Lasītāju pieredze par saviem auto

Mazda 323 1989 Novērtējums: 8
Peec gaada un apraksta man sanaak, laikam, gluzji taads pats autinsh kaa apakshmineetais. Tik 1.4i motoriic.
Nopirku shaa gada vasaraa, saliidzinoshi leeti (1200$) un taadeelj arii bija jaareekjinaas, ka peec kaada laika bruks nost shis un tas. Tagad nobraukti ap 15tk. km. Uz doto briidi, neskaitot ellju, zobsiksnu, riepas un citus shkjidrumus ir mainiits: pusasis 2x29Ls( saapiigaakais pasakums), viens amiic, lietotu uzlika, pagaidaam viss kaartiibaa, vienk, izsitu traki sho, bremzju klucji 9Ls, aizmuguree stabilzators 10Ls (iisti nezinu kaa pareizi saucas), dzeseeshanas sisteemas cauruliite, kas iet apkaart ap visu motoru, kopaa ar tosulu 10Ls, vot tagad vai tik nekljuudiishos, taada detalja kaa komutaators, vai ? : ) Arii sapiigi, bija 30Ls. vairaak nekas nekriit galvaa.

Plusi:
+ jauks un moderns aareejais un ieksheejais izskats preeksh taada gada, ir ceriiba, ka atlikusii veertiibaa peec gada buus augstaaka, neekaa citiem shii gada autinjiem (ja veertee izskats un gads, tad 9balles).
+ neliels beziina pateerinsh, ap 7litriem videejais, arii tagad ziemaa, uz shtraases vasaraa pat reekjinaajaas zem 6, bet nu tas ka uz 90km/h cjubina
+ salons viss man negrab, naacies seedeet i Gofinjos peec gada jaunaakos, saliidzonoshi ljoooti kluss.
+ diezgan kvalatatiiva apdare
+ preeksh taada maz- auto diezgan it kaa njiprs. bet man par maz njiprums;), kaa ir cilveeki vairaak par divi - paatrinaajums ruuk strauji, bet nu taa nekas, ja izdara secinaajumus, Ogres- Riigas shoseja bik virs 150km/h, ieksha auto 4 normaala izmeera cilveeki un baagaazjieks pills ar panckaam, tiiri normaali veel uz celja staaveeja un neradaas traki paniska sajuuta, ka tuliit kaut kas kaut kur aizlidos pac no sevis
+ ir vieta arii diviem aizmuguree seedoshiem un normaala izmeera bagaaznieks, lokaami kreesli, bet protams, protams, vareeja jau buut lielaaks : ) Ir iespeejams arii doties garaakos braucienos, tiiri eerti, man vismaz, un cik paseedeejo aizmuguree ieksh Estiem, arii normaali.

Miinusi
- man par mazu motors
- uzmaniigi ar pusasiim
- uzmaniigi, peec citu teiktaa, ar elektriibu, man gandriiz nav taadas, bet tagad - ziemaa, piemeeeram, nesakariigi sit aaraa vienu droshinaataaju, it kaa nekas tragjsiks, bet besii aaraa, ik pa laikam liec jaunu, vai arii brauc ar tumshu paneli un bez kreisaa aizmugureejaa gabariita, paareejais it kaa oki
- ziemaa leeni silst salons, bet taa jau mana vaina driizaak, jaamaina termostats, a naudi taga ta nav : P, saliek priekshaa papes pirms radiatora un uz priekshu, siltums peec 5-8min naak tiiri nekas
- durviim iekshpusee "rucjkas" ar ko eertaak, peec idejas, aizveert durvis luuzt traki nost. Man jau tagad ir piebeigtas abas, gan labajaam, gan kreisajaam durviim.
- slapjaa laikaa logi taa diezgan stiivi veras ciet, kaa arii, atverot durvis un durviim staavot valjaa list traki iekshaa, tas deelj auto apaljuma, siikums, bet tracina, tas pats, kad staav uz vietas un logs valjaa.

Aij, zb rakstiit.

Taa auto visaa visumaa atbilst savai cenai un visam paareejam

Ieteikums, nav jaabaidaas no japaanju auto, jo eertums, ekonomija, braukt prieks un izskats, manu praat, ir taa veerts : ) Un nav nemaz tik daargi labot tos japaanjus, ja pirms gadiem vairaakiem veel taa bija, tad tagad jau taas cenas gandriiz taadas pashas kaa eiropieshu auto.
Laiks @ 3.decembris 2002 0:00
Visi komentāri
 
Laiks 3.decembris 2002 15:22
0 0 Atbildēt

veerteejums diezgan augsts, bet tas visu njemot veeraa, netiek saliidzinaats shis auto 10gadus jaunaaku auto, tiek saliidzinaats shii pasha gada un klases auto ar maneejo ;)

Muncis 3.decembris 2002 19:44
0 0 Atbildēt

Man pieder tas apakshmineetais - par to motorinu iisteniibaa tev vins arii ir 1.3i (1326 ja nemaldos taa bija graamatinaa, jo naakamais peec tilpuma shiim mashiinaam ir 1.6), bet tirgojot reklaamaa un veel diez sazin kur vienmeer raxta 1.4i kapeec iisti nezinu! Bet tas taa.
A par taam ruchkaam toch taa ir mosh man vareetu ieteikt kur leetaak taadu vareetu dabuut (man kreisaa nolausta).
Un peedeejaa laikaa pie lielaakiem aatrumiem nedaudz priekshaa pa labi shnjarkst taas nevareetu buut pusasis? kaa tu teici?
Mosh vareetu iedot savu emailu, ja nu veel kaut kas ieshaujas praataa.

Laiks 4.decembris 2002 9:45
0 0 Atbildēt

Nu par tiem motoriem ir visaadi, briizjiem uzraadaas papiiros, ka 1.3i tad atkal 1.4i, nekaadi 100% dati, ka 1.4i man nav, bet nus doma bija taada, kad pirka ;) Un kad saliidzina zirgus un tilpumu, peec dazjaadiem info sanaak arii 1.4i, taadeelj arii saku taa ;)
Par taam rucjkaam, nu naz, dabuut jau dorsh, ka var, bet iipashi nesaspringstu;), vienk. laika nav mekleet un zvaniities pa shrotiem.
Pusasis driizaak paarbaudi shaadi, ieseedini sev blakaam kaadu personu, taa ap 100kg veelams, i atmuguriski ar sagriestu stuuri liidz galam gan uz vienu, gan uz otru pusi iesaac braukt, klausies vai ir taads klik-klik-klik vai nav, ja ir, tad zini - driiz buus vairaak un tad nebuus vairs nemaz, vienk. neies uz priekshu;). Skaties lai piljniki (gumijas pusasiim, ja pareizi izsakos) buutu veselas un bez plaisaam un caurumiem, a to ja veel pusasis vesalas, tad driiz pie muusu apstaakljiem vairs nebuus.

mails tagad pie nika

sooon 11.janvāris 2003 1:34
0 0 Atbildēt

Par siltumu - ir taada fignja, kas piesleedz/atsleedz ieksheejo sildiishanas loku no kopeejaa ar radiaatoru (vai nu vaarsts, vai apkures sisteemas cirkulaacijas suuknis (daargaakiem auto), ja tas sasleegts viss, tad leenaak silst auto (a varbuut termostats pie vainas, hvz).

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti