksts!

gunbox Reģ.: 23.12.2016
1 2 Atbildēt

Es gan neteiktu, ka spēcīgs, jo pamatos viņš nosauca Latvijas vēlētāju visus 3 tipus. Tātad visi ir idiņu un pats arī.

Es uzskatu, ka izvēle LV nav nekāda, lai par kaut ko balsotu. Es gan neesmu Rīgā pierakstīts, bet matemātika būtu vienkārša. Ja partijā ir kāds, kurš ieņem vairāk kā 2 amatus, sastāv nez kādās valdēs, tātad partija ir sevi norakstījusi pamatā par nederīgu valstij. Kas atliek? Tikai jaunie un kaut kāds Kaimiņš. Varētu teikt, ka viņš ir pajoliņš un tikai bļaustās, ka viss ir slikti un jēdzīga risinājuma problēmām nav, bet parādiet man kaut vienu, kurš vairāk ir izbļāvis valsts labā. Līdz šim visi pēdējo 15 gadu deputāti ir teikuši, ka valstī viss ir ok. Ja kāds vēl pateiks, ka vot jā, visi partijā nav vienādi, tas atklāti tirš. Ja partijā kādam viedoklis atšķirās un ir iebildumi, tas tādu partiju atstāj vai viņu piespiež atstāt.

Ir arī lielais bet... ko mēs redzēsim vēlēšanās? ... atkal visi skries vēlēt par Vienotību un Saskaņas centru. Viss ļaunākais, ka Rīgas pensionētie latvieši skien par Saskaņu. Pozitīvais, ka liela daļa krievu ir pret Krieviju un Saskaņu. Ko mēs beigās iegūstam? Krievi balso par Vienotību, jo dēļ krievu pārsvara rezultāts ir paredzams un idiņi latvieši par Saskaņu, jo komunisms bija zelta ādere.

Es balsotu par Kaimiņu. Lai ticētu kaut vienai programmai, tad nebalsotu vispār. Jāskatās, ko līdz šim ir izdarījis. Pagaidām man liekas, ka Kaimiņš ir vienīgais, kurš par kaut ko iestājas un nebaidās pateikt to, ko domā, nevis dejo pēc kādas partijas valdes stabules.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
3 1 Atbildēt

Es vienmēr piedalos vēlēšanās un balsoju par, manuprāt, prātīgāko kandidātu. Skaidrs, ka kreisi orientētas partijas no manis NEKAD nedabūs balsi, bet starp pārējām tomēr cenšos atrast kādu, par ko balsot.

Piekrītu, ka balsot par mazu uz neperspektīvu partiju ir muļķīgi, jo tā balss proporcionāli aizies pie tiem, kas tiek iebalsoti.

Vienā ziņā krieviem ir labāk - viņiem ir viena partija SC, savukārt latviešiem savas balsis jāsadala starp daudzām lielākām un sīkākām partijām.

Vajadzētu kā ASV - vai nu republikāņi, vai demokrāti un miers!

Bet vispār es uzskatu, ka pašvaldību vēlēšanās bija jātaisa viens liels saraksts ar visiem, kas pretendē, un katrs vēlētājs atzīmē sarakstā attiecīgos deputātus, kurus vēlas redzēt domē.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
4 3 Atbildēt

ASV taču republikāņi ir labējie, demokrāti - kreisie. Tas pats arī Latvijā - labejie un kreisie. Tikai atšķirībā no citu valstu kreisajiem, mūsejie sapņo par divvalodību, pilsonības piesķiršanu nepilsoņiem ( iegūt sev jaunus vēlētājjus) , un kļūt par Krievijas autonomo republiku. Ideāli arī, ja izietu no NATO un kļūtu "neitrāli" jeb paklausīgi krievijai. Lai krievija varētu mūs visu laiku baidīt un šantažēt.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 1 Atbildēt

Tie mīnusiņi pierāda manu vārdu patiesību. Te forumā vieni komunisti sēž.

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 2 Atbildēt

Un kā tur palika ar Putina ievēlēto ASV prezidentu?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Nav Latvijā ne labējo, ne kreiso. Mums ir tikai centristi, kas visi cenšas laipot pa vidu rezultātā pilnīgi nesaprotama, neprognozējama politika un bardaks. Pat NA nav nekādi labējie ne arī konservatīvie, lai gan par tādiem izliekas.

Bet tas gan, ka pie mums dala labējos un kreisos atkarībā vai ir savējie vai svešie.

Vispār apbrīnojami, ka vismaz visās Saeimas vēlēšanās līdz šim ir vēlētāji tik precīzi nobalsojuši, ka nekad nav veidojies normāls vairākums. Ko brīnīties, ka paliek tikai laipotāji.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Vai ta visi ,kuri "balso",vienmēr sēž pie domas un ļoti lauza galvu par ko un kāpēc? Ir taču papilnam cilvēku, kam ir konkrētā saistība, atkarība vai izdevīgums par kaut ko balsot.Viņiem ir pie d, ko tas kandidāts sludina, bet viņi to atbalstīs, jo no tā atkarīga viņu personīgā labklājība- ienākumi,amats,darbības nozare,aizmugure,utttjppp.Vai jums liekas ka tur tas Kaimiņš vai reku kkādi Nacionālisti īstenībā ir "pret" saskaņu?

Es jau reku ierakstīju čatā lietas apstākļus- šogad ir tik nekaunīgi, ka kandidāta pārstāvis tev personīgi zvana pa tel vai pat pieslēdzas pie tava auto brīvroku sistēmas.Par šitādu p-pi u tādiem idiotu paņēmieniem man piemaksāt varētu es nebalsotu.Bla jau tā viņa laikā te suudu papilnam savārīts,bet nee, atkal un atkal un visādi- nelaidīsi pa durvīm, caur atejas podu pa trubu uzpeldēs un iekāps tavā personīgajā telpā.

Šnuram ļeņingrad tak reku bija slavenā dziesma "выборы" ,akurāt šim gadījumam piemērota

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 0 Atbildēt

Šaubu nav, par pašreizējiem kategoriski nē!

Riebjas viņu ideoloģija un politika vispār. Kur nu vēl naturālākā budžeta izsaimniekošana utt.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
2 0 Atbildēt

Precizēšu ar faktu, ka Tu esi rīdzinieks!

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Jā, es par RD te spriedu.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Labāk jāpaklausās būs RādioMerkūrs, ko tur diez vecais rūdītais Latvietis JL mums tagd iesaka darīt ;D

AnK Reģ.: 06.10.2014
3 0 Atbildēt

Deklarēts Rīgā, par Ušaku nebalsošu, neesmu vēl izlēmis, par ko balsot.

Nortel Reģ.: 16.03.2007
5 11 Atbildēt

Tā kā tautības man visai maz uztrauc, tad balsošu par Ušakovu (jo Ventspils Aivars Rīgā nekandidē). Viņa valdīšanas laikā Rīga ir palikusi sakoptāka, korķi mazāki, stāvvietas tukšākas. Izdarīts ir vairāk kā iepriekšējo valdītāju laikā. Jā, tūlīt bļaus, zog, otkati u.t.t. Bet to dara visi, bez izņēmuma. Bet tikai daži spēj izdarīt kautko tiešām vajadzīgu sabiedrībai, protams, no tā arī sev atlicinot. Un ja tā pavēro, tad Saskaņa nepārtraukti progresē, tās biedru rindās parādās aizvien vairāk latviešu, kas ir noguruši no "īsto" latviešu partiju mauciskajām izdarībām patstāvīgi mainot partnerus un orientācijas.

Pareizi pa radio Skonto šorīt teica. No visiem skaļajiem kandidātiem neviens nerunā kā pelnīs naudu Rīgai, bet tikai ko dos rīdzeniekiem bonusā. Samazināts NĪ nodoklis, bezmaksas polises penšiem, bezmaksas pusdienas skolās. Bet uz kā rēķina!!! Ja kādam kautko samazina vai iedod par velti, tad kādam citam kautkas ir jāatņem, lai izbrauktu vismaz pa nullēm.

Pašvaldības ir izpildvara, tām ir ir jāizstrēbj to 100 gandrīz gudro galvu savārītā putra. Tāpēc kautkādi tur ideoloģiskie lozungi, nacionālie jautājumi ir otrajā plānā. Ar krievu tautības cilvēkiem esmu strādājis ļoti daudz. Varu teikt to, ka, ja krievs šodien tev iedos pa muti, tad rīt atkal būsiet čomi, kamēr latvietis atnāks pa nakti un ar neasu nazi mēģinās vēl rīkli pārgriezt.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
9 3 Atbildēt

Komunists nolādētais.

Ukraina arī draudzējās ar krieviem. Re kā iznāca.

Gruzija draudzējās. Čečenija. Afganistāna. Tās visas bija draudzīgās republikas. Pat tagad draudzīgie Baltkrievi jau nav tik draudzīgi. Misters kartupelis jau plāno iziet no eirāzijas ekonomiskās savienības. Un ukraiņiem sūtīja savas kravasmašīnas Daunbasa konflikta laikā. Nevis krieviem.

Ar tiem tizleņiem neko nevar plānot. Paskaties kā vienmēr cieš tie, kuri strādā ar krieviju. Normāli uzņēmēji tur jau sen neko neeksportē, bet ja eksportē, tad paralēli citām valstīm. Ja idiņu zeme atkal kaut ko izdomās, lai nenobankrotētu.

Krievu partijas atbalsta tikai krieviju, jo tā viņiem naudu sūta. Kamēr labējās cenšas uzturēt attiecības ar ar abām pusēm.

Tas vien, kā tas bēglis nils kļuva par mēru tikai pierāda manu teikto. Kur krievi, tur bardaks. Sataisīja janvāra grautiņus rīgā, kļuva mērs. Aiztrieks viņu, atkal sataisīs jaunu grautiņu. Viņiem tak bandītisms asinīs. Tikai krievijā ar beisbola vālēm mašīnās braukā.

Nortel Reģ.: 16.03.2007
4 4 Atbildēt

Atkārtošu vēlreiz, pašvaldības ir izpildvara! Tām ir visai mazas iespējas ietekmēt politiskos procesus valstī. Un pilnīgi pajāt, kāda ir valdošās partijas orientācija, lai tik saimnieko iedzīvotāju interesēs.

JJJ Reģ.: 22.03.2004
4 0 Atbildēt

Nu nu , ja Rīgā ir tikai izpildvara. Rīgā ir ap 50% Latvijas iedzīvotāju un Rīgas budžets nav pāris miljoni. Rīga nav klasiska izpildvara, bet reāli ietekmē nozīmīgu Latvijas daļu visos jautānumos.

feciic Reģ.: 09.05.2008
3 0 Atbildēt

Ja par saimniekošanu iedzīvotāju interesēs var nosaukt bezjēdzīgu labā stāvoklī esoša, maz slogotas asfalta ietves nomaiņu pret bruģi tad kas būtu saimniekošana savās interesēs?

Mašīnu centrā ir maz jo stāvviet cenas ir sagrieztas kosmosā, cieš visi, kuri dzīvo pie maksas stāvvietu robežām jo visas iespējamās vietas ir piegrūstas ar mašīnām, kuras atstāj cilvēki, kas strādā centrā.

Vai piemēram sab trans joslas izveidošana maskavas ielā-virzienā prom no centra pēc aizlieguma stāvet ielas malā sastrēgumu nebija vispār, pēc joslas ieviešanas visi stāv un ražo izplūdes gāzes lai SEŠIEM autobusiem stundā būtu sava josla ķeksīša pēc-no sērijas vajag sab trans joslas lai atskaitēs būtu forši-tas nekas ka praktiskais ieguvums ir ar mīnus zīmi.

RNP vispār ir bēdu ieleja no korupcijas viedokļa, jebkurš cilvēks, kurš izdomāš jaunu shēmu vai palīdzēs piesegt esošu plus iestāsies partijā tiek pie laba roba un iespējas darboties savās interesēs.

Man nav nekādu ilūzju ka saskaņai paliekot pie varas Rīgā viss notiks ar "kaut grēku plūdi pēc mums"-šeptēsies līdz nelabumam kas vienā brīdi begsies ar pašvaldības defaultu, ko tas nozīmē Latvijas mērogā lai kam nebūtu jāstāsta.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
0 0 Atbildēt

Šis ir labs. Tātad labāk lai apzog valsti. Un ja vēl ar to var ieklāt bruģi, kura licējs, radinieks, draugs saņems 4x lielāku peļņu, kā jebkurš cits kantoris, tad tas būtu kas slavējams? Jā, varbūt arī tā būtu, ja valstij būtu naftas atradnes. Mūsu valsts ir pārāk liels ubags, lai šķērdētu pa labi un kreisi. Priekš tādām finansēm kā mums labāk ir lai dome nekā nedara, tajā pašā laikā ietaupot miljonus, kuri vajadzīga daudz nozīmīgākām lietām, kā nolikta tālākā plauktiņā koncertzāles celtniecība vai 0,0002% iedzīvotājiem nepieciešamā neglītākā pasaulē bibliotēka. Memoriāls priekš grāmatām... kapeņu piramīdu nosaukuši par Gaismas pili.

Komunists viņš diez vai ir, jo komunismā viņa lolotos tipāžus izsūtīja vai izšāva. Labākajā gadījumā iesēdināja cietumā līdz mūža galam.

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
1 0 Atbildēt

Nortel

Putins ļoti labi jutās Obamas valdīšanas laikā .

Tika aizmirsta ( legalizēta ) Gruzijas teritorijas okupācija .

Ukraina . Sirija .

Tramps redzēsim ... pagaidām nekādas labvēlīgas darbības kremļa virzienā nav

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

Viņa valdīšanas laikā Rīga ir palikusi sakoptāka, korķi mazāki, stāvvietas tukšākas.

....

Vismaz par stāvietām nekādi nepiekritīšu . Es par maksas stāvietu paplašināšanu , jo man nevajag bezmaksas pie darba ,ja tur nevaru brīvi nolikt

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
2 0 Atbildēt

bez Rīgas mēra līdzdalības 9 maijā tas pasākums tomēr

būtu krietni blāvāks , un mazāk vienu otru iedrošinātu likt mīksto uz visu latvisko .

Par ekonomisko pusi , domāju bez starpības ko vēlēt . Cik reklāmās pa radio dzirdu visi darīs to pašu ko Nils jau dara. Bezmaksas transports , veselība . tikai vēl vairāk un bezmaksas

opelis Reģ.: 03.10.2005
0 0 Atbildēt

Vēlēšanās nepiedalīšos. Esmu deklarējies savā nekustāmajā īpašumā kādā Sēlijas mazpilsētā, kur arī būtu jāvēl, bet slinkums tamdēļ vien dzīties brīvdienā liekus 300km. Bez tam tur pašvaldībā ir tāda sistēma, ka nekas nemainīsies, neatkarīgi no vēlešanu rezultāta. Novads sastāv no trīs pagastiem, katrā pagastā savā laikā bija sava pagstvecene. Tagad vēlēšanās pieteikti trīs saraksti, katrs no sava pagasta un neatkarīgi no tā, kurš dabūs vairāk balsu, pārstāvēti dome būs visi pagasti. Un novada domes vadones katrā sasaukumā ir no cita pagasta - rotācijas kārtībā. Es jau tagad ar 90% pārliecību zinu, kas būs jaunā sasaukuma priekšsēde. Bet tas nav slikti, jo novadā pa lielām šaibām viss ir ok. Vakar pat izlasīju, ka mans novads (neskatoties uz to, ka ir viens no mazākajiem) valstī pirmajā desmitniekā EU struktūrfondu piesaistē un izmantošanā, Un to var arī pilsētā redzēt.

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

Nezinu cik patiesi .Bet šis var pamatīgi iegriezt . Tranzītam un tajā skaitā ostas pilsētām Rīgai , Ventspilij . Un tā pēkšņi visādi "bezmaksas " tu tū . financenet.tvnet.lv/viedokli/661638-inga_antane_valdibas_neizlemiba_un_sasteigtie_lemumi_ved_tranzita_nozari_nebutiba

No vienas puses būtu stulbi ja RD tiek Nils nomests un uzvarētāju valdīšana sakrīt ar krīzi . Tad nākams saemas vēlēšanās var būt nepatīkami pārsteigumi

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Ļoti labi, jo mazāk būsim atkarīgi no ES un Krievijas naudām, jo labāk pašiem, tāpat tas pienesums nenonāk tur kur tam būtu jānonāk. Redz, kur Lembergs arī pēkšņi sācis pūst Krievijas stabulē, jo jūt, ka piegriezīs skābekli. Nu nevajag mums kangarus.

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 1 Atbildēt

Sarakstā svītrošu tikai vienu , kurš sociālos tīklos lepojās ar nošutu lūsi

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
1 0 Atbildēt

Balsošu par JKP.

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

Kanibals

Ļoti labi, jo mazāk būsim atkarīgi no ES un Krievijas naudām, jo labāk pašiem,

.........

Pilnīgi manas domas .

BET reālā situācija tāda ,ka daudzi ..drīzāk pat vairums uzskata ,ka sadarbība ar krieviju jāpaplašina . Un tā domā daudzi mani paziņas ,radi . Kuriem nekāds bizness nav , tik saklausījušies masu mēdijus .

Un uzņēmēji spītīgi aicina valdību uzlabot atiecības , nelekt uz ecēšām , nekaitināt lielo kaimiņu .

Jā ..un tas pats dzelceļš šobrīd izdzīvo tikai no rus "labvēlības"" . Laviju rus kā narkomānu uzsēdinājuši uz tranzīta āķa . Un vēl jau gāzes ilgtermiņa līgumi .

Dzelceļā strādā ap 20 tūkst ( varu stipri kļūdīties ) . Skaties kāda reģionāla katastrofa ar Liepājas metalurgu .

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 1 Atbildēt

Bet ko citu darīt valstij, kurai nav savu resursu? Pat guļbūvju ražošanas nozarē ir iestājusies neliela krīze, ja Latvijā vairs nav koku, derīgu guļbūvēm. Masveidā ved iekšā no Baltkrievijas un Krievijas.

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

feciic

ieš visi, kuri dzīvo pie maksas stāvvietu robežām jo visas iespējamās vietas ir piegrūstas ar mašīnām, kuras atstāj cilvēki, kas strādā centrā.

..........

Laikam mans gadījums , tikai man darba vajadzībām jānovieto , un situācija kādu gadu strauji kļuva neciešama.

Nortel Reģ.: 16.03.2007
1 0 Atbildēt

Man gan patīk maksas stāvvietas, vismaz ir kur nolikt mašīnu. Kādreiz stāvvietas meklējumos bija jāiztērē vairāk laika nekā vajadzībai stāvēt. Rīgas centram nav jābūt stāvlaukumam. Ilgtermiņa stāvētāji var stāvēt nomalēs.

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

Nortel

Es iepriekš jau rakstīju .......

rudens68 24.05.2017 20:26 Litri: 1992, Līmenis: 6 Reģ.: 17.04.2006

0

0

Atbildēt

Viņa valdīšanas laikā Rīga ir palikusi sakoptāka, korķi mazāki, stāvvietas tukšākas.

....

Vismaz par stāvietām nekādi nepiekritīšu . Es par maksas stāvietu paplašināšanu , jo man nevajag bezmaksas pie darba ,ja tur nevaru brīvi nolikt

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

gunbox rakstīja: Es gan neteiktu, ka spēcīgs, jo pamatos viņš nosauca Latvijas vēlētāju visus 3 tipus. Tātad visi ir idiņu un pats arī.

Es uzskatu, ka izvēle LV nav nekāda, lai par kaut ko balsotu. Es gan neesmu Rīgā pierakstīts, bet matemātika būtu vienkārša. Ja partijā ir kāds, kurš ieņem vairāk kā 2 amatus, sastāv nez kādās valdēs, tātad partija ir sevi norakstījusi pamatā par nederīgu valstij. Kas atliek? Tikai jaunie un kaut kāds Kaimiņš. Varētu teikt, ka viņš ir pajoliņš un tikai bļaustās, ka viss ir slikti un jēdzīga risinājuma problēmām nav, bet parādiet man kaut vienu, kurš vairāk ir izbļāvis valsts labā. Līdz šim visi pēdējo 15 gadu deputāti ir teikuši, ka valstī viss ir ok. Ja kāds vēl pateiks, ka vot jā, visi partijā nav vienādi, tas atklāti tirš. Ja partijā kādam viedoklis atšķirās un ir iebildumi, tas tādu partiju atstāj vai viņu piespiež atstāt.

Ir arī lielais bet... ko mēs redzēsim vēlēšanās? ... atkal visi skries vēlēt par Vienotību un Saskaņas centru. Viss ļaunākais, ka Rīgas pensionētie latvieši skien par Saskaņu. Pozitīvais, ka liela daļa krievu ir pret Krieviju un Saskaņu. Ko mēs beigās iegūstam? Krievi balso par Vienotību, jo dēļ krievu pārsvara rezultāts ir paredzams un idiņi latvieši par Saskaņu, jo komunisms bija zelta ādere.

Es balsotu par Kaimiņu. Lai ticētu kaut vienai programmai, tad nebalsotu vispār. Jāskatās, ko līdz šim ir izdarījis. Pagaidām man liekas, ka Kaimiņš ir vienīgais, kurš par kaut ko iestājas un nebaidās pateikt to, ko domā, nevis dejo pēc kādas partijas valdes stabules.

Nebaidās pateikt... un? Pamuļķis, alkāns, narciss, kam deputāta krēsls galvā sakāpis, un pie tam vēl tukšpļūtis. Vispār jau, lai varētu būt par deputātu, normālā gadījumā vajadzētu arī kaut kādai sajēgai par lietām būt. Bet šamo tad, kad pielaidīs (ja pielaidīs) pie šprices, kā vēl baidīsies.

To, ka viņš ne ar ko nav labāks par pārējiem, apliecina kaut vai gadījums uzreiz pēc pēdējām vēlēšanām četros baltos kreklos ar "tu zini, kas es esmu". Tikai idiņi var neatcerēties, kā šams pēc gaismā nākšanas vienotības stilā lavierēja, ka neesot bijis pālī (beigās izrādījās, ka bija gan), ka neesot kašķi meklējis (izrādījās, ka bija gan), un pat vēl tad, kad tomēr nācās atzīt, ka pats vien nolohojās, tāpat nobeidza nevis ar vainas atzīšanu, bet ar "kam tas ir izdevīgi".

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Savā laikā, kad te forumā Vadonis (aļa Deksters) uzdarbojās, baigi aģitēja par vienotību - visi, kas nefano par šamiem, ir lohi, Dombrovskis vispār teju Dieva vietā u.tml. Būtu interesanti uzzināt viņa domas tagad

sirga Reģ.: 29.10.2002
0 0 Atbildēt

viņš arī noteikti ir briselā

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
2 0 Atbildēt

Es balsoju Ķekavas novadā, balsošu par JKP. Šobrīd pie varas esošie jūtās varenāki, nekā baroni pārsimts gadus atpakaļ.

Nortel Reģ.: 16.03.2007
1 1 Atbildēt

Problēmas Ķekavas novadā sākās, kad tam pievienoja Baložus. Kad izsaimniekoto Baložu saimnieki sāka izsaimniekot Ķekavu, velkot visu naudu uz Baložiem.

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Daudz senāk...esmu Ķekavietis jau no lpsr laikiem...nekas uz labo pusi tur neiet.

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
0 0 Atbildēt

Jebkurā gadījumā nepieciešama rotācija. Nav labi, ja vieni un tie paši tipāži turpinās "saimniekot" vēl trešo termiņu.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

Pēc senlatviešu principa - "uzbūvēji māju sev, dēliem, sievai, mīļākajai... it kā varētu sākt strādāt... bet tagad kārta jauniem celt visiem mājas"

iAuto Reģ.: 17.07.2001
2 0 Atbildēt

viencexperc rakstīja: Tie mīnusiņi pierāda manu vārdu patiesību. Te forumā vieni komunisti sēž.

Paskaties pirmos savus ierakstus, esi pat plusos, tad jau par komunistiem pastulba piebilde. Es domāju, ka šeit tu redzi, ja raksti loģiski bez savām dogmām tad citi ieklausās un novērtē. Padomā par to! Bet, ja tu akli iemet komentārus ASV ražotāji labākie un VAG sūds, tad jau saknē pasaki, ka ar Tevi kaut kas nav kārtībā. Nu piemēram, ieteikt Escalde lietotu auto kategorijā līdz 10 000 eur nav smieklīgs joks, bet, ja tas bija domāts nopietni, tad tas ir vēl skumjāk.

Ir, ir par ko balsot. Bet mani vairāk pārsteidz deputātu un mēru zemās algas, kāpēc tik daudz cilvēki pretendē uz šiem amatiem.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Darbs kaulus nelauž, painteresējies cik bieži tās sēdes.

sirga Reģ.: 29.10.2002
1 0 Atbildēt

ob stranje dumajut....zolotije čeloveki(ljudji)

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Golosuj ņe golosuj- vsjo ravno palučeš X-uj

1 2 3 4
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti