Lasītāju pieredze par saviem auto

Opel Astra G 1.6 16V aut. 1970 Novērtējums: 8
pirkaam pasi Marijampolee, 2005 gadaa, no treilera.

4000 eiro, + registraacija ap 300 eiro..

200 tuukst, ar servisa graamatinu, apkopes regulari vienaa servisaa. iekseeji un aareeji teicamaa kaartiibaa,
nav kur piesieties.

neraksturiigi lepna komplektaacija! iznemot aadu...
.. elegance (miikstaaks kaa sport versija, miikstaaks gaa golfs, automaatiskaa 4 aatrumu kaarba, 105 zirgi, luuka, el logi, reguleejams kreesls, saanu un priekseejie airbagi. aizmuguree ielociities garam cilveekam gruutaak kaa 4 durvju versijaa, bet vietas diviem tur pietiek un uz kaajaam puus pa cauruli siltu gaisu ziemaa, kas vienam otram tadas klases auto iztruukst.

koncicionieris gan, jau bija tukss, par ko nebriiniijaamies, jo masiinai bija 7 gadi.

pirmo skati izgaaja bez vainas, naakamaa gadaa bija jaamaina stuures pirksts, 15 lati, tresaa gadaa bez pieziimeem. tagad pec divarpus gadiem 250 tuukst. uz tahometra.

ar automaatisko pa pilseetu ir super, uzrauj ok, uz sosejas saakumaa mazliet bija nepatiikami ka neiet garaam, tagad esmu pieradis un vienkarsi paaraak neriskeeju, taa kaa ar mondeo diizeli 2005 gada, kam ir 140 zirgi, aut., ar to vareeja uzspiest un aiziet garaam nedomaajot.

kaarba stradaa labi, servisaa teica, ka sitaa japaanju esot opelim labi uzlikta, probleemu neesot.
visas elektro ekstras arii darbojas joprojaam.


pirmajaa gadaa gadiijas dazadas siikas vainas, noluuza dazas plastmasas ljipas, benz baakas fiksators, bagaznieka vaaka tureetaaja kronsteins.. svaka plastmasa, nebiju pieradis, tagad vairs neko nelauzu. nomainiiju akkji, pagrieziena raadiitaaja klokji, kas nefikseeja taalaas gaismas. visi tie nieki ir leeti atrodami salaspils srotaa.
plastmasas salonaa negrab, ritosaa arii ne.

braucu sekojosaa geograafijaa -
9/10 riiga - pirmajaa gadaa,
9/10 pirmaas un otraas klases sosejas - otrajaa gadaa, un tresaa gada saakumaa,
lauku gruntes celi 5% no visa.

pie 235 tuukst saaka raustiities motors, jamaina tipa aizdezes bloks, kas ir tipa sadaliitaajs un vadi vienaa korpusaa, maksaaja 150 lati !!!! , nomainas darbs - praktiski neko.
domaaju tam jabuut resursam uz kaadiem 100 tuukst.
motors lec no pirmaa, mazliet mainaas apgriezieni kad groza stuuri, tas esot ok, teica servisaa.

opel servisaa man ir labs pazina un tagad saprotu kada ir noziime ja var ticeet meistaram - nelaime ar airbagu, saakaas pirms gada, iedegaas lampina. sakuma domaaja kontakti, zem seedekla ko loka, lai iekaaptu aizmuguree, noneema kluudu, salodeeja, akal... un ta 6 reizes... peec nedeelas iedegas akal.. braucu kamer pedejais iespeejamais iemesls palika ka tas ir bojaats airbags, kas netur pretestiibu, vai arii vadibas bloks. tagad lampa vairs neiedegas... gaidu... ja nebutu pazistams meistars, nez ko es domaatu, ka man katru reizi jaamaksaa 15 lati par to ka kaut ko pabaksta un taa 6 reizes atkaartojas?
servisaa teica, ka sai astrai (divdurvju?) tie kontakti un airbagu lampinas meedz iedegties biezi. parasti vaina ir vadu savienojumos.

degvielas pateerinjs soseja ja 95 km/h ir 7 litri, pilseetaa buus 9.5 litri.

pirms tam pabraucu ar 1.7 turbodiizeli manuaalo 5 kaarbu taadu pasu astru G no autonomas, ari ljoti patiikami gaaja diizeliitis, bija uzraaviens ok un pa soseju uz 110 braucot 5 litri uz simts, reaali!

masiina man patiik arvien vairaak, jo nelust, divas durvis, stoika netrauce skatiities par plecu krustojumaaa, luuka veedina taa ka kondisku taa arii nesastaisiju... tapat labi salonaa, automaats pilsetaa super.

2208 .24. juulijaa.
 
Martins @ 25.augusts 2008 0:00
Visi komentāri
 
Valdis 26.augusts 2008 23:55
0 0 Atbildēt

tas dzinējs ir ,maigi sakot, neekonomisks.

saimans 27.augusts 2008 0:07
0 0 Atbildēt

Motors vecā vai jaunā veida-ecotec?
P.S.
Kopš kura laika tahometrs rāda kilometru?

Q 12.septembris 2008 22:24
0 0 Atbildēt

Mana kaste ar 1.8 motoru uz shosejas taadaa pat rezhiimaa teeree 5,5 litrus...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti