Lasītāju pieredze par saviem auto

BMW 525ix 1992 Novērtējums: 8
Šo autiņu ar automātisko kārbu nopirku kādu gadu atpakaļ, nobraucu visu ziemu, kā jau visi rati velkošie , braukt pa apledojušajiem ceļiem viens prieks, un pa dziļāku sniegu arī nebij problēmas, jā kārbai ziemas, sporta un ekonomiskais rezhīms, bet pie -20 grādiem sākās kreņķis ar aķiņu(jauns), bij problēmas ar pielaišanu, pareizāk sakot NEVARĒJA, aizbraucu pie elektriķiem un atklājās, ka ir kaut kur strāvas noplūde, pareizāk sakot imobilaizers zacē nost, kaut ko tur pārtaisīja un viss aizgāja, tas viss pupu mizas, kad pirms tehniskās atklājās , ka jāmaina apakšēji lodbalsti, kuri maksā 140 Ls(viens) ar visu ričagu, un plus vēl 4 bukses 40Ls, arī tas sīkums, bet sāka grabēt priekšējā pusass, tad nu atklājās, ka Auto Pluss tās piedāvā pa 400Ls gabalā, bet Latbema 300Ls ar pasūtīšanu, un piegādi 2 nedēļu laikā, lietotas nevar dabūt, jo 525ix ir diezgan liels retums mūsu zemītē: (tas nu tā par hadeni, plus visiem šitiem tēriņiem sāka gļukot dzesēšanas sistēma, te temperatūra turas normāli, te pēkšņi nokrīt uz zilo iedaļu, pilsētā stāvot krustojumā, bultiņa šaudās no vidus uz zilo, kā metranoms, aizbraucu uz servi, tur rausta plecus un ir nesapratnē, gan atgaisoja, gan vel ko tur darīja, bet viss pa vecam, es savā nemehāniķa prātiņa domāju , varbūt termostats. Arī tas vēl nav VISS, sāka karst viens aizmugurējais disks, domāju suports ieēdie, vai roķenes diski, viss kārtībā, bet karst un viss, džeki servī melnu muti noņēmas, atkal bez rezultāta, suportu noņēma, notīrija saeļļoja, roķeni arī atlaida lai nebremzē, bet karst , kā karsis!
Eļļas maiņa kārbā izmaksā 45 ls, tikpat arī motorā, jo iepriekš bij lieta 5W eļļa, benzīna patēriņš pilsētā ap 15 litriem, uz trases var arī 10 vidēji iebraukt, tāds lūk stāsts, jā visa elektropakete, un visi logi un dubultā lūka , ja ir palikusi vaļā, pēc signalizācijas nospiešanas automātiski aizveras, zinu jau zinu, ka spečuki tūlīt sāks te mani aplikt, un lamāt: )), bet varbūt kāds var ieteikt , kur un kā var tās pusasis lētāk dabūt?
volume @ 2.oktobris 2006 0:00
Visi komentāri
 
Garuda 2.oktobris 2006 11:28
0 0 Atbildēt

Jebkurai citai mašīnai ar šādiem defektiem 8 balles būtu daudz par daudz. Vismaz vairums šeit komentējošo par to sāktu bļaut. A bet ja runa ir par BMW, tad tas ir pašsaprotami, ka auto ir nenovērtēts... :-D :-D :-D

Man tik jautājums - kur Tev bija prāts pirkt vecu un retu auto.

volume 2.oktobris 2006 11:36
0 0 Atbildēt

Pats nezinu,kas par apmātību bij uzgājis:)),nēesmu nekāds iesācējs,bet.....laikam ar kretīnismu visi kādreiz uz laiku saslimst:)),bij tā ,ka pa lētu naudu notirgoja,jo īpašnieks devās prom uz siltākām zemēm.Par tām izmaksām ievācu nedaudz infu,bet ka būs TĀDAS...,gan nebiju gaidījis!:)

nomiks 2.oktobris 2006 11:46
0 0 Atbildēt

Tu nekļūdījies, ieliekot novērtējumu "8"?
Knapi velk uz tādu pašvaku "5".
Lai gan jātzīst, ka aprakstītajam subjektam tomēr rit dzīves 15.gads.

Master D 2.oktobris 2006 12:05
0 0 Atbildēt

Domāju, ka šis vērtējums raksturo braukt prieku.

Lodbalstus restaurē Park Auto servisā Rūjienas ielā. Maksās krietni lētāk. (Alfai - 17 lati par katru)

Lai veicas!

volume 2.oktobris 2006 13:04
0 0 Atbildēt

to Master D,paldies par info,bet lodbalsti - jau nomainīti,gribētos zināt par pusasīm,varbūt ir kādi varianti.
to nomiks-8 balles par komfortu,dinamiku ,stabilitāti slidenos apstākļos un caurgājību,bet par visu ko es turr jau esmu ielicis,un vēl Jāliek,TAD NEVAIRĀK,KĀ 3 AR +!!!

nomiks 2.oktobris 2006 13:48
0 0 Atbildēt

nu tagad jau ticamāk izklausās!

Garuda 2.oktobris 2006 13:52
0 0 Atbildēt

Pēdējais koments par 100%

Ozz 2.oktobris 2006 16:02
0 0 Atbildēt

Bija viena firma, kas šepat kardaanus taisiija...tie vareetu arii jaunu pusasi uztaisiit, respektiivi, pats štoks paliek vecais, bet šarniiri jauni...
Otrs variants, ka uzzini detalas kodu, un tad meklee pa internetu.Iespeejams, ka kaadai priekspiedzinjas masiinai (kaut vai opelim) staav tiesi taadas pusasis...

mincis 2.oktobris 2006 23:22
0 0 Atbildēt

Jaabuut trakam bmw fanaatam, lai to vaagi nemtu liidzveertiiga Audi Q vietaa, kura detaljas ir sastopamas vienmeer un visur.
...Bet uz trakiem turaas pasaule....
Lai labi rullee....

seatbelt 3.oktobris 2006 8:04
0 0 Atbildēt

ir ok, lai veicas!

shiirs 10.oktobris 2006 15:07
0 0 Atbildēt

normals drandoljets, stulbi ka tas pusasis tik dargas un shaubos vai tur arii ko var atjaunot, jo nejau tas lodites izbeidzas, bet gan tas vietas kur vinjas sliid izdilst pa daudz un saak krakshkjeet. varbut jamegjina ir kautko pa reklama.lv shiveret, tur shad tad var atrast retiem auto viskauko - pietam pa normaliem cipariem. retiem auto jau ir taa ka arii retaak taas daljas peerk un attiecigi nav taa pieprasiijuma.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti