Lasītājs: aicinājums A7/E67 izmantojošajiem autovadītājiem 27

 
29.jūnijs 2010 10:38

Lasītājs: Autovadītāji, kuri regulāri izmanto autoceļu A7/E67 Rīga – Bauska – Grenctāle darba dienu rītos (7:30-9:30) būs ievērojuši, ka pirms Baložu krustojuma katru rītu veidojas sastrēgums.

18. jūnijā šis sastrēgums bija īpaši garš, jo Ķekavas pašvaldības policija bija ierīkojusi posteni un aizturēja autovadītājus (lai sodītu?), kuri, neskatoties uz zīmi „Iebraukt aizliegts”, centās (vai redzot posteni, necentās) apbraukt sastrēgumu pa Naudītes ielu.

Jau kādu laiku atpakaļ Ķekavas pagasts salika zīmes „Iebraukt aizliegts” Pļaviekkalna ielas un A7 krustojumā, Naudītes ielas sākumā, Rāmavas ielas sākumā, lai nepieļautu sastrēguma apbraukšanu, tādejādi veicinot tā palielināšanos.

Acīmredzot, Ķekavas novada iedzīvotāji (vai daļa iedzīvotāju) uzskata, ka dzīvo Ķekavas novadā, ne Latvijas Republikā un viņu personīgās intereses stādāmas augstāk par sabiedrības interesēm kopumā.

Ir saprotama (un atbalstāma) šādu zīmju uzstādīšana posmā no Pļavniekkalna/A7 krustojums līdz Pļaviekkalna/Naudītes ielu krustojums, lai neapzinīgie Latvijas iedzīvotāji caurbraucot Katlakalnu, neapdraudētu pie skolas esošos bērnus. Taču šo zīmju uzstādīšana Naudītes un Rāmavas ielu sākumā varētu interesēt tikai dažus šajās ielās mītošos iedzīvotājus.

Lasītājs aicina

Lai stiprinātu Ķekavas pagasta iedzīvotājos pārliecību, ka viņi dzīvo Ķekavas novadā, ne Latvijas Republikā, aicinu autovadītājus, kuri regulāri no rītiem mēro ceļu pa A7/E67 līdz Rīgai, neļaut uzgriezties Ķekavas novada iedzīvotājiem ar savām automašīnām uz A7/E67 posmā no Pļaviekkalna ielas līdz A7/E67 krustojumam ar Baložu ielu (pie luksofora).

Ķekavas pagasta Baložu iedzīvotājiem ir nodrošināta iespēja uzbraukt uz A7/E67 krustojumā Baložu iela/A7/E67 (pie luksofora) un Katlakalna iedzīvotājiem krustojumā A7/E67/Bauskas iela (pie nākošā luksofora) .

Latvijas iedzīvotājs Andris

 
27 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
277671. viesis 29.jūnijs 2010 10:55
1 0 Atbildēt

Apbižotais.

Neatbalstu "saulītes", bet saprotu arī tos, kam nepatīk, ka cauri privātmāju rajonam iet tranzītsatiksme, kuras dalībnieki neievēro CSN.

Visi tādi baigi steidzīgie...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti