TV apskats: Interjera odziņa - televizors ar gaismām

Endijssjidn3 Reģ.: 31.07.2018

Gaismas, gaismas un vēlreiz gaismas ir tās, kas var padarīt mūsu mājokli īpašu. Par to jau vairāk nekā desmit gadus ir parūpējies Philips ar savu patentēto tehnoloģiju Ambilight, kas ir vienīgajiem televizoru pasaulē.

Ar ambilight televizora attēls ir lielāks par pašu ekrānu, to projicējot ārpus ekrāna rāmja. Philips Ambilight piešķir jaunu dimensiju jūsu televizoram. Izstarojot gaismu no televizora sāniem uz aizmugurējās sienas, tā pārnes darbību ārpus ekrāna un piepilda istabu ar perfektu noskaņu. Izmantojot inteliģento LED apgaismojumu, tā pielāgojas visam ekrānā notiekošajam reālajā laikā. Neatkarīgi no iestatījuma jums vienmēr būs sajūta, ka esat pie zvaigznēm.

Philips piedāvā trīs Ambilight gaismas risinājumus. Divu plakņu Ambilight - modeļi ar Ambilight divās televizora plaknēs ir lieliski piemēroti nelielām līdz vidējām telpām. Trīs plakņu Ambilight - modeļi ar Ambilight televizora augšā, kreisajā un labajā pusē ir lieliski piemēroti lielākām telpām, kur televizors atrodas uz statīva. Četru plakņu Ambilight - modeļi ar Ambilight visās četrās televizora pusēs ir perfekti piemēroti lielākām istabām, kur televizors ir novietots uz statīva vai uzstādīts pie sienas.

Ambilight, kas seko noskaņojumam. Philips Ambilight Classic režīms precīzi seko TV ekrānā redzamajam saturam un to reāllaikā atspoguļo uz sienas. Vienkārši izvēlieties no režīmu klāsta un varat sākt. Ambilight mūzikas režīms precīzi seko un reaģē uz Philips televizorā atskaņotās mūzikas dinamiku. Izvēlieties no dažādiem spilgtiem iestatījumiem vai ieslēdziet nejaušu ballītes režīmu. Ar Ambilight spēļu režīmu jūsu istaba kļūst par daļu no spēles pasaules ar piesātinātām, spilgtām krāsām, kas dinamiski atbilst ekrānā redzamajai darbībai. Daudz aizraujošāka spēļu spēlēšanas pieredze jau tūlīt.

Šo ir grūti aprakstīt. Tas ir jāredz. Vairāk skatieties Philips TV mājas lapā - www.philips.lv/c-m-so/tv/p/ambilight

 
Nav pievienota neviena atbilde.
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti