Lasītāju pieredze par saviem auto

Jeep Cherokee 1991 Novērtējums: 6
Tagad par manu lepnumu –Jeep Cherokee Laredo. Laredo nozīmē, ka būs visas ekstras t. i. kondiška, gaišs ādas salons, Momo koka stūre utt. Manam brīnumam stāv virsū gāzes iekārta (visi mēs saprotam ka tā mašīna ēd daudz)... es par cik no bērnības braucu ar mašīnām uz gāzi varu pat aukstā laikā uzsākt ar gāzi, jo uz benzīnu nestrādā. Tapēc arī cena bija ... nepieklājīgi maza priekš 1991g džipa -1500Eur un mašīna nav rūsējusi (lasīju, ka cinkojot), nekas negrab un negaudo un nerīvējas. Man ir paveicies! (fu_k you haters)
A rūc kā... 6cilindri rindā- internetā atradu frāzi: „Izturīgākais motors Detroitā”, cik saprotu 20th ct 60to beigās uzrasēts, bet ir arī 2000ā gada mašīnās. Maksimālo ātrumu džipiem nav stils uzņemt, tāpēc to varu tikai minēt, bet uzceļ normāli ar automātu. Kungi, es nebiju domājis, ka auto var pacelt tā pašapziņu, laimi un prieku vienlaicīgi kā šis džips. Pildu tik gāzi un braucu kā lielais, pat kašķi prasās meklēt, piemēram braucot atpakaļgaitā man caur tumšajiem stikliem ir slinkums redzēt, tapēc braucu paļaujoties uz Dieva žēlastību un OCTA polisi.
Pilnpiedziņa ir un strādā : 242 Select- track , esmu lasījis ka tāda pati esot gan Hammeram gan RAM , īpatnība tāda ka Part time ir pa vidu starp Rear drive un 4WD, taču Part time paredzēts uz īsu brīdi ieslēgties uz slidenas augsnes un man no viņa izslēdzas negribīgi ar krakšķi tikai. Ir, protams, ari Low rage. Es tik ieslēdzu lai pa šķidro pagalmu pārbrauktu. Atrumkārba ir automāts+ gāze +slidens pagrieziens=riebīga sajūta. Es pārliecinos, ka ar automātu nav droša braukšana, jo pagriezienā atlaižam gāzi un izlec no roba, bet kurš gonščiks brauc līkumu neitrālaja? Plus bremžu uguņi uz slidenā man laikam deg aizmugurē pastāvīgi. Bet kamēr bremzes labas un TA vēl ir... es tik braucu kā ķēniņš: D
Iekšā bija saglabājušās 4 oriģinālās tumbas, kas tika pievienotas mafonam 2 minūšu laikā un skaņa sabalansēta un pietiekoša. Tāka tagad tikai uz priekšu un ar dziesmu: D
P. S. Labākas mašīnas nav!
 
Agaga @ 9.februāris 2008 0:00
Visi komentāri
 
Polarlacis 10.februāris 2008 9:53
0 0 Atbildēt

$o aprakstu sastadijis vai nu galigi sarijies traktorists,vai nu kads 11 gadigs berns...............:):) Lai labi ripo.:):)

Agaga 10.februāris 2008 15:28
0 0 Atbildēt

Polārlāci es tev atbildēšu ar līdzigiem komentāriem, gaidi atbildi! Vaidzēj vienīgi tekstā iekļaut vēl divus ciparus -4.0L motors un patēriņš gāzes 25Litri/100km. Paldies par visiem komentāriem!

Snaipers 10.februāris 2008 20:59
0 0 Atbildēt

Kur dzīvo saimnieks? Es gribu kurpes nopucēt:DD

msh 16.februāris 2008 23:30
0 0 Atbildēt

Tur vajag kaut kādas īpašas iemaņas lai piešķiltu ar gāzi? :D Manam šrotam patlaban vispār ir izravētas degvielas trubas un sūknis, līdz -15 nekādu probu, šķil un iet.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti