Kārtot: Augošā secībā
1 2
viensexperc 27.02.2023 21:22

feciic rakstīja: Kondicioniera kompresors tiešām arī ieslēdzas?

Man kautkā liekas ka neba velti zem tiem pašiem +4-5 grādiem kompresors vairs netiek darbināts aiz tā iemesla ka iztvaikotājs pavisam vienkārši var aizsalt. Apkures siltumsūknis tam būs labs piemērs.

Vienīgais izņēmums varētu būt ieslēgta recirkulācija bet tad arī jautājums kas ir efektīvāk-kondensēt mitrumu no salonā esošā gaisa vai pumpēt salonā svaigu gaisu no āra, kuram ziemā tāpat būs mazāks relatīvais mitrums kā salonā esošajam.

Protams, ka ieslēdzas.

Un kas ar apkures siltumsūkni? Pie lieliem mīnusiem nekādu problēmu, nevajag pirkt kondicionierus ar kuriem var sildīties…

viensexperc 04.01.2023 18:58

Šitā būs štelle ja noķers kādu teslistu.

viensexperc 04.01.2023 18:57

Bradypus rakstīja:

viensexperc rakstīja: Kāds manam komentāram sakars ar kaut kādu gatavu uzvedibās kodeksu?

Tieši tāds, kā uzrakstīju.

Mēģini velreiz vecais metēj.

viensexperc 31.12.2022 4:10

Kāds manam komentāram sakars ar kaut kādu gatavu uzvedibās kodeksu?

viensexperc 31.12.2022 3:41

Es teiktu mazāk kā 10 centi. Braucu diezgan padaudz kādi 40k gadā salasās stabili, no savas pieredzes varu teikt ka ar proDīzi var nobraukt vairāk nekā ar parasto nestes dīzelis, tas pats ar virsi, viadu un stakjiku, stakjikā vienīgi mails+ leju, bet kaut kā nepatika, tiesa neesmu daudz braucis ar šo degvielu tādēļ gluži nodirst nebūs pmatoti un sirdsapziņa arī neļauj. No visādām gotika auto LN nafta un tamlīdzīgiem sūdiem turos pa gabalu, kaut tikai dēļ norūsējušās uzpildes pistoles. Ja nu galīgi būtu jāizvēlas starp tiem sūdiem, vai nosalt, tad gan jau ielietu arī to.

viensexperc 31.12.2022 3:35

msh rakstīja:

core rakstīja: Uz kuras planētas tu dzīvo? Es kad pirms npatsmit gadiem nopirku savu pirmo dīzeli, arī biju saklausījies stāstus, ka jāmaina filtrs katru gadu, bet ātri vien sapratu, ka no tā nav nekādas jēgas.

Uz kuras? Uz tās kur apkārt visās malās klab dīzeļi un šausmīgi reti gadās kādu benzīnnieku ieraudzīt, pamatā pensionāriem - jā, uz tās kur vismaz katrs desmitais kuļmašīnas braucējs māk pats savai kuļmašīnai samainīt zobsiksnu. Šo konkrēto padomu dzirdēju no pazīstama čaļa kam mēdzu prasīt padomu tajās retajās reizēs kad sanāk saskarsme ar kuļmašīnu dzelžiem - pie tā ka viņš kādu gadu atpakaļ, būdams pie pilna saprāta, nomainīja C4 2.5 TDI pret E60 ar trīslitrīgu kuļmašīnu, zemas kvalitātes degvielu viņš diez vai lieto.

Tu vaitad nedzīvo Ventspils/Liepājas pusē? Par kādām dīzeļproblēmām jūs tur runājiet?

Puikas, jūs tajā galā aukstumu pat redzējuši neesat!

Ja kāds savu to dīzeli nevar pielaist dēļ filtra, tā būs degvielas/tukšBraucošas bākas, vai kāda tehniska problēma.

viensexperc 30.12.2022 18:05

GB12 rakstīja:

fckns rakstīja: Ir jābūt fantastiski stulbam, lai piedāvātu reliģiju kā atbildi alkohola problēmai.

Es pazīstu 4 cilvēkus, kuri pēc pievēršanās reliģijai atmeta dzeršanu un 2, kuri beidza lietot narkotikas. Bet nezinu nevienu, kurš būtu šo atmetis tāpēc, ka no reliģioza (vai ticīga - es uzskatu, ka tas nav viens un tas pats, bet tā jau ir cita tēma) cilvēka sācis sevi apzināties kā ateistu vai agnostiķi. Var ieņirgt par ticību sazin kam, bet ir cilvēki, uz kuriem tas ir nostrādājis. Un tas nemaz nav slikti.

Šis nav nekāds pierādījums reliģijai!

Es pazīstu daudzus kuri atmeta dzeršanu dēļ sporta automašīnām, vienreiz izkāsa un saprata, ka grib tādu autiņu.

Viss ir paurī, ja esi dalbajobs tad neatkarīgi no reliģijas arī paliksi dalbajobs..

viensexperc 30.12.2022 17:56

Var meginat suzuki vitara (pirmspēdējo paaudzi) ar manuāli, jo neatceros kādi automāti tiem bija, galvenais lai nav variators.

Ja subaru tad ar manuāli, jo tā debīlā variatorkārba ir pilnīgs dranķis ouffroudā, tur pat tā sūda PatiStāvīgā pilnpiedziņa nepalīdzēs. Ir likti uz strīpas gan foresteri gan outbaci, pret tiguāņiem gan manuāli gan dsg, subāru pieviļ sūdainais variators.

Augtsāk kaut kādi dārzeņi runāja par filtru maiņu dīzelm pirms ziemas perioda - slima suņa murgi lej “pro diesel” un to filtru nomaini nedaudz ātrāk par ražotāja prasīto (parasti 80-100k, kā kuram autiņam) un pat visi -30+ nebūs problēma. Tās filtru problemas ir bomžiem kuri visu laiku brauc ar tukšām bākām un loģiski ari žēl pāris centu priekš proDīzes, tiesa šīm lamatām tur viss parasti ir slikti, kvelsveces beigtas filtri izgriezsti utt.

viensexperc 13.11.2021 12:10

Viss ok, es piemēram itkā zinu salīdzinoši daudz par tehniskām lietām, jo esmu to visu arī mācījies, bet jau gadiem esmu ārā no nozares un ļoti, ļoti daudzus terminu pat neatceros, kur nu vel spētu par to saprotami pastāstīt.

viensexperc 13.11.2021 12:05

Lab, lab es tik un tā tikai jokoju, un joprojām uzskatu tevi par vienu no saturīgākajiem komentētājiem šajā portālā!

Pieļauju, ka tu mani sajauci ar kādu citu, dēļ teju vienādā nika.

viensexperc 13.11.2021 7:59

Vot "lohs" kā tu tā sa*isies?

viensexperc 13.11.2021 7:57

Saprata ko?

Protams, ka tu negrasies atkāpties no saviem vārdiem, jo muļķis jau nekad nesapratīs, ka viņš tads ir...

Acīm redzot tomēr kaut ko nesaprati, jo kā jau teicu, es uzrakstīju to visu no sava skatu punkta, kamēr tu meties virsū un apsaukājies.

Tiešām nedaudz žēļ biju domājis, ka tu neesi tik mīksts.

Wala uzmini ko es šonakt redzēju sapnī?

viensexperc 12.11.2021 23:34

Diemžēl tu joprojām neesi sapratis, ka es šo visu nesāku, turklāt tie nav uzbraucieni, bet gan sevis aizstāvība, tu jau kuro dienu man neliec mieru un turpini piekasīties, es jau teicu, ka neesmu tev nekāds čoms.

Kādēļ tu šeit piesauc savus radus, kas tev pašam kaiš?

P.s.

Es taču jokoju, bet Tu jau sāc fantazēt par mani, savu sievu, un slapjumu.

Wala tu esi samaitātāks nekā es domāju.

viensexperc 12.11.2021 23:08

Tas taču ir labi, katrā cilvēkā mīt kripatiņa no "bērna", es arī tev ieteiktu par to padomāt, kļūsi kreatīvāks un neuzvilkies tik ātri.

Es taču zināju, ka tev patīk parunāties, bet tu tikai raksti "man pie dirsas, man pie dirsas".

Njā žēl, nekādu prieku savai sievietei nesagādā, visa mīlestība tikai automašīnām tiek, ja vēlies, lai es par to parūpējos droši saki.

viensexperc 12.11.2021 22:35

Ko nozīmē tikai viedoklis, ja es pastāstu par konkrētiem gadījumiem?

Nu es tiešām šeit esmu nesen un nav arī plānots arī pavadīt visu dzīvi šeit, tādēļ priecājies, ka tāda iespēja tev ir dota.

Starpcitu, kādēļ vienā un tajā pašā teikumā tu mani nosauc par veco zēnu un uzreiz pēc tam par "maziņu"?

Wala es tiešam nesaprotu par ko tu nepārtraukti cepies un uztraucies? Nu pat postu augstāk Tu man vel stāsti ko dara tava ģimene, mēs neesam čomi, vari man to nestāstīt!

Ja vēlies runāt par šādām lietām tad es vismaz ceru, ka apakšveļu tu savai sievai pērc normālu....

Atslābsti!

viensexperc 12.11.2021 22:12

Njā, man pat nedaudz žēl tevis palika

Vecīt nopietni, kas ir ar tevi?

P.s.

Es tikai pastāstīju par savu pieredzi, nevis ieteicu citiem ko darīt.

P.s.s

Tur jau tā lieta man nav pie dirsas, man nav vienalga, un es to atzīstu, turklāt nekad neesmu noliedzis, varbūt nākošreiz pacenties pārlasīt, ko rakstiju es un ko rakstiji tu, citādāk viss šis mani sāk nedaudz uztraukt, iepriekš domāju, ka mentāli esi nedaudz noturīgāks, izrādās kļūdījos.

Davai Waluci, saņemies!

viensexperc 12.11.2021 21:49

Kāds man sakars ar tevis nosauktajiem marketologiem?

Ja reiz tev viss tik ļoti vienalga tad ko tu čīksti, kā maza meitene un turpini apsaukāties? Un galvenais - "man pilnīgi vienalga, man pilnīgi vienalga, pie katra tava komentāra

Tu vari dirst man, bet es nesaprotu, kā tev nav kauns dirst pašam sev?

Ej labāk pavadi laiku ar ģimeni, nevis turpini teikt cik ļoti viss tev ir vienalaga un pie dirsas. Viņi jau droši vien ir pamanījuši, ka esi "ne savā ādā".

viensexperc 12.11.2021 20:19

Īstenībā smieklīgi, es tiešām lasot tavus komentārus domāju, ka tev ir vairāk smadzeņu, nē smadzenes tev varbūt arī ir, tikai izklausies tā ļoti aizvainot un satraukts.

Pats interesantākais, ka tu to visu iesāki, un es atkārtošos! Par lohiem, mudakiem un stulbeņiem tu vari saukt savu ģimeni, draugus un visus pārējos ar kuriem esi pieradis tā runāt!

Kā arī savu kompleksus, lai kādi tie arī būtu paturi pie sevis!

P.s.

Nabadzīte ir tava sieva..

viensexperc 12.11.2021 11:17

Tavi pieņēmumi ir Sibīrījas pundurkāmim zem astes sētnieciņ.

P.s.

Man gan šķiet, ka lohs kvadrātā bija tavs tēvs, attiecīgi arī pa dzimtas koku tālāk, jo ābols no ābeles tālu nekrīt, secinājumus vari izdarīt pats.

viensexperc 11.11.2021 19:21

Teiksim tā - tu esi diezgan sūdīgs IT sētnieks.

Reģistrācijas datiem, tiešām?

viensexperc 11.11.2021 13:03

Ja pavisam godīgi tad nesapratu.

Juns IT sētniekiem tie joki un uzbraucieni atšķirās no normālu cilvēku jokiem.

Man šķiet tu mani sajauci ar kādu citu, citādāk nesaprotu tavus uzbraucienus, ja reiz es izsaku savu viedokli par to, ka personīgi neliktu divmasnieka vietā parasto, ko dara citi - man vienalga.

viensexperc 11.11.2021 10:27

Tak iedzer nervu zāles sētniek..

viensexperc 11.11.2021 8:58

Ko tieši no manis rakstītā tu nesaprati?

Es stāstu par konkrētu gadījumu, man pilnīgi pie dirsas ko tu ar savām miskastēm dari!

Kā tu zini ka ir ļoti maz auto kuriem kārbas neturētu dēļ tā, ka divmasnieka vietā uzliek parasto? Un vai tu dosi garantiju, ka tā nenotiks?

P.s. Es uzrakstiju kādēļ es esmu skeptiski pret šo noskaņots un nejau tādēļ, lai noskaidrotu par tavu lūžņu auto parku!

P.s.s

Atsperes nav arī uz neviena divmasniekam paredzētā sajūga diska?

Vel sūdīgāks par bojātu divmasnieku ir servisa meistars kurš neprot pareizi uzlikt divmasnieku, iesaka klientam parasto spararatu un neuzņemas par to nekādu atbildību! Ja klients atbrauc atpakaļ tad pasaka viņam - tu esi lohs, jo neproti ātrumus pārslēgt, "a nu ka pisies prom no šejienes".

Mani vairāk interesē tas, vai tu pats dotu šādam darbam jebkādu garantiju? Kur ir garantija, ka es tāds lohs Mr. IT sētniekam Walam varu uzticēt sava auto pārbūvi, un vai tiešām pec tam nebūs nekādu vibrāciju un transmisijas problēmu? A ja būs? Kurš par to maksās? Jeb pasūtīsi mani dirst?

Un uzliec brilles ITsētniek, es neesmu nekāds "viencexperts".

viensexperc 11.11.2021 0:14

Tas nemaina faktu, ka kārba saņem papildus "slodzi"!

Un pareizi tu saki, tie paši misteri ņūtoni uz transmisiju tiek novadīti "agresīvak" nekā tas būtu ar divmasnieku!

Protams katrai kārbai ir savas rezerves, es stāstu no pieredzes (tiesa ne savas), kur bomžu taxi firmai divmasnieki tika samainīti uz parastajiem SP, tie bija opel astra un ford fokus, opeļiem konkrēti kārbu gultņi aizgāja pa pieskari, fordiem arī sākās problēmas, bet cik zinu tos auto pārdeva kādam "lamīgajam".

viensexperc 10.11.2021 23:15

Zin kā labāk pievaldi muti krupi! Savu neapmierinātību vari iet izlikt kur citur!

Tātad tu tagad vēlies pateikt, ka uz transmisiju kuras slodze aprēķināta izmantojo divmasnieku nebūs nekāda negatīva iespaida, ja pēkšņi tur tas naba divmasnieks tiks likvidēts?

Kā tev šķiet kur tās visas vibrācijas nonāk? Jeb tavu hlamu transmisija darbojas ar "Walas special gudro gaisa muftu"?

P.s.

Tavi rami, hondas un pārējie primitīvie mēsli man galīgi neinteresē!

Tā pat, kā man neinteresē kādas samazgas tu tur lej savā miskastē!

1 2

Lasītākie raksti

Jaunie raksti