Lasītāju pieredze par saviem auto

Subaru Leone 1986 Novērtējums: 9
Mans pirmais autinjsh: o). Varbuut taadelj liekas pac labaakais, bet tieshaam brinishcjiga mashiina. Erta un klusa , vislabaak baudaama garos celja gabalos. Neskatoties uz salidzinoshi lielajiem gabariitiem, Tai ir ljoti mazs apgriezshanaas raadiuss. Maneejaa ir sedans, apriikota ar 1.8l boksertipa motoru ir arii 4WD, kas paarsvaraa tiek izmantoc ziemaa, var droshi braukt arii tad ja celjsh nav noshcjureec: )noteikti jaapiemin .. taada ekstra kaa automaatiskaa bremze kas notur mashiinu sliipaas celja vietaas, liidz shim taadu neesu manijis citaam mashiinaam: o)veel kaac briinums ir rocene uz prieksheejiem ritenjiem... bet ar laiku jau pierast var. Izturiigs autinsh pat pa muusu bedrainajiem celjiem, mainijis esu tikai stabilizaatora bukses(der no Audi qatro). Bet kaa jau katam autoo ir arii sliktaas iipashibas. Pac nepatiikamakais manupraat ir . graboshie hidrokompensaatori(lai arii elja tiek mainiita regulaari).. un jauni maksaa nesameeriigi daargi kaadi 22ls gabalaa: o)veel japiemin ka noreguleet karburaatoru noteikti neizdosies katraa servisaa... joo tajaa trubinju maakonii laikam apmaldiitos katrs: )bet neskatoties uz too taa ir un paliek Forsha mashiina......
Kurmic @ 22.novembris 2002 0:00
Visi komentāri
 
burbulis 3.decembris 2002 13:08
0 0 Atbildēt

Galvenais trūkums ir kuzova rūsēšana. Ja grib braukt dinamiski, tad motorītis ir kārtīgi "jāgriež" un tas savukārt vidējo patēriņu pilsētā ievērojami palielina (12+). Automātiskā bremze (hill holder) ir ļoti ērta, bet vecām mašīnām ne vienmēr nostrādā. Kopumā ļoti komfortabli izmantojams auto ar padārgām rezerves daļām, kuras kalpo ilgi. Patreiz reti sastopams auto, jo laikam daudzi būs "izjukuši" :).

zirgz 8.decembris 2002 3:40
0 0 Atbildēt

kompensatori tiek izjaukti un esoshaas vaarstu bumbinjas tiek nomainiitas ar lielaakaam (+0.01mm) un viss notiek. es braucu jau ceturto gadu un nekas.
buuda mazliet ruusee. leju ellju katru vasaru katraa caurumaa.
stabilizatora bukses izgatavoju no volgas atsperu bukseem (30 sant) un paareejaas arii tiek piemekleetas no santiimu diapazona. :)
manupraat neviena detalja nav daargaaka ka folksvageniem.

kasis 17.februāris 2003 10:53
0 0 Atbildēt

Es vēlētos iegādāties subaru leone 1986 gada! var but ar pēc avārijas vai ar defektiem! tel-6242881( kaspars)

Ingars 17.marts 2003 16:06
0 0 Atbildēt

Arii man ir Leone vagons 1.8i 88.g., tāda pati problēma ar kompensatoriem. Varbuut kaadam ir arii normaala granaata ko paardot par apmeeram 15 Ls? Un cik maksaa tie kompensatori kurus var pielaagot?

Kurmic 8.maijs 2003 13:37
0 0 Atbildēt

ai baisaa beeda staav man tas autoo garaazaa un gaida labaakus laikus,a vasara taksh pienaakusi:o)varbuut kaac zin kur shameejam var sadabuut izpuuteeja prieksheejoo dalju?savaadaak ar taadu kaa pashlaik skanju TA neiziet..:o(

Agis 4.novembris 2004 22:10
0 0 Atbildēt

Man bija probleemas ar bremzhu kluchiem,tie bija norauti.Es meeginaaju tos pieliimeet bet ilgi tie netureeja.Veikalos bez pasuutiishanas nevar nopirkt un tie ir diezgan daargi(12-15Ls).Man bija lietoti 2golfa kluchi un es tos nedaudz apgraiziju un der.Tikai braucot nedaudz grab,jo nav kluchiem atsperiishu.To visu var labot.Visumaa laba mashiina.

naurelis 3.februāris 2005 9:40
0 0 Atbildēt

galiigs suuds pret manu audi coupe 6.litru motoru

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti