Lasītāju pieredze par saviem auto

Honda Accord 1999 Novērtējums: 7
99. gada Accords, sedans, asv versija. Eksterjers un interjers ka kupejai, tehniski +/- atbilst eiropas variantam. Vardu sakot krietni labak izskatas ka eiropietis un tehniski ari uzticams.
Zem kapota 2.3 benzins, VTEC, 150 hp, komfortablai brauksanai pietiek, skriesanai par isu. degvielu ed labi, pa soseju kadi 8l, pa pilsetu ~12l, bet ja mierigi kruizo, tad videji var uz 9 l izvilkt.
4pakapju automats, robu maz, bet tie ir gari, pie 100 km/h ~2200 rpm
piekare nav nekada amisu lengana, normali cieta un likumos autins negazas apkart.
brauksana erta un vienkarsa, salons pietiekami kluss, troksnits tikai no veja kas spogulos pus. motorits lidz 3000 rpm nav dzirdams, pec tam tads normals ruciens, ausij tikams.
Aprikojums gan papliks, nav ne kozas ne klimata, ne elektriskie benki uc krutas ficas.
nobraukti kadi padsmit tukstosi, pagaidam tikai ella un filtrs mainits. Tuvakaja laika janomains viena putekgumija, 2 bukses un kalotkas. jamaina siksna, kas principa nav dargi, visas siksnas, rullisi un udensuknis ~70 ls, darbs vvz. ja ko no virsbuves vajag, tad tikai uz lt, lv neka nav un nebus.

minusi:
virsbuves detalu trukums ieks lv
motoram pie tadas kubaturas varetu but krietni vairak zs

plusi
100 gadu tadu brinumu neviens nezags
erts, samera vienkars un uzticams braucamlidzeklis
gan no iekspuses gan arpuses vizuali pievilcigaks par eiropieti


dry @ 10.jūnijs 2008 0:00
Visi komentāri
 
rrupucis 11.jūnijs 2008 22:41
0 0 Atbildēt

motors ar tādu litrāžu varētu teikt mazjaudīgs un rijīgs. nesapratu tavu domu. sākumā saki, ka ekskluzīvs, bet pēc tam, ka nava nekādu normālu extru, kas amītim it sevišķi nepiedodami. kas tad tur ekskluzīvs? tas, ka daļas nevari atrast? par to jau nav jāpriecājas

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti