Lasītāju pieredze par saviem auto

Lancia Lybra 2005 Novērtējums: 8
Autiņš tika atgādāts no Vācijas. Dīzelis, kā jau dīzelis diezgan ekonomisks ( aptuveni 6 litros iekļaujas), ak jā aizmirsu piebilst, ka tas ir 1.9 turbodīzelītis. Principā golf klases mašīna ar ievērojami labāku komfortu un zemāku cenu. Tatad autins Latvijā nobraucis jau kādus 2 gadus.
Sākumā baidījās par detaļu pieejamību un dārdzību, bet kā izrādās nav obligāti jāapmeklē Auto Italia, kur cilvēki tiešām par to pašu prasa vismaz trīs reizes vairāk naudas nekā reāli var var būt. Piemēram lielā apkope autiņam uz 90000 km auto italia prasīja aptuveni 300 ls, ( +/- ), savukārt iebraucot parastā autoveikalā to pašu visu sapirku zem simts latiem un darbs ar pie 20 laikam bija. ( Motoram ir siksna, nevis ķēde). Kas vēl?
Lancia salons laikam neizraisa nevienam saubas par kvalitāti, kā nekā tas būvēts pēc principa - itāļu mercedes. Varbūt kvalitāte nav tik laba kā mersim, tomēr sūdzēties tiešām nevaru, pagaidām nekas negrab un salons kluss.
Par ritošo, jāsaka tā nebūt sliktāka kā mazdai, hondai vai tam pašam audi. nekas nav mainīts, bet noskrējiens gan ar ir nedaudz virs 100 tukstosi km. Atzīme 8 - vienmēr var vēlēties ko labāku, piemēram autiņam derētu automatiskā ātrumkārba, jo braukšana tāda mierīga ir domāta. Iespējams vērtēt autiņu ir labāk, jo ģimenē pašlaik ir divas LAncia Lybras ar vienādiem motoriem, bet dažādiem aprīkojumiem. Tiesa attēlā redzamā automašīna ir tikko no Beļģijas, pa Latviju nebraukta.
P. S. Ta kā nav ista autina bildes, tad ievietoju, kurs tiek tirgots, tas ir tads pats, tikai melna krasa un alcantras salonu.
 
Legenda @ 4.jūnijs 2008 0:00
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Arsmens 4.jūnijs 2008 13:25
1 0 Atbildēt

Smukuljis. Maakslinieku auto ;) Domaaju, ka kvalitaate pret cenu ir daudz augstaaka kaa VW. Salona stils iisti Britisks, rover 75 stilaa. Lai labi ripo!

msh 6.jūnijs 2008 13:23
1 0 Atbildēt

Pričom tur staipītājs? Ir vienkārši tāda suga, kam patīk braukt ar kaut ko savādāku nekā citi - pietiek kaut vai to muļķīgo forsāžu palasīt, pilns ar tādiem, kas grib "izcelties" [vizuāli, ne tehniski, un bieži vien ar mīnusa zīmi :D ]
Es jau nesaku ka šitentā aparāta īpašnieks ir tāds ;)

MD 6.jūnijs 2008 16:53
1 0 Atbildēt

Fantastisks auto! Pirms diviem gadiem gandrīz tādu nopirku - diemžēl auto nebija kaut kas ar papīriem kārtībā, lidz ar to darījums nobruka :( un paņēmu AR 156 2.4 JTD

Cik zinu, auto ir uz Alfa 156 bāzes, tomēr krietni kvalitatīvāk saskrūvēts, kā arī ar viņu netiek defaultā gāzts, atšķirībā no 156. Piekare ir mīksta un ērta, bet salona apdare ar alcantru (kas laikam nāk standartā) - fantastico!

Savukārt JTD dīzelīši - gan 1.9, gan 2.4 ir jestri, ekonomiski un uzticami. Tā lūk!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti