Lasītāju pieredze par saviem auto

BMW 535 1989 Novērtējums: 6
Veiki! T atkal Aigars, jeb Agaga!
Šodien nopirku Bavārijas brīnumu – BMW 535 1989g. daudz neko nevaru pateikt, jo cena 300Ls, bet iet kā jauns. Bet prieka, cik prieka viņš var dot nonākot pareizajās rokās. Un viņš nonāca tieši manējās;)) Super. Esmu pateicīgs Dievam par šo iespēju! Situācija līdzīga kā ar manu Jeep Cherokee –lej tik degvielu un priecājies. ....... bauda.... bez komentāriem. Cik saprotu manējam varētu būt 211ZS –jaudīgāka mašīna man nav bijusi tāpēc arī neviltots prieks. Apskate vēl mēnesi, bet, protams, otreiz viņu iziet ir bezceris- korozija. Mašīnu speciāli meklējām ar lielu tilpumu motoru, jo paredzēts motoru iebūvēt kuterī. Cherokee bija par labu: ). SHim ir līdzīgs motors 6cil rindā, samērā vienkāršs un ilgmūžīgs, jo ne eļļa pil, ne ēd. Tāka atkal man ir paveicies (fu_k you haters). Radio bija Blaupunkt, bet norautu antenu, antenu taisīt nesāku, bet iespraudu piepīpētājā transmiteru ar MP3 un atkal... uz priekšu ar dziesmu!!! : D Bremzes kā naži labas, bet motora jaudu nespēj absorbēt... tapēc viens te taisīja saulītes uz asfalta. Ticiet man, smukas! Bildi speciāli nelieku, lai saimnieks vecais nelasa, ko mēs te ar viņa bumbulīti daram: ), jo TA palikusi uz 1menesi. Respektīvi- legāls kaifs! Bet, lai man piedod bembisti- ikdienā es labāk braucu ar priekšpiedziņu viennozīmīgi. Un vispār jau taisnība visiem zināma, ka BMW 5 ir šauri iekšā, man ar saviem 194cm auguma galva brīžiem spiedās lūkas kontūrā.
Uguņi visiem bembjiem ir tik vijobishni, ka spiež acīs pretimbraucošajam, kaut pats knapi ceļu redzu, nez, bija jau viens incidents ar pretimbraucošu Vojažeristu. Viss beidzās ar mieru un piedošanu- kā parasts.
Agaga @ 11.februāris 2008 0:00
Visi komentāri
 
Polarlacis 11.februāris 2008 23:13
0 0 Atbildēt

Ta tava "Kazanka" lidos laikam labi ar huljigankas se4inieku,skat kad Policisti tik neierobezo atrumu uz ezera lidz kadiem 100km/h,pec taviem testa lidojumiem....:):):) Vai ari mosh aizmetini izpuvu4os caurumus,durvis,citas spraugas,aizmirsdams par kuteri protams un starte uz copi BMW amfibija,iespejams kljusi Krievu aprindas vel par stiligako rajona vimbu mednieku.....:):) Tikai nedoma taisit saulites ezera vidu,jo kads tuvejais miests vel piedzivos mini cunami.:):)

Agaga 11.februāris 2008 23:36
0 0 Atbildēt

Normaļno Polārlāci, tu arī domas māki lasīt, jo man ir arī Kazanka, tikai to es nesaucu par kuteri. ......:)A savādāk man ir lielākais kuteris no Ķeguma līds Salaspilij, tagad būs arī ātrākais pateicoties Bavāriešiem.:):) Nav te kāds cilvēks, kurš man viņu pa 25Ls sadalītu pa reizinātājiem? selaigars@inbox.lv

aviators 12.februāris 2008 17:16
0 0 Atbildēt

par 25Ls var tikai ar traktoru pārbraukt pāri...

Vadiks 12.februāris 2008 19:52
0 0 Atbildēt

Vispār vienu labu lietu šitie vecie "bumeri" var sniegt.
Iepērkam tādu pa kādiem 100-300Ls un tik maucam cik spējam.
Man te pat vienam čomam ir hobijs.Pērk bumerus pa 150Ls (apmēram), un tad pa kartodromu jāj kamēr vai nu dzinēji "kļinī" vai riepām sāk kords līst ārā. Tad uz tolmetu metāllūžņos.
Fenomenāla automarka.
Ko tur vēl piebilst.

MD 13.februāris 2008 0:53
0 0 Atbildēt

Autoram Ordeni! Ielīksmoja!

msh 16.februāris 2008 20:57
0 0 Atbildēt

Nja. Ko var teikt - kāvējs lauzējs. Ko tu ar to bīdeli kuterī darīsi? :) Ir dzirdēts par vienu cilvēku, kas liek kuteros Audi V8 3.6 un 4.2 bīdeļus - tie tur ilgstošu darbību uz 5k rpm, atšķirībā no bembju bīdeļiem, domā pats ;) Bet šitā ir lieta, ko nenovēlu nevienai mašīnai - arī bembjiem ne - urlisks gals - bet pie mums tas ķipa skaitās normāli...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti