Lasītāju pieredze par saviem auto

Peugeot 307 2003 Novērtējums: 7
Tika iegādāts Peugeot 307, 2003. gada 2,0HDI dīzelis 107Zs. Motors šai mašīnai pilnīgi pietiekoš, apdzenot nesagādā ne mazākas problēmas arī kalnainu rajonos. (Polijas Karpatos) Daudzi centās atrunāt, lai nepērkot, bet izskatās, ka lielāka daļa nezina, kas tā par mašīnu un visiem patīk būt gudriem, un dzīvot pēc “viena tante teica”. Auto īpašumā ir pussgadu, nobraukts pa šo laiku 15000km, tā kā pirmais iespaids ir. Par aprīkojumu, laikam ir viss, ieskaitot gaišu ādas salonu ar visu apsildi, vienīgais nav klimata kontroles un navigācijas. Degvielas patērinš pa pilsētu ap 6,5L/100km ārpus 5L/100km pie 110km/h. Braucot Vācija pa bāni 180km/h ap 8L/100km. Par piekari, uz ceļa turas idiāli, ir arī aprīkots ar ESP, piekare pacieta. Pagaidām remonti nav darīti un izskatas, ka tik ātri ari nebus, jo nekas nekur negrab. Vienīgais, kas rada jautājumus ir FAP filtrs, kuram bonusā nāk degvielas ķīmija, kas ir jāuzpilda. Neviens no autorizētajiem dīleriem nevar izskaidrot, kad jāuzpilda, jo pēdējais pildīšanas laiks nav zināms. Katram ir savi varianti, īsti nezinu, kam ticēt, tāpēc, ja kāds jau ir saskāries var būt var paskaidrot. Par elektroniku, tā laikam ir šīs sugas vajājāka vieta, nesen pazuda logu apsmidzināšanas funkcija, itkā slēdzis strāda, bet ūdeni nedod. Sūknis strāda, jo uz aizmuguri tiek padots ūdens. Nākamās brīvdienas vajadzētu novērst šo kaiti. Tas arī ir viss no elektronikas gļukiem. Tā kā uzskatu, ka Peugeot ne ar ko neatšķiras no citām automašīnām, viss atkarīgs no tā, kā mašīna tiek lietota un vai tā tiek uzturēta kārtībā. Un ja kāds vēlās tadu iegādāties, nevajag klausīt tiem, kas šo mašīnu nava redzējuši un tikai komentē.
Jarno @ 6.augusts 2007 0:00
Visi komentāri
 
nomiks 6.augusts 2007 16:54
0 0 Atbildēt

Līdzīga problēma ar aizmugurējā stikla apmazgāšanu bija radusies arī manam Citroen Xsara Picasso - sūknis strādāja, bet logu šķidrumu nepiegādāja.
Vaina bija elementāra - sūknī bija aizsērējis viens vārsts, kas nodoršina škidruma iekļūšanu caurulītē uz aizmugurējo logu.
Servisā šo problēmu novērsa pusstundas laikā par 3 Ls.
Domāju, ka tavam 307. problēma varētu būt līdzīga.

Aviators 6.augusts 2007 22:31
0 0 Atbildēt

Tie , kas ir ar Peugeot padzīvojuši, arī ir tās "tantes, kas teica". Es esmu viena no tādām tantēm un bez mazākiem aizspriedumiem turpināšu kladzināt par franču autorūpniecības negācijām. Kamēr sadzīvoju ar franču mašīnām zem viena jumta (renault, Peugeot, ar Citroen mazāk), tikmēr arī pievēru acis uz "sīkumiem". Un remontēju. Vadāmība Peugeotiem ir laba, tas tiesa. Bet elektroniskās mistikas arī pietiek. Esmu dēļ tām ceļmalā stāvējis. Bet Lauva noplāta rokas, ka "mēs neko neatradām..."

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti