Lasītāju pieredze par saviem auto

Jeep Grand Cherokee Limited 1993 Novērtējums: 9
Sagribejas niknu Dzipu, nopirku nu biju loti patikami parsteikts! Jeep 5.2 V8 ar gazes iekartu iet vienkarsi zveera!Uz siguldas cela ispiedu pilnu spidometru (180km/h)bez nekadam problemam! Kalna rapjas perfekti Ādažu poligona tiku visur kur gribeju un bez problemam! Ekstras ir sakot ar el. logiem beidzot ar kondicionieri! Adas salons komforts ir milzigs brauksanu varetu salidzinat ar sedesanu divana pie TV! Kad pirku konsultejos ar pieredzejusiem mehanikiem, vini teica ka labak sito modeli, jo jaunakais (apalais) modelis nau tik labi izdevies, jo netur atrumkarba un ir daudz neizturigaks!Atliek vien piekrist!!! Vizualais skats mani pilniba apmierina drusku dugas apkart un ir OK! Braukaju jau apm. 6 menesus vienigais ko taisiju ir pecku jo pazuda siltums (15 ls) Kaut kas ar kontaktiem! Un savirzi (8ls) skatoties prieksejam riepam vareja redzet kad ed ieksmalas! Parejais viss turas! daudzus biede lielais motors nu nau tik traki ja esi gatavs uz tadam ekstram ar narmalu brauksanu sanak apm. 7ls uz 100km! Es vinu tirgoju jo kritas ienakumi un tie 7ls ir pa daudz bet uzskatu ka daudzi vel varetu pavilkt! Kopsuma + un -
+ liels erts
+izturigs
+Iespadigi izskatas
+problemas ar jaudas trukumu nau
+Prieks dzipa atri iet 180km/h
+daudz ekstru
utt
- vienigais ka ka minusu varu pierakstit tas ir Tie 7ls uz 100km apm 20l gazes

Ja kads izdoma iegadaties, sis zvers tiek pardots Skatieties reklamas! UN PAT NEDOMAJIET PIESIETIES PIE PAREIZRAKSTIBAS, man nau laika spaidit garumzimes un komatus : )
 
flins @ 14.marts 2006 0:00
Visi komentāri
 
ZZXX 14.marts 2006 19:15
0 0 Atbildēt

Cik par šo benzīna kapsētu gribi? Citādi jau piekrītu ,ka autiņam nav nekādas vainas,kādā tur 97.gadā tas skaitījās stipri kruts.Vienīgais domāju,ka pārdot būs grūti-baigi rijīgs un padārgs ekspluatācijā.

cruiser 14.marts 2006 19:59
0 0 Atbildēt

kaads murgs........ plikadida noperk dzipu

316i 17.marts 2006 22:28
0 0 Atbildēt

nu ka nåu ta nau...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti