Lasītāju pieredze par saviem auto

Mazda Xedos6 2.0 V6 1991 Novērtējums: 6
Nezinu pat kaapec nopirku taadu auto, laikam deelj automaatiskaas aatrumkaarbas. Kaut kaa iepatikaas tas auto un iipashi nedomaajot to nopirku. Vadaamiiba bija ok, eerts salons utt, kas pamudinaaja man pirkt tieshi sho auto. Vai nu taa bija jaabuut vai visticamaak tas auto jau bija savu muuzhu nodziivojis, bet driiz vien visu laiku kaut kas it kaa grabeeja, it kaa vibreeja.
No remontiem veicu visu bremzhu disku nomainju, motors ljoti eljljains bija, taapec mainiiju kaukaadas bliives arii + veel kaut kaadi siikumi - ap 300Ls. Nojuka arii aatrumkaarbaa kaukaads dachiks - 90Ls remonts. Tad veel regulaari gjenerators atteica razhot elektriibu. Jaunu nepirku, remonteeju veco, tur katru reizi kaadi 20 - 30Ls remontaa aizgaaja. Karoch bija taada sajuuta, ka kuraa katraa briidii kaut kas nojuks: ) Ar detaljaam gan nebija nekaadu probleemu, gandriiz visas, kuras man vajadzeeja, dereeja ari no 626 un bija dabuujamas.
Taa ka es daudz braukaaju, tad benziina pateerinjsh man iipashi nesimpatizeeja - ap 11L/100km pa pilseetu. Aarpus gan bija ok - ap 7L/100km.
Salons bija ok, pat labaaks nekaa dazham labam 10 gadus jaunaakam auto. Tur gan visas podzinjas un sledziishi darbojaas, kaut gan lasiiju i- netaa, ka ja kaukas nojuuk, tad var buut saapiigi remonta zinjaa.
Secinaajums taads, ka savaa laikaa tas ir bijis kruts auto, bet nu man nepaveicaas deelj ikmeenesha servisa apmekleejumiem. Paveicaas, ka veiksmiigi to nopaardevu: )
argis @ 5.jūlijs 2006 0:00
Visi komentāri
 
flush 28.septembris 2006 9:36
0 0 Atbildēt

nu veciit, nav jau ko lielities ar 91 gada xedosu, ipasi pratigs pirkums ar nav bijis

argis 5.oktobris 2006 10:04
0 0 Atbildēt

un kursh te lielaas!? ja nebiji pamaniijis, tad shii sadalja saucaas "iAuto lasītāju pieredze par saviem auto" nevis kursh grib palieliities un kursh paakjis tagad vinju noliks...

rrupucis 9.aprīlis 2007 20:27
0 0 Atbildēt

juus kau ko nejauc?!
kur 91.gada xedosu dabuuji, ja vinju vispaar no 92 tikai saaka razot?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti