Kas tā par pretaizdzīšanas metodi?

cukermans Reģ.: 16.08.2017

Sanāca pazaudēt auto atslēgas kurām bija piekārts breloks kurš bija jānovelk gar noteiktu vietu un varēja palaist auto. noņemt plastmas izrādās ka apkšā ir parasts daudzdzīslu vads kuram galā ir cilpa. Cik saprotu vienīgais variants ka brelokā ir magnēts kurš tajā brīdī rada magnētisko lauku, bet ar pliku vadu tas taču nedarbojās, tur ir jābūt kam vairāk, varbūt kļūdos, varbūt kāds var palīdzēt.

Paldies!!

 
murx Reģ.: 15.04.2016
1 0 Atbildēt

Magnēts ir gan, tikai definēts. Ar kodu. Ar citu palaist nevar. Paskaties tālāk, uz kurieni iet tas vads ar cilpu. Tam vajadzētu beigties pie melnas kastītes - imobilaizera. No šīs kastītes nāk ārā vēl vairāki vadi. Uz kastītes ir jābūt nosaukumam. Pēc šī nosaukuma var googlē atrast vai arī konsultējoties ar atbilstošiem speciālistiem uzzināt to, vai tai kastei ir iespējams pieprogrammēt jaunu piekariņu. Ja var, meklē pie kā. Ja nevar - kastīti vajag amputēt. Tas nozīmē noņemt kastīti un savienot atpakaļ tos auto oriģinālos vadus, kuri tika pārtraukti imobilaizeru uzstādot. Tas nav viegli, jo vadi bieži ir ar vienādu krāsu, kā arī tās pārtrauktās ķēdes ir vismaz 2-3. Ja neesi pārliecināts, uztici darbu profesionālim.

Guzis Reģ.: 23.08.2006
0 0 Atbildēt

Pieprogrammēt parasti var visām. Tiesa - vajag zināt aktivācijas kodu. Ja tas nav nomainīts uzstādot (ko normāli vajadzētu darīt) - tad izdosies pielikt jaunu. Ja ir nomainīts un nezināms - vieglāk nomainīt to immo kasti. Ja populārs modelis - var nopirkt tādu pašu, un pārspraust vadus. Tiesa, labi uzstādītāji, tos immo mēdz pamatīgi noslēpt, tā ka atrast pat pēc vada nepārtinot metriem vadu kūļu ir grūti.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Neesmu nekad redzējis ne sigu, ne immo uzstādītu tā, kā tu apraksti, lai arī šad un tad vai nu ar lodāmuru rokos svešās ejošās mašīnās, vai ar knaiblēm šrota mašīnās...

Guzis Reģ.: 23.08.2006
1 0 Atbildēt

Nu,es esmu kaudzi immo drazas no visādiem Audi un VW izmetis (tipiski - kad vadi zaļi,dēļ sliktajiem immo licēju savienojumiem), kā arī pats vairākas licis. Redzējis esmu daudz, labākās gan "redzēt" praktiski nevar, visādas CAN fīčas utt..

Centis_Nuudele Reģ.: 26.11.2007
0 0 Atbildēt

"definēts magnēts" riktīgs murgxs.

Gerkons tur ir, slēdzis, kurš nostrādā magnētiskā lauka ietekmē.

Guzis Reģ.: 23.08.2006
0 0 Atbildēt

Kāds "gerkons"?? Tā ir vis parastākā antena, nolasa radio tagu kas ir immo "tabletē". Herkonu laiki ir beigušies pirms gadiem 20.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Bet "definēts magnēts", tas, vienalga, nav ;)

murx Reģ.: 15.04.2016
0 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Bet "definēts magnēts", tas, vienalga, nav ;)

Ir jau gan, jo sūta definētu, tikai konkrētajam imobilaizeram piemērotu kodu ar magnētiskiem (radio) viļņiem. Arī elektromagnēts ir magnēts.

Herkons (no vārdu pirmajām zilbēm "hermētisks kontakts", krieviski "germetičnij kontakt" ) ,savukārt, saslēdzas (atslēdzas) pietiekami spēcīga magnētiskā lauka ietekmē. Diezgan veiksmīgs un lēts risinājums, kuru ir diezgan grūti atrast, ja ir vēlēšanās auto aizdzīt. Ar labām zināšanām ir iespējams uzstādīt arī pavisam moderniem auto.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti