Philips televizori un Georg Jensen dalās gaismas mīlestībā

Endijssjidn3 Reģ.: 31.07.2018

Berlīne, 30. augusts, 2018 – Labākais ko piedāvā eiropiešu dizains ir katra Philips televizora sirdī un katrā Georg Jensen produktā. Abas kompānijas dalās ar augstas kvalitātes produktu radīšanu, dabīgiem materiāliem un gaismas nozīmības izpratni. Gaisma nodrošina prieku un gandarījumu par produktu.

Dabiski, lai dalītos ar šīm vērtībām, abas kompānijas ir nolēmušas sadarboties, lai izveidotu 9140 televizoru, produktu, kas apvieno abu kompāniju zināšanas un pieredzi, lai radītu dizainu, kas vienlaicīgi ir atšķirīgs un skaists. 9104 televizors būs pieejams oktobrī gan 55”, gan 65” versijās.

No sākuma bija gaismas mīla.

Philips vienmēr ir novērtējusi apkārtēju apgaismojumu un 9104 sērija iekļauj jaunāko Ambilight sistēmu, kura piedāvā LED gaismu sēriju televizora aizmugurē.

Ambilight projekti ir patstāvīgi mainīgi krāsu apļi, kas sakrīt ar gaismām uz ekrāna efektīvi radot labāku skatīšanās pieredzi, padarot to daudz iespaidīgāku.

Georg Jensen ir plaša vēsture amatniecībā, īpaši darbos ar sudrabu un pulētu tēraudu. Kompānijas radošais process un materiālu izvēle vienmēr ir bijusi iespaidota no “zilās”gaismas Dānijas ziemeļos. Tas ir tas, ko viņi cenšas iekļaut savos pabeigtajos produktos.

Jaunais 9104 apvieno abus produktus – Ambilight sistēmu un pulētu tēraudu un stiklu.

9014 versijas kājas ir īpaši sašaurinātas, atsaucoties uz klasiskajiem Georg Jensen mājas produktiem, kamēr dizains ir šaurs un dod viegluma iespaidu. Viena no kājām ir ar Philips logo, kaēr uz otras ir redzams Georg Jensen logo.

Komplekta apakšā ir īpaši pulēta tērauda rāmja sloksne, kamēr pārējās televizora malas ir klātas ar stiklu – ideāli uzlabojot Ambilight efektu. Šī tēma turpinās arī 9104 aizmugurē, kur tas ir veidots daļēji no stikla un galvenās detaļas ir zilā, matētā korpusā, lai atsauktos uz Georg Jensen krāsu paleti.

Pulētais tērauds arī izpleš Easy Remote Control dizainu, uz kura ir abu kompāniju – Philips un Georg Jensen brendings.

Philips ir pārliecinājušies, ka 9104 modelim, skaņas un attēla kvalitāte atbilstu tā premium dizainam.

Jaunais komplekts iekļauj P5 Perfect Picture apstrādes dzinēju, kā arī Micro Dimming Pro un Perfect Natural Motion sistēmas, kas darbojas kopā ar plašu krāsu gammas paneli, izmantojot Super Nano LED tehnoloģiju, kurā ir 1m nanodaļiņu slānis, kas absorbē liekus gaismas viļņus un nodrošina daudz izcilu krāsu tīrību, it īpaši platajos skata leņķos.

Rezultāts ir apbrīnojami 4K attēli, reproducēts augstā kontrastā ar dziļiem melnajiem toņiem un spilgtām krāsām, tajā pat laikā pataupot naturālus ādas toņus.

Skaņas kvalitāte ir tik pat iespaidīga pateicoties 50 vatu sistēmas iekļaušanu, kas aprīkota ar aizmugurējo trīskāršo zibspuldžu vadītāju, kuru atbalsta divi pasīvie radiatori, lai radītu dziļu, bet precīzu basu, bet divi lejupvērstie vidēji un augstas klases dzinēji nodrošina labu skaņas atdalīšanu un skaidrību.

9104 modelim ir Android TV operētājsistēma, kurai ir ļoti ātrs, četru kodolu procesors ar 16GB atmiņu. Tajā ir iebūvēta arī Google Assistant ierīce, kas atļauj kontrolēt citas “smart” ierīces ar televizora pulti.

Par TP Vision

TP Vision ir vizuālās digitālās izklaides industrijas uzticams spēlētājs. TP Vision koncentrējas uz Philips zīmola televizoru izstrādi, ražošanu un pārdošanu Eiropā, Krievijā, Tuvajos Austrumos, Brazīlijā, Argentīnā, Urugvajā, Paragvajā un atsevišķās Āzijas/Klusā okeāna reģiona valstīs. Mēs to paveicam, apvienojot projektēšanas pieredzi un inovatīvos Philips televizoru sasniegumus ar TPV tehnoloģijas darbības izcilību, pielāgojamību un ātrumu. Apvienojot stiprās puses, mēs tirgū ieviešam augstas kvalitātes televizorus: elegantus, ērti lietojamus un ar izcilu dizainu (no jauniem materiāliem un plānus). Mēs esam pārliecināti, ka jārada izstrādājumi, kas patērētājam nodrošina augstākās kvalitātes TV pieredzi. TP Vision, kas atrodas Amsterdamā, Nīderlandē, ir ekskluzīvs Philips TV zīmola licences turētājs iepriekšminētajās valstīs. 70% TV uzņēmuma pieder TPV un 30% - Royal Philips, kura galvenā mītne atrodas Nīderlandē. TP Vision strādā gandrīz 3100 cilvēku dažādās vietās visā pasaulē.

Sazinieties ar mums:

Andrew Burslem

Tel: +44 203 794 2222

E-mail: global.pr@tpvision.com

Ziņu izlaidumu saturs ir precīzs publicēšanas laikā, bet tas var tikt mainīts bez brīdinājuma. Visas preču zīmes, kas minētas šajā ziņu presei, pieder to īpašniekiem.

Vairāk informācijas par Philips TV: Philips.com/tv

Vairāk informācijas par Philips OLED TV: Philips.com/oled

Augstas kvalitātes attēli: www.tpvision.com/image-library/

Sekojiet mums Twitterī: @TPVision

 
darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

''Pulētais tērauds arī izpleš Easy Remote Control dizainu, uz kura ir abu kompāniju – Philips un Georg Jensen brendings.''

Kādam daunim jābūt, lai publicētu šādu murgojumu?

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti