Lasītāju pieredze par saviem auto

Audi 80 1.8S 1989 Novērtējums: 5
Bij reiz senčiem burbulis Audi 80 1.8S (ar monošprici). Iegādāts tika ~1994. gadā. Nobraukumu nu vairs neatceros. Pirka viņi to auto pilnīgi bez pieredzes par ārzemju auto un visu ar to saistīto. Pirms tam šiem bij bijis tikai VAZ 21063. Nu nopirka to Audi par diezgan papraavu summinju... Nezin kaadu iemeslu deelj izveeleejaas tieši šo vārgo Audi versiju 1.8S, bet laikam pie vainas bij "speciālistu" ieteikumi ka monošpricei izmaxas lētākas kā indžektoram.
Tas viss tā, taču auto bij diezgan spēcīgi sists labais priekšējais stūris un auto itin spēcīgi vilka uz labo pusi dēļ lonžerona defekta. Līdz vienā jaukā dienā uz Pērnavas ielas autinjam tas ritenis paspruka vaļā un ieskrēja arkā. Dažus mēnešus pēc tam auto tika iemainiits(pret 200to Audi: ) ). Dažādos remontos(pārsvarā gan saistībā ar tieši to priekšējo stūri) tika ieguldīts ap 500-1000Ls... : (
Benžu ar nemaz tik maz netērēja, kā varētu vēlēties no 1.8 motorīša, pa pilsētu ap 10-11l, pa šoseju ap 8l.... jauda šim auto bij ļoti maza, lai neteiktu vairāk, kaugan sencim pietika, jo viņš pārāk nemēdza trakot pa ceļu.

Tagad +/- par šo auto

+ Nebij rūsējis
+ Panelis tīri labi iepatikās.

- Manuprāt salons un bagāžnieks daudz par mazu. Itsevišķi neērta sēdēšana manuprāt aizmugurējos sēdekļos, bet tas viss jau jāskatās pēc katra individuālajām vēlmēm.
- Vārgs un paskaļš motorītis.
- Konkrētais modelis bij vispār bez jebkādām ekstrām. Šķiet tikai ka st. pastiprinātājs bija un mehāniskā lūka.

Katrā gadījumā man, kā lielās klases auto cienītājam, konkrēti šis Audi modelis ir iesēdies atmiņā kā ļoti nepraktisks un prasts auto...
NightWing @ 21.novembris 2002 0:00
Visi komentāri
 
zuze 4.marts 2003 14:55
0 0 Atbildēt

Vispēr jau par Audi 80 neko labu nevaru teikt. Nopirku pirmo mašīnu Audi 80, likās tā nekas, bet tad, ka par Latviju biju nobraukusi 1000km, tikai tad redzēju savu lielo kļūdu.Pirmkārt salūza dators, kas regulē apgriezienus, mašīna uzvedās dīvaini, ik pa brīdim pieauga apgriezieni, auto rūca, uzkarsa, un noslāpa, tā es nomocījos ~ 1 gadu, nesaprotams bija arī tosola zudums, katru rītu iegāzu tosola tvartnē veselu litru tosola, vakarā tosola bāka tukša, vai nav brīnumi. Darbnīcā man nespēja atklāt nekādus trūkumus. Beidzot esmu tikusi vaļā no Audi 80 (ziepjutrauka), pilnīgi kā lietuvēns no kakla nost!

Roberts 3.jūnijs 2003 13:22
0 0 Atbildēt

Nu nepiekriitu gan! tas ka esat iegraabushies peerkot auto nenoziimee ka visi 80tie ir slikti! es pats braucu veel tagad ar 89 gada burbuli - viss ir OK! Pie tam ekstras arii ir - aadas salons, elektr logi utt.. man vinsh patiik un mainiitu es vinhu vieniigi varbuut pret coupe!

Dina 15.jūnijs 2003 18:07
0 0 Atbildēt

Braucu nu jau piekto gadu ar 1987.gada "burbulīti" un varu teikt tikai pašus siltākos vārdus - ne tā mašīna mani ir piečakarējusi uz ceļa, nedz es viņā milzu līdzekļus ieguldu. Esam izbraukājuši Norvēģiju, Vāciju - super, nekādu problēmu. Jāpiebilst gan, ka tā pirkta pašu rokām Vācijā pēc sludinājuma avīzē tieši no iepriekšējā auto īpašnieka. Varbūt tur tā sāls, jo pirkt sistu mašīnu patiešām nav prāta darbs. Domājam par vēl viena autiņa iegādi, bet no šīs nu nepavisam negribam tikt vaļā! "Burbulītis" rullē!

Juris 3.aprīlis 2004 19:19
0 0 Atbildēt

Pilnīgs sviests, vienkārši sūdīgu mašīnu nopirki. Es 6.5 gadus nobraucu ar tādu burbuli un remontēt gandrīz nevajadzēja (tīrie sīkumi ritošajā). Pamazs gan ir, tas tiesa. Un tukšs no ekstrām, bet tas atļauj izvairīties no ieguldījumiem to labošanā, jo mašīna nav nekāda jaunā. Patēriņš bija 8-9 l, vidējais pilsēta - lauki.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti