Jaunais Philips 65OLED903 modelis paceļ OLED jaunos augstumos

Endijssjidn3 Reģ.: 31.07.2018

Kas ir Philips OLED903?

Philips OLED903 ir jaunais, vadošais 65 collu OLED televizors. Tajā ir apvienotas jaunākais Philips attēlu procesēšanas dzinējs ar jauno premium dizainu (kurā ir iekļauta arī Ambilight tehnoloģija) un iebūvēta skaņas sistēma no atzītākās britu kompānijas Bowers & Wilkins.

Šo visu saliekot kopā ir radusies jauna zvaigzne ātri augošajā OLED televizoru pasaulē.

Philips OLED903 ir tiešām pievilcīgs televizors. Philips jaunais televizors ir tievs un pievilcīgs. Tā rāmis ir gandrīz nepamanāms, bet tas nenozīmē, ka tas ir nestabils. Tieši pretēji. Tajā ir iebūvēts spīdošs metāls, kas nodrošina gan tā pievilcīgo izskatu, gan perfektu stabilitāti.

Un tad nāk Ambilight. Šī unikālā Philips tehnoloģija parādās arī šajā televizorā. Tā ir iebūvēta trīspusējā konfigurācijā, kuras krāsainā gaisma tiek izgaismota no OLED903 augšējās, kreisās un labās malas. Kā parasti Ambilight var piemērot gaismas spilgtumu, kā arī iespēja ieslēgt krāsu izsekošanas iespēju, kas rada nepārspējamu toni un kontrastu.

OLED903 stāv uz divām, šaurām metāliskām kājām, kuras ir gandrīz nepamanāmas no priekšskata. Kājas nav novietotas ekrāna malās, tāpēc televizoram nav nepieciešams uzstādīt mēbeles, kas būtu tik platas kā ekrāns.

Vēl vērā jāņem OLED903 iebūvētā skaņas sistēma. Tā ir iebūvēta ekrāna apakšā. Neskatoties uz skaņas sistēmas kompakto izmēru, tā sniedz apbrīnojamu skaņas kvalitāti.

Pat abas Philips OLED903 pultis ir speciāli dizainētas. Viena no tām ir ar pilnu Qwerty tastatūru tās aizmugurē, kas palīdz ar meklēšanu vai paroļu ievadīšanu. Otra ir maza, tieva pults ar dažām pogām. Tai ir iebūvēts mikrafons caur kuru var kontrolēt meklēšanu un parastas komandas caur Google Assistant programmu.

Iemesls kādēļ būtu jāizvēlas OLED903 citu OLED televizoru vietā ir tās apbrīnojamā Philips video kvalitāte un Bowers & Wilkins skaņas sistēma. OLED panelis ļauj kontrolēt gaismas kontrastu un tas nozīmē, ka tas sniedz vairāk gaismas nekā iepriekšējais Philips OLED modelis.

Jaunajā Philips OLED903 ir iebūvēta P5 procesora jaunā versija, kura radīja labu iespaidu caur Philips 55POS9002. Ja jūs gribat labāko spožāko un dinamiskāko HDR attēlu ko sniedz OLED televizoru, tad Philips OLED903 ir televizors priekš Jums. It īpaši ja Jums patīk arī Ambilight tehnoloģija un ja vēlaties iebūvētu audio, kas izkonkurē daudzas neiebūvētās skaņu sistēma.

Philips OLED903 televizors paceļ OLED tehnoloģiju uz tādu skaņas un attēla kvalitātes līmeni, kāds vēl nebija iedomājams. Rezultāts ir šis apbrīnojamie HDR attēli, kuri ir apvienoti ar izcilu iebūvētu skaņas sistēmas kvalitāti, kura nav salīdzināma ar daudzām neiebūvētajām skaņas sistēmām.

Augstas kvalitātes attēli: www.tpvision.com/image-library/

Mediju kontakti:

Andrew Burslem

Tel: +44 203 794 2222

E-pasts: global.pr@tpvision.com

Vairāk informācijas par Philips TV: Philips.com/tv

Vairāk informācijas par Philips OLED TV: Philips.com/oled

Sekojiet mums Twiter: @TPVision

Ziņu izlaidumu saturs ir precīzs publicēšanas laikā, bet tas var tikt mainīts bez brīdinājuma. Visas preču zīmes, kas minētas šajā informācijā presei, pieder to īpašniekiem.

Par TP Vision

TP Vision ir vizuālās digitālās izklaides industrijas uzticams spēlētājs. TP Vision koncentrējas uz Philips zīmola televizoru izstrādi, ražošanu un pārdošanu Eiropā, Krievijā, Tuvajos Austrumos, Brazīlijā, Argentīnā, Urugvajā, Paragvajā un atsevišķās Āzijas/Klusā okeāna reģiona valstīs. Tas tika sasniegts apvienojot projektēšanas pieredzi un Philips televizoru inovatīvos produktus ar TPV tehnoloģiju izcilo darbību, spēju pielāgoties un ātrumu. Apvienojot stiprās puses, mēs tirgū ieviešam augstas kvalitātes televizorus: elegantus, ērti lietojamus un ar izcilu dizainu (no jauniem materiāliem un plānus). Mēs esam pārliecināti, ka jārada produkti kas patērētājam nodrošina augstākās kvalitātes TV pieredzi. TP Vision, kas atrodas Amsterdamā, Nīderlandē, ir ekskluzīvs Philips TV zīmola licences turētājs iepriekšminētajās valstīs. 70% TV uzņēmuma pieder TPV un 30% - Royal Philips, kura galvenā mītne atrodas Nīderlandē. TP Vision strādā gandrīz 3100 cilvēku dažādās vietās pasaulē.

 
Nav pievienota neviena atbilde.
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti