Lasītāju pieredze par saviem auto

Mitsubishi Galant 2.4 1999 Novērtējums: 8
Sveiki visiem....

Bišku pastāstīšu par savu Galantu pikapu.... Kā jau redzat motors cilvēcīgs 2.4 V6 un tapee bendzīna patērinš atbilstošs no 8 līdz pat 15 litriem. Bet tie 15 tikai vasarā kad klimatkontrole karstumaa ārdās ārā un ja iisi gabalinji jābrauc.

Tik dārgi nemaz tie japāņi naf, kā citi šausminās. Priekšējais stikls 46 Ls. Bija nobeigushies pāris priekšējie šarnīri un vēl pāris bukses, ja būtu mainījis krutā servisā man izmaksātu ap 500 Ls, jo bukses nāk koplektā ar visu plauktu. Bet Talsos i labs ritošās serviss kur man tas izmaksāja 65Ls.
Nobraucu gadu un man katru dienu pa grants ceļu jābrauc, sāka kaut kas grabēt, domāju ka atkal būs čupa buksēm beigtas, bet tikai viena, es pat nobriinījos.

Plusi
Baigi mīksti iet pa grants ceļiem, ja nevelkas, bet brauc ap 90..
Izskats labs..
Stabils uz ceļa..

Mīnusi
Sāka grabēt kompesatori motora, negribas mainīt kopa maksā ap 300 ls.
Priekš sava gada diezgan sarūsējis, arkas maliņa, durvju apakšmala iekšā.
ļoti zems, man pa laukiem braucot baigi jāuzmanās..
logu tīrītāju mehānisms nobira, tā galantiem i slimība un šrotos dabūt i bezcerīgi un tas izmaksā 60ls..



Visā visumā es i apmierināts, mīnusu tā padaudz, bet iet labi, uzrāviens i labs. brieņ tik grīdā...
kikers666 @ 16.oktobris 2007 0:00
Visi komentāri
 
nazis 17.oktobris 2007 8:20
0 0 Atbildēt

Kādreiz varēja nopirkt motora mazgājamo līdzekli, bet, ne tādu, ko ielej un izlej, bet vajag to, ar kuru, pielejot pie eļļas, jānobrauc 500km. Žē, bet neatceros nosaukumu. Manam čomam bija audi, kuran draudēja kapitālais remonts (protams- ieteica labs paziņa, meistars pa lēto, tikai 250Ls), jo atšķīrās cilindros kompresija - no 4 līdz 9, bet, kad pamgināja izmazgāt - bija gatavs to meistaru nožmiekt, jo kompresija bija ideāla!
Domāju, ka tas varētu palīdzēt taviem kompensatoriem!

marko 17.oktobris 2007 9:09
0 0 Atbildēt

nee,tur diezvai liidzees skaloshana.nazim droshvien bija ieedushies gredzeni,tapeec taa sanaaca.ja kompensators ir padilis,tad neko tur nevar dariit.var protams gadiities,ka kkads suuds ieliidis ellosanas caurumos.bet maz ticams,ka taa.buus vien jaamaina

phenom 18.oktobris 2007 11:45
0 0 Atbildēt

Kas tas par motoru, 2.4 V6 ??? Galantam taada nav! Ir vai nu 2.5 V6, vai 2.4 GDI.

Runaajot par taam bukseem, ar taam ir taa ka ir. Bus pa laikam pa vienai-divaam janomaina, bet skaties iipashi nevelc ar nomainju, jo vajaadzees mainiit 3-4 :)

Runaajot par kompensatoriem. Man savaa laikaa ari klikshkeja, likaas ka ar diizeli brauc, arii domaaju ka buus jaamaina, bet mashinu taisijos paardot un negribeejas investeet ap 250-300 Ls. 1 gb maksaa ap 8-10 Ls, bet tur vini 24 :)) + darbs.

Es izdariju vienkarshi - nopirku kaut-kaadu ellju motora skaloshanai pa 5 LS par 4-5 litri. Servisaa man vinu nomainija, es atstaaju iedarbinaatu mashiinu uz 15 min. Peec tam izsuuca visu un ieleja sintetiku(liidz shim bija pussintetika). Un tiesham skana peec kadiem 50km pazuda!!!
Secinaajums: visspirms izskalo dzineeju un ielej sintetiku, tikai peec tam kaut-ko domaa!

veiksmi

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti