Lasītāju pieredze par saviem auto

Audi S4 2,7 biturbo 1999 Novērtējums: 8
Noskatīju sev šitādu. Patīk jau man no bērna kājas tie audi. Tagat ir sīči divi bet iepazīstināt akseleratora pedāli ar tepiķīti ik pa laikam tik un tā patīk. Tad nu meklēju ilgi auto kuram zem dzinēja pārsega ir zirdziņi un taipat laikā var arī ratus ielikt.
Liidz shim braucu ar visaadiem AUDI gan kupejas 80 2,3 gan B4 avants automaats 2,5TD bet par sho info neko daudz neatradu. Varbuut kaads zin vinja saapes un nesaapes?....
Cik pateeree? Cik izmaxaa nomainiit eljas un zobotaas u. t. t. Buutu ljoooti pateiciigs.
Ja kas mans meils k. lauris@inbox. lv
 
DNK @ 22.septembris 2008 0:00
Visi komentāri
 
Eksperts 23.septembris 2008 22:45
0 0 Atbildēt

Cik patērē??
hvz, draugam bija šitāds tikai ar mazāku dzinēju.
Viņš tā arī pa pusgadu nepiefiksēja cik patērē, jo auto pusi laika stāvēja servisā ar elektronikas gļuķiem, daudz niķojās un tādēļ degvielas patēriņš šī auto lietošanas laikā pilnīgi nemaz nezutrauca draugu.

msh 24.septembris 2008 3:11
0 0 Atbildēt

Nu tad nevajag pirkt nojātus eksemplārus :)
Man patīk veids, kā viens audistaila jūzeris [iekš iauto wvfans] pirka C5 S6 [motors šitāds pat] - nopirka pa lētāku naudu sūdīgu eksemplāru ar beigtām ļurbām [lielai daļai to motoru ļurbas jau iet iz beigām :) ] un uz vienu reizi pašrociīgi samainīja ļurbas, weistgeitus un vēl kaut kādus niekus - rezultātā kopējās izmaksas labs S6, bet iegūts labs S6 ar garantiju :D


Šitādu infu vajag audistailā meklēt ;)

superb 24.septembris 2008 10:52
0 0 Atbildēt

Kluda pasos pamatos. Noperk un tad sak uzdot jautajumus - a cik vins eed, kaadi gljuki, saapes nesaapes ...). To var atlauties vai nu bagats (maz ticams) vai m...is.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti