Ar policiju tā, kā ar pļāvējiem

Konuss Reģ.: 10.02.2015

Dažbrīd pārsteidz tas, kā ceļu policisti nospļaujas uz pārējo satiksmi un izvēlas pašu stulbāko vietu, kur apturēt pārkāpēju un noformēt protokolu.

Piemēram, mēnesi atpakaļ netrafarētās škodas ekipāža formēja protokolu aizņemot joslu 11. novembra krastmalā zem Vanšu tilta. Lieki teikt, ka apmēram 50 metrus uz priekšu atradās brīvas autostāvvietas vai kaut drošības saliņa, kur apstāties, netraucējot citiem.

Arī aktuālajā Vidzemes TV redzējām, ka pofig, ka līkums un nepārtrauktā līnija pa vidu. Var taču stāvēt ar pus mašīnu uz ceļa un formēt protokolu. Atšķirībā no traktora, vismaz mirgojošās lampiņas ir spilgtākas.

 
Vernons Reģ.: 18.02.2014
1 4 Atbildēt

"Likums par policiju" 4. pants, policija drīkst darīt tikai to ko Likums atļauj!

"Ceļu satiksmes likuma 19. panta 1., 3. un 4. punkti noteic kartību un secību, kā darbosies CSN un kā katram no mums uz ceļa ir jārīkojas!

CSN 100. Ja izveidojas ceļu satiksmei bīstami šķēršļi vai citas briesmas, kuras transportlīdzekļa vadītājs spēj pamanīt, viņam jāsamazina braukšanas ātrums vai pilnīgi jāaptur transportlīdzeklis, vai, neradot bīstamību citiem ceļu satiksmes dalībniekiem, šķērslis jāapbrauc.

Policijai nevajadzētu būt tai kura mākslīgi rada šķērsli, to liedz arī CSL 19. panta 3. punkts!

Un pēkšņi parādīties uz ceļa ir vairāk kā noziegums!

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Esi lasījis pašu galveno CSN punktu?

Pirmo.

Izlasi, un padomā. tu pats viņu ievēro? Redzot, kādus video publicē, tu pat braukt nemāki.

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
0 1 Atbildēt

Un pliku galvu bez dienesta cepures var darboties ceļu policists uz ceļa?

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti