Kārtot: Augošā secībā
aisiic 06.12.2011 21:45

Man arī ir doma Mondeo nomainīt uz 4 golfu ne vecāku pa 2002.g., bet viennozīmīgi ne dīzeli- riebjas. Priekšroku dodu tikai benzīnam- pieņemsim, principa pēc! Žēl tikai tas, ka tie tilpumi ir tādi, kādi ir, 1,6- toties ekonomisks...

Visi autiņi agri vai vēlu lūzt, tāpēc uz to jāraugās subjektīvi- galvenais- hvz kad tas notiks!

aisiic 30.11.2011 19:25

Man arī bija līdzīgi, teju divas nedēļas atpakaļ, patēriņš pēkšņi sāka augt un uzkāpa līdz 11 l/100 km, neatkarīgi, kur un kā brauc, kamēr vienā jaukā dienā uz līdzenas vietas stāvot korķī motoram brīvgaitā salūza ieplūdes kolektoram mazie vārsti, ierāva iekšā alumīnija atlūzu, pieplacināja to pie galvas un turpat arī paliku stāvam ar nolaistām rokām.

Tagad noskaidrojies, ka ieplūdes kolektors ir vājība tieši benzīna dzinējiem un tieši 2.0 motoriem, un tieši Duratec HE.

Bet, nu, tas tā.. Šaubos, vai tavam vāģim būs tie vājie vārsti jo visiem vecajiem to vnk nav- ir tikai galvenais gaisa vārsts.

Es tikai tā- informācijai, mazums- kādam noderēs!

aisiic 30.11.2011 19:13

Da labi, nav ko cepties!

Var sap... meistarībā gan ar jaunām, gan vecām skrūvēm, tas nu fakts. Tāpat arī, cik cilvēku (meistaru), tik viedokļu un paņēmienu. Tāpēc mērīšanās ar gailīšiem ir lieka. (:

Par cik skrūves tika izskrūvētas pirmo reizi- likšu tās pašas atpakaļ...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti