Lasītāju pieredze par saviem auto

Audi A6 Quattro 1996 Novērtējums: 9
Tad nu tā, noskatīju fāterlandē un iegādājos Audi A6 2.5 sedanu TDi Quattro 8) kura īpašnieks to bija pircis no salona, bija čeki, papīri utt. Noskrējiens 260 kkm.
Nu to, ka šo auto jau sen gribēju, lieki teikt, bet iekš LV atrast 2.5 TDi Quattro SEDANU bija praktiski neiespējami.
Kādēļ izvēlējos šo auto, lieki bilst: 6 paziņām šādi un līdzīgi ir, piekare - vienkārša un izturīga, dzinējs - labākais no Audi dīzeļiem AEL (140 PS), izturīgs utt.
Bija šādi tādi kasjaki, kā jau 12 g. vecai mašīnai: suloja stūres reika, ritošā sen nemainīta, jo tika braukāts tikai pa autobāni, un nebija vajadzības mainīt.
Par auto: 2.5 AEL dzinējs 140 Zs, kurus uzreiz pēc atdzīšanas uz šejieni uzčipoju uz 170 Zs, 6 ātrumu manuālā kārba, aprīkojums bāzes - priekš. logu pacēlāji, klima un viss.
Par auto - pietiekoši dinamisks priekš tiks smaga auto, patēriņš 6 litri uz štrāses, pilsētā normāli griežot līdz 9 litri.
Mīnusi - paskaļš. Pēc čipošanas īpatnējs sajūga mehānisms - divmasu spararats, nodzied gulbja dziesmu (jo tā resurss ir 250 kkm), un jānomaina pret parastu sajūga komplektu. Gaismas nav īpaši labas (tuvās), klimas ekrāns nereti pusizdzisis.
Ziemā ar šādu auto braukt ir vienkārši bauda.
Uz ceļa turās stabili, ritošo pārlasi un aizmirsti par to uz dažiem gadiem - ļoti izturīga. Eļļu 5x40 manējais ēda 400 grami uz 12 000 km.
Ļoti labs auto, tiesa gan, ar uzskrūvētu cenu.
Ivarinators @ 3.aprīlis 2008 0:00
35 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Dawsons 4.aprīlis 2008 3:12
1 0 Atbildēt

Ivarinator, ja mīnusi ir būtiskāki par plusiem, tad tādu autiņu lieto tikai a)idiōts; b)sliņķis; c) tāds, kuram ir kāds ārkārtējs iemesls lietot šādu pārvietošanās līdzekli. Līdz ar to arguments pret Arbu atkrīt.

Autiņa vērtējums nedrīkst būt atkarīgs no ražošanas gada! Tāpat, kā nevar spriest par autiņu nobraucot knapi 1000 Km, vai ja tas ir vienīgais braucamais, kas ir lietots! Es neticu, ka kāds braucamlīdzeklis pēc 10 gadu normālas ekspluatācijas objektīvi var dabūt virs 7!

Tagad par konkrēto Audi. Kas tiek saprasts ar "paskaļš"? Skaņas izolācija švaka? Iekš kā slēpjas braukšanas baudījums ziemā?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti