Auto pirkums kredītā

Sintija123 Reģ.: 22.05.2017

Labdien! Es plānoju nopirkt auto un paņemt kredītu pie Hipocredit ( www.hipocredit.lv/public/auto-kredits/ ) un man ir sekojoši jautājumi. Vai fakts, ka auto būs kredītā kaut kādā veidā ietekmēs situāciju, ja man būs apdrošināšanas gadījums? Vai tas palēninās vai otrādi - paātrinās procesu? Ja kādam bija jau komunikācija tieši ar šo kredītdēvēju, vai tur mēdz iedot kredīt brīvdienas vai pagarina atmaksas terminu, kad grūti “savilkt astes”? Liels paldies jau iepriekš par jūsu padomiem ????Man pašai vispār nav pieredzes ar auto iegādi, līdz ko ir daudz jautājumu sakarā ar šo.

 
Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 1 Atbildēt

Man tas izskatās pēc slēptas reklāmas.

Bet ja nu nav, tad kas traucē vērsties pie normāla līzinga kantora. Gandrīz jebkura banka piedāvā auto līzingu. Ja esi bankas klients, tad nosacījumi ir tīri ciešami.

Ja par šo konkrēto kantori, tad es ieteiktu ņemt kredītu auto iegādei pret nekustamā īpašuma ķīlu. Uz vasaru nav nekas traks palikt bez biksēm kājniekos...

jjjj Reģ.: 13.04.2018
1 0 Atbildēt

Īstenībā arī tas, vai esi vai neesi bankas klients, nav garantija tam, ka vari dabūt līzingu auto iegādei. Un izrādās, lai cik dīvaini tas būtu, arī ienākumu lielums nav rādītājs. Arī pirmā iemaksa dažai bankai neko neizsaka, vari pat piesolīt pirmajā iemaksā 50%, tik un tā dabūsi trīs pirkstu kombināciju. Jā, šī ir nevis reklāma, bet trekna antireklāma SWEDBANKas auto līzingam. Un, interesanti, ja gribētu kaut jaunu BMW X6 - lūdzu, līzings būtu. Bet šādu automašīnu - NĒ!!! Kāds iemesls ir šim nē? Un te seko interesantākais - atbilde no SWEDBANK: "Nē ir sakarā ar Latvijas vispārējo ekonomisko situāciju un bankas iekšējo politiku!!!!!"

Dreipis Reģ.: 03.05.2003
4 0 Atbildēt

Ja domājot par kredītu jau tiek izskatīts variants par iespējamām brīvdienām, tad kredītu nevajag. Nelienu svešā maciņā, bet tad ir jāiegādājas vecāks auto par tādu summu ko var atļauties bez kredīta un miers. Likme tur ir no 8-18%, Komisijas maksa no 3-10%. Lēti nav. Un a/m iegādei nekad neliktu ķīlā nekustamo īpašumu.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
7 0 Atbildēt

Mani domu graudi.

- Tikai bankas auto līzings - sakarīgi % un viss civilizēti

- Nekādu problēmu pirkt auto līzingā arī dārgāku, vienīgais, ar ko rēķinies - vai ikmēnesi maksājumā summa ir komfortabla (maz jūtama)

- Pats stulbākais, ko var izdarīt - ieķīlāt NĪ pret auto

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

Šitie man liekas, ka pat ķīlā neņem - viņi pārraksta īpašumu (process iet uz tava rēķina pie visa tā ) un tad ja atmaksā, raksta atpakaļ. Parasti gan tā nenotiek.

Attiecīgi šie NĪ ķīlas kantori ir pirmie, kas jātiesā par augļošanu.

jjjj Reģ.: 13.04.2018
0 0 Atbildēt

Es reiz par vienu autiņu nomaksāju līzingu 2 reizes. Vispirms izpirku no bankas pirmo reizi. Tad bērnam savajadzējās nauda. Paprasīju to no bankas un par to sāku otro reizi izmaksāt līzingu par to pašu mašīnu. Rezultātā, samaksāju par viņu dubultīgi

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
0 3 Atbildēt

Ņemt auto ir viens, bet ja nav kur turēt un pievienojies uz ielas turētāju pulciņam? Pie kam ja ielas malas ir vienmēr pilnas? Kā to raksturot? Bezkaunība? Stulbums?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 0 Atbildēt

Bezkaunība un stulbums ir uzskatīt, ka tā ielas mala ir tava privātā un nevienam citam nav tiesības to izmantot, tevi apgrūtinot ar sava auto klātbūtni.

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

Ielas mala varbūt nav privātā, bet ja tu to "neprivāto" neesi notīrījis, PP uzliek sodu. Tāpēc ziemā tur vienmēr būs smukas sniega kaudzītes, protams, ne pret iebrauktuvēm, bet bezsniega periodā atkritumu konteiners.

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Esmu pamanījis, Conqueror, ka Tev ir liela nepatika pret Alauksta ielu un pret auto turētājiem ielas malā vispār. Kā Tev šķiet, kur, teiksim, dižās pilsētas iedzīvotājiem tos auto tad turēt? Pagalmu stāvvietās, kas lielākoties projektētas PSRS laikos, kad auto uz māju bija varbūt daži? Garāžās, kuru diži nav (un ja ir, tad velns viņu zina, cik tālu)? Pazemes stāvvietās jaunajos projektos (kuru ir ievērojami mazāk par vecajām mājām)? Stāvlaukumos, kuri arī ne visur ir un var gadīties ne visai tuvu?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
4 0 Atbildēt

Man, savukārt ir liela nepatika pret guļamciematu parkandraidistiem. Nodoklīšus jau šie Rīgā nemaksā, bet lepni stāsta, cik viņiem mājās svaigs gaiss un saliktas zīmes, kas svešiem liedz piekļuvi, piemēram, skaistajai Kalngales jūrmalai. Bet katru dienu brauc ar savu auto uz darbu Rīgā, ko viņu skaistā pašvadība nenodrošina, un nekautrējas izrādīt nepamierinātību, ka par auto nolikšanu pie mana loga ir jāmaksā (kur nu runāt par aizliegumu to darīt...).

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
2 0 Atbildēt

Paskaties uz sevi godīgi, cik % no ienākumiem aizies par transportu? Ja banka nedod naudu tad tam ir iemesls. No augļotājiem uz šitādiem noteikumiem ņemt naudu nav prātīgi.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti