Lasītāju pieredze par saviem auto

Opel vectra 1993 Novērtējums: 7
Man ir 93. gada vectrina!! itka ne kadas vainas!! nopirku apmeram pirms diviem gadiem lielvarde! uzskatu ka tur ir labas automasinas. 1.6i loti labs un ekonomisks 6l/100km. vienigi apdzisanas laika pietrukst jaudas, jo es uzskatu ka tomer prieks tadas bundzas motors par mazu!!
tikopec pirksnas nacas apmainit salnikus, jo masina ilgi bija stavejusi un tie bij parakmenojusies!!
parsteidza ekstras jo necereju ka ta gada masinam bus apsildamie sedekli, tas laikam pec pasutijuma!! ta nobraucu pusgadu nacas pametinat ka jau opelim tas raksturigi!! visu so laiku nobraucu praktiski neko nemainot!! protams tur ellas, bremzu kluci! nacas vel stures pirkstus mainit un vienu mironeni apmer remonts uz 65ls!!! tagad gan stav, jo peckas radiators pagalam!! nav bijis laika remontet!! kopuma automobilis apmierina!!

plusi:
stabils musu celiem
kluss neparak grab
labs motors, varetu but jaudigaks
leta eksplutacija
laba akustikas sistema ta gada autinjam!

minusi:
ruse
neparak piemerots lauku celiem! tagad domaju par vectru 2.0tdi,2.2 tdi 2001. gada vai ta ir laba izvele?? jo daudz jabrauc gribas ekonomiju un ne mazaku tilpumu par 2.0
 
seska @ 17.aprīlis 2008 0:00
Visi komentāri
 
Eksperts 18.aprīlis 2008 1:45
0 0 Atbildēt

Patīk man šitie teksti .. nekas principā nebija jālabo, tikai tur stūres pirksti, mironene, bija jāmetina kuzavs, tagad mašīna ir neejōšā stāvoklī dēļ beigtā radiatora.....un tas viss tikai gada laikā... vārdusakot nelūztošs uzticams tehniski izturīgs auto :) :) :)

Bolzens 18.aprīlis 2008 7:34
0 0 Atbildēt

Tīri subjektīvi iesaku pārdomāt nākošajam Vectra auto izvēlēties 2.2 DTI dzinēju. Dzinējs jau labs, zobsiksnas vietā ķēde utt., bet auto priekša var izrādīties pasmaga, kas lauku ceļu apstākļos samazinās piekares kalpošanas laiku. Tad jau labāk 2.0 DTI, tikai neaizmirsti, ka šiem dzinējiem nu galīgi nav ieteicama degviela no "kannām".

msh 21.aprīlis 2008 4:24
0 0 Atbildēt

Cik reizes bijis pakaļējais tilts atlūzis? :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti