Samsung Galaxy S7 pret iPhone 7. Kurš labāks?

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Nu jau gandrīz desmit gadus par līdera godu cīnās “Apple iPhone” un “Samsung”.

 
iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

iAuto izmēģina Samsung Galaxy S7 un iPhone 7. Kurš labāks? www.iauto.lv/tehnologijas/testi/25908-iauto-izmegina-samsung-galaxy-s7-un-iphone-7-kurs-labaks

nomiks Reģ.: 30.10.2002
4 2 Atbildēt

Balsoju par Samsung! Iphone pašam nekad nav bijis, bet ir viedoklis par to

iAuto Reģ.: 17.07.2001
2 0 Atbildēt

Man no Samsung ir bijuši Galaxy S2 , Galaxy S5 (laikam), Galaxy S6 edge, Galaxy S7 un tagad Galaxy S8+.

Pērku šos telefonus tikai kameras dēļ, jo kā saprotiet daudzi foti iAuto un video ir pateicoties tikai telefonam.

Optimums nauda pret kvalitāti šobrīd ir Samsung Galaxy S6, tagad ir lētāks un kamera ļoti laba, tikai Edge ar noapļotiem sāniem gan bija neērts. Tagad S8+ ir ok.

aigi Reģ.: 01.08.2005
5 1 Atbildēt

Es par Samsung. Pašam ir S8, ir labs, edge malas ļoti patīk vairāk kā dizaina elements nevis to funkcionalitāte. Par iPhone viedoklis ir vairāk negatīvs, jo tad ir jalieto viss no Apple, savadāk nekas tā īsti nestrādā. Ņemot vērā, ka viss Apple ir dārgs, tad neredzu iemesu par PC vai laptopu pārmaksāt un izvēle tur ir maza.

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

S7 edge paņēmu, S8 neadekvāti dārgs šobrīd! S7 edge man sanāca 450Eur, tādu naudu esmu gatavs ziedot telefonam reizi divos gados, vairāk nē.

Iphone - arī neadekvāti dārgs, kā arī jāmaksā par katru sīkumu, paejot 3 gadiem tāpat metams, viss sāk bremzēt, bet to jau visas firmas tagad mākslīgi dara, lai tik pērk jaunus.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Es savu S8 par 570 eur nopirku. Tas ir krietni lētāk kā Iphone 7

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
1 0 Atbildēt

Mani pilnībā apmierina Huawei.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 1 Atbildēt

Man tagad samsungs, bet es uzskatu, ka nav starpības. Nākošo ņemšu pēc parametriem, nevis firmas.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

iFons7 ir tomēr izmērā mazāks par s7/8 un arī lētāks.Kā arī izturīgāks.Kas besī, piem ka pat vienkāršākie iOsa īsziņu smailiņi nekonvertējas ar citas sistēmas sarunu biedriem,īpaši ja vecāks tas cits tel.Nezinu gan tieši par s7, jo tur androīdam it kā kkādi risinājumi ir. Riebīga un noklusēta īpatnība,es pat teiktu ,ka rupji neķītrs apjājiens.

cl7lv Reģ.: 04.11.2016
0 0 Atbildēt

Pasūtīju LG V20, dēļ nepopularitātes Latvijās tam ir lieliska cena, par super iekšām.

820 snapdragon, 5,7" ekrāns, 64GB atmiņa, quad DAC - spēj skandināt profesionālās ausitņas lieliskā kvalitātē. Manuprāt labāka kamera par S7, viena 16MP, ļoti ass attēls, un otra 8MP 130 grādu leņķī rāda, un vēl priekšējā kamera ar ļoti platu skata leņķi. Interesanti, ka 2 ekrāni, stabila sistēma, metāla korpuss, maināma bača, triecienizturīgs.

Pie mīnusiem esot, mazs akumulators, itkā nav ērts rokā, bet man lielas rokas - būs ok!

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Vai kādam "ir viedoklis" par pirkstunospieduma nolasītāja lietošanas ērtumu, ja tas ir novietots telefona aizmugurē? Ja,piemēram, mašīnā ir pierasts t-fonu turēt statīvā? Man ir bažas, ka pie priekšpusē novietotas "home" pogas ilgtermiņā pieradušam te tomēr varētu būt kādas morāli/koordinatīvi/refleksīvi/piekasīgas neērtības...

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Ir ērti. Ātri pieradu. Ja mašīnā tālrunis novietots statīvā, tad ļoti labi atbloķē, atpazīstot seju.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu ja,skaidrs, tikai ka tā sejas bloķētāja esamība dramatiski sašaurina izskatāmo modeļu skaitu.Ja neņemt vērā dažus tos lāpstas/izmērveidīgos,tad reāli (kā parasti) jau atliek vien tas pats samsg s9 vai x/xs-phons.Tas jaunais kujavejs maķ/pro tomēr ir nemērā dārgs priekš tā nosaukuma un rokā liekas kaut kāds neparocīgi liels.Ne ta pa garu, ne ta hvz, kaut kāds ne tāds.Kā arī, cik diez terrramegabaitus diez aizņem 1 bilde vai 1minūte video no tā 40mpix4caurumu sakopojuma.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Šobrīd lietoju S9+. Pirms tam bija S8.

Viss apmierina.

braucu Reģ.: 27.08.2018
1 0 Atbildēt

650 rakstīja: Vai kādam "ir viedoklis" par pirkstunospieduma nolasītāja lietošanas ērtumu, ja tas ir novietots telefona aizmugurē? Ja,piemēram, mašīnā ir pierasts t-fonu turēt statīvā? Man ir bažas, ka pie priekšpusē novietotas "home" pogas ilgtermiņā pieradušam te tomēr varētu būt kādas morāli/koordinatīvi/refleksīvi/piekasīgas neērtības...

Sajūdzot andrīti ar auto caur bluetooth var uzlikt lai šīs bluetooth ierīces (tobiš auto) tuvumā viņš noņem bloķi, tas nozīmē ka mašīnā un pāris metrus ap to telefons vienmēr būs nenobloķēts.

GTD2 Reģ.: 18.10.2004
1 1 Atbildēt

balsoju par ios sistemu, jo parejot no android izjutu vairaak plusu nekaa minusi, tur viss pardomats un nav nekaa lieka loti erts lietosanaa, un galvenais nekas negljuko, arii pasi telefoni kalpo uzticami vismaz seshi gadi, un tad arii tikai delj baterijas

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Nu tak atbilde viena: 1 - 1,6 kEUR par telefonu ir stipri par daudz (S Note neskaitās - tas noteiktās aprindās ir pilnīgi cita līmeņa darbarīks)

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

650 rakstīja: Vai kādam "ir viedoklis" par pirkstunospieduma nolasītāja lietošanas ērtumu, ja tas ir novietots telefona aizmugurē? Ja,piemēram, mašīnā ir pierasts t-fonu turēt statīvā? Man ir bažas, ka pie priekšpusē novietotas "home" pogas ilgtermiņā pieradušam te tomēr varētu būt kādas morāli/koordinatīvi/refleksīvi/piekasīgas neērtības...

Tas viss ļoti vienkārši - pirksts vienmēr ir pārī ar kkādu skaitli vai ķiņķēziņu uz stikla. Ja sabloķējas.... Bet var jau atsevišķām aplikācijām ieregulēt nebloķēšanos, var tel saregulēt nebloķēties, ja kustībā (lielāko daļu šķiet nu jau var), etc

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā, labi,paldies pa viedokļiem, vismaz ir ko parunāt un mož vēl kādam noder.Es tā vnk neiedziļinoties to uzjautāju, bet dziļāk padomājot, te būtu pāris principiālas lietas.Androīds tiešām paredz plašākas iespējas.Tur pat laikam ir programma smartlock, kas paredz to autorizācijas atcelšanas iestatījumu atsevišķos gadījumos vai telpās (aut,mājas, utt).

Bet iOsam tādas programmas idejiski nav drošības idejas dēļ, turklāt tam nav arī telefona ar pirkstalasītāju aizmugurē.Plus vel tas, ka ifonam ir homepoga, kas pirkstulasītāja gadijumā ātri un perfekti gan ir aizsniedzama, gan zibenīgi darbojas.Vai nu jauno x/xs/xr gadījumā sejas nolasītājs.Ifons (piem,mašīnā,esot pieslēgts pie bluetooth) "nebloķē" tikai tās programmmas, kas ir "in use", piem Vāze un taml.Turklāt, tikko tas piekonektējas pie mašīnas handsfree, tā visi ifona kontakti un pati zvanīšana ir nonstopā pieejama caur mašīnas pogām.Tik ilgi, kamēr esi mašīnā vai tās tuvumā vai kamēr neesi izslēdzis aizdedzi.Bet, ja piem gribi ieskatīties epastā vai netā,vecāks ifons prasa autorizēt pirkstu- ko ir viegli paveikt, jo tāpat taču kaut kas(ikona) ir jāspiež.Protams, var jau to pirkstu atcelt kā tādu- bet tas "kaut kas" vienalga būs jāspiež, tā ka te būt principiāli viegli un pofig.

Tas, ko es taujāju- biju iedomājies ko darīt ar Androīdu, kam poga aizmugurē, tipa vai ik pa laikam vai kādos gad nav viņu jāvelk ārā no statīva un jāspaida tā poga aizmugurē.Bet te iznāk, ka tam problēmas nav kā tādas - vai nu iestatījums ar smartloku, vai nu tad modernāks tel ar feiskontroli vai ar pirkstalasītāju uz paša ekrāna.

Kas attiecas uz lēmumu par labu kādai no tām 2 opersistēmām, tad reāli ir tas, ka ifonam tomēr ir lietas, kuras specifisku lietotāju reāli spēj piebesīt.Vai kuras prasa liekas darbības.Ja esi ceļā un ja runa iet par darbu ar turpu/šurpu failiem.Dažām specifiskām vienkāršām lietām iOsa mob safari pārlūks var būt diezgan nederīgs, kaut tu izstiepies, bet bez chrome neiztikt un pat tad vēl lieki savas smadzenes jānoslogo;). Kā arī,ultramoderna "maza" un visamderīga telefona šodien vairs nav kā tāda- es saredzu tikai jau "pilngadību" sasniegušo s9 vai nu x/xs.Kujavejs un xiao,xp un note protams arī ir ok, bet tie tomēr visi ir lielāki.Reku 190g xp3 vienīgais pieejamais oem maciņš vēl liekus 49 gramus sver, nu kur nafig tādu hanteli valkāt un kurā statīvā bāzt, ka vel arī abas malas tam ar desmit pogām sabakstītas;)

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

650

Kā arī,ultramoderna "maza"

Sony kompaktversija neder . vai Tu ar vārdu "mazu"biji domājis ko citu

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Es tādā nozīmē, lai tomēr var kko redzēt/izdarīt un lai pēc tam visu to ar vienu piegājienu jebkurā kabatā iebāzt.Tas xper kompakts jau kā telefons un foto ir labs,bet vecais xp tomēr ir vecs,kausē ausi un ēd bateriju, un jaunais ir padevies tāds kā zieputrauks divu ifonu biezumā un par s9 cenu.Ja ieiet bodē rokas pasildīt, to vislabāk darīt pie sony stenda.Ekrāns tam 5tā ifona lielumā-nez vai tur kāds šodien dikti priecāsies, kādu dokumentu aplūkodams vai resnu tekstu bakstīdams.Kad reku cilvēki par platekrāna notiem un ifonplusiem fano.Kādai jaunietei būtu ok kaķus fočēt, bet zin kā,kad pašam, ta pirms tās maksāšanas tomēr gribētos pakasīties;D

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Mūsdienās tas princips ir vienkāršs - nevis ir pieprasījums, un no tā rodas piedāvājums, bet otrādi - ražotāji sāk ražot to, kas tiem izdevīgs, un tad lietotāji ir spiesti pielāgoties - pēc tam pielāgojas un pizness aiziet, bet ražotāji tik visu spiež sev izdevīgajā virzienā. Piemēram, kāpēc visu laiku plakano telefonu galvenais uzlabojums ir lielāks ekrāns? Jo kopā ar to iet nākamais uzlabojums, lielāka cena. Kamēr mazie telefoni - tādus neviens vairs neražo, vai, ja ražo, neuzlabo. Mums gan atšķiras uzskati par to, kas ir mazs - es trīs gadus lietoju šitādu www.gsmarena.com/lg_optimus_l3_ii_e430-5292.php - lūk, tas ir mazs telefons - parocīgs, un pats galvenais, izturīgs - trīs gadu laikā tas telefons ir kritis simtiem reižu, no tām daļa uz betona vai asfalta, aizmugurējais vāciņš ir atguvis savu dabīgo krāsu, aķis arī bik sabuktēts, bet viss normāli - kamerai vienīgi stikliņš sašvīkājās, un tas tāpēc tika noplēsts nost un pielīmēts ar izolenes gabaliņu pie vāciņa; lai fočētu katrreiz jānoņem vāciņš. Bet nu kaut kad tas telefons izbeigsies, un gribētos lai tad varētu dabūt citu tādā izmērā, bet ar niknākiem dzelžiem - bet tāda nav...

Ak jā, kāpēc tas telefons ir izturīgs? Jo uztaisīts no elastīgas plastmasas, un ekrānam priekšā arī plastmasa - un nevis šodienas modei atbilstoši, metāla korpuss un cieta, trausla stikla stikls, jo, lūk stikls nesašvīkājas, bet plastmasa švīkājas, tas nekas, ka tas lietošanu netraucē.

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

Pēdējos gadus par telefoniem lasu maz ,vai gandrīz nemaz . Š is varētu būt gada pirmais mans komentārs viedo telefonu diskusijā , kā nekā 2 gadi un saplaisājis stikliņš no n tajām nomešanām . šobrīd gribas mazāku izmēru un/vai prettriecienu

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu šajā zemēmešanas un ekrānskrāpēšanas ziņā manuprāt tieši sony ir viens no visbrīnumainākajiem kandidātiem pat pliks un bez apvalka.Tāds stikla ifons vai kujavejs tur sen pa gabaliem sadalītos.

jaaanis Reģ.: 29.06.2004
0 0 Atbildēt

Ja par ekrānu plīšanu tad īsti neesmu sapratis vai tā plīšana vairāk atkarīga no konkrētā telefona modeļa vai krišanas apstākļiem. Vairāk sliecos uz pirmo variantu. Pašam ir bijuši 3 Samsungi, 1 HTC un 1 Sony, krituši n-tas reizes - neviens nav saplīsis . Bērnam lietošanā ir bijis LG un Huawei arī nekas nav saplīsis . Sievai bijuši tikai iphoni un diviem no tiem ekrāns saplīsa .

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Es domā ka ir svarīgi kā viņš kā tāds kuram lietotājam ērti rokā guļ un cik piemērots izmērā un cik slidens.Ifonz un dārgie huveji toč ir slideni un no stikla.Turklāt tas xs ir ērts, bet tas štuku vērtais kujamatePro rokā nejūtas, tas toč gribēs izkrist ar visu to ka tur it kā ir kaut kas pretslīdei padomāts.No loģiskas puses vispār nu kur prātīgi štuku par štrunta trubu izlikt,zb.Vidējie modeļi ir plastmasīgāki un tiem pofig.Viens sennāks sony man krita otrajā dienā jurā uz akmeņiem ka knapi atradu, pa kabatām ar atslēgām mētāju bez vāciņa- tak pofig un pa 2 g ekrāns kā jauns. Kamera vispār pāris pixeļi salidzinot ar šodienas, bet bilde super, ne plakana kā vienam otram ifonam.Plastmasīgs, bet relatīvi smuks.Un tas jaunais xperiaXz3 ir arī teikts, ka it kā padomāts par prettriecienu un gan jau ka tas xz kompaktais arī. Es būt ņēmis, bet nu mazais mazs un lielais lāpsta liels un biezs un smags un bateriju ēd, nu kur tādu napig;)Nu vel jau ir tas Lg g7,ar to it kā varot naglas dzīt un tā,bet tak maksā tikpat kā s9, kurš tomēr par galvu labāks.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Man sievai ir ceturtais sifons, kam es pirms gada pamanījos uztaisīt plaisu, lai arī es pat nesapratu, kā - paņēmu paspīdināju ar to telefonu golfā vadītāja kāju vietā, un man tas telefons nokrita no max 30 cm augstuma uz gumijas tepiķīša - pēc tam skatos, bļa, ekrānam pār vienu stūri švīka...

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Kas par saskaņu. Vīram oldschool auto, sievai oldschool tālrunis! Perfecto!

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

;P nomiks, a kas tur ar maciņ/vāciņu tam līkajam ekrānam uz s9/+9 ? Kāds oem-a ražotais diez ir laps? Un ekrānam tam vajg ko līmēt vai pofig? Vai tas, ko līmē uz tā screena, ir arīdzan smuki ar noapaļotām malām, jeb tikai vnk uz tās neliektās plaknes un ka pec tam pirksts vislaik zb ķerās gar tās uzlīmes malu?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Ceturtais sifons - oldschool? Ak bet nu pareizi - es tak runāju ar cilvēku, kuram mašīnu uz priekšu dzen atomdzinējs, bet telefonam ekrāna vietā ir hologramma...

Bet par saskaņu es tev piekrītu - mana sieva ir man tik līdzīga, cik vien tipiska sieviete, kas ārēji ir man pretstats, var būt man līdzīga. Sifons viņai ir tāpēc, ka viņai to atdeva, un tāpēc ka viņa nav tehniska - es gan gribētu lai viņa to izmet un pāriet uz vienu samsūdu, kas man te uz galda mētājas, bet viņa atsakās, lai arī tas samsūds būtu spēcīgs uzlabojums, jo tomēr sifons ir sifons - kamēr tur būtu atmiņas karte un citas foršas lietas...

Guzis Reģ.: 23.08.2006
0 0 Atbildēt

Man viens Sony nokrita no jostas augstuma uz linoleja - beigts. Sievas Samsung ir kritis arī parkā uz bruģa - nekas. Bija (ir) viens "nesasitamais" telefons - tiešām pierādīja sevi, vairākkārtīgi kritieni uz betona grīdas bez sekām. Bet nu ar parastajiem telefoniem- kā paveicas.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Nu šogad cenas/navarotu čempions laikam ir xiaomi poko F1. Vietējos iveikalos var sasēņot aš par 300EUR. Tam gan kkas trūka (NFC laikam), toties plastmasas aizmugure, milzu baterija un superprocesors

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti