Lasītāju pieredze par saviem auto

BMW 525 24V 1993 Novērtējums: 8
Jau gadu braucu ar BMW 525 ( E34 ) Pārsēdos no AUDI A4. Kontrasts iespaidīgs. Lai gan BMW ir vecāks pēc izlaiduma gada, tomēr braukšana tajā ir ērtāka.
Pirms pirkšanas painteresējos pie zutolietās zinošākiem džekiem. Vairāki brīdināja no aizmugures piedziņas, kas īpaši izpaužoties ziemā. Saku godīgi - braucu visu ziemu, bet problēmu nav bijis. Tieši otrādi - liekas, ka aizmugures piedziņa ir pat vieglāk paredzama un stabilāka par priekšas piedziņu. Es gan netriecos ar to autiņu ar 100 km/h katrā līkumā, tomēr arī "opīšu metodes " piekritējs neesmu. Braucu dinamiski.
Iekšā BMW 525 ir vienkārši fantastisks. Nav visu to acis žilbinošu, foršo, bet principē nevajadzīgo knibuļu. Toties ir klusums, un komforts. Viegli vadāms, ērts auto.
Par degvielas patēriņu varu teikt vienu - ziemā, ar visām sildīšanām, un, apmēram 30/70 % tālie gabali/piepilseta un pilsēta mans bemberītis tērē 9.5 litrus. Šis skaitlis sanāca izdalot uz nobrauktajiem 840 km patērēto bendzīna daudzumu. Tas nav maz, bet nav arī daudz. Tomēr, es pilnīgi atbalstu tos, kas saka - no punkta A un punktu B var nokļūt arī ar žiguli. BMW turpretī sniedz lielisku baudu no paša braukšanas procesa.
Īss kopsavilkums par vienu BMW 525 24 V ekspluatācijas gadu: ērts, drošs, uzticams auto. Ļoti nenožēloju, ka nopirku BMW, un tieši 525 24V.
BMW rullē.
Besī ārā auni, kas ir ieciklojušies par to BMW patēriņu. Tiem, kas ir īpaši tupi, es paskaidrošu:
Tā bultiņa ar patēriņa mērītāju nav diezcik pareiza. Toties, ja pietiek prāta, var pieliet pilnu bāku līdz lūpai, un nobraucot, piemēram 700 km, tad nākošreiz pielejot bāku ( atkal līdz lūpai) jūs uzzināsiec, cik tā zupa ir nobraukta. Tālāk jūs izdaliet šo degvielas litru skaitu uz nobrauktajiem simtiem kilometru un uzzināsiet, cik tad jūsu kaste tērē un benzīna litrus uz 100 km. Tā es mēru arī patēriņu savam BME 525 24V (E34). To esmu darījis sešas, vai septiņas reizes un rezultāts vienmēr ir bijis no 9.3-9.8 litri uz 100 km. Pie tam braucu apmēram tā 35%- piepilsēta, 35% - pilsēta, 30% garie gabali.
Oluhiem pieleca? Tā vietā, lai īdētu par kautkur saklausītu lielu BMW degvielas patēriņu, vajag pašam iesēsties mašīnā, pabraukt un pamērīt.
Abdulla @ 16.marts 2006 0:00
17 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Edzulis 16.marts 2006 11:41
1 0 Atbildēt

Nevar nepiekrist, lielisks auto, it īpaši, ja gadās tikt pie laba, neizgrabējuša un pēc labākās sirdsapziņas kopta auto :)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti