Lasītāju pieredze par saviem auto

Chevrolet Captiva 2006 Novērtējums: 6
Iegādājoties Chevrolet biju ļoti apmierināts ar automašīnas salona ērtumu un kvalitāti, toties degvielas patēriņš gan ir liels mīnuss - 12 litri uz 100 jauktajā režīmā no divu litru dīzelīša. Pagāja divi gadi un sākās lielākās problēmas tieši ar autorizētā servisa "Adam Auto" necieņu pret klientu. Problēma ir sekojoša - automašīnai ir nozīmēts garantijas remonts divu mēnešu garumā, kura laikā novērsīs automātiskās ātrumkārbas defektu, bet maiņas auto man atsakās dot vietā, vien piedāvā iznomāt par 'nieka' Ls 14 diennaktī 60 x 14 = 840 lati par garantijas remontu izklausās smieklīgi.
Turklāt otru defektu - dīvainu vibrāciju no priekšējā tilta, tie atsakās novērst, jo paši tādu defektu nesaskata, bet gan vainu noveļ uz nekvalitatīvām riepām, turklāt garantijas 4. punkts paredz, ka riepu bojājumu gadījumā garantija attiecas tikai uz rūpnīcā uzstādītajām riepām, kādas tās arī ir, bet serviss atsakās tās nomainīt.
Austris @ 20.jūnijs 2009 0:00
Visi komentāri
 
Yeti 20.jūlijs 2009 2:05
0 0 Atbildēt

vot pļa... man Jeep Grand Cherokee 2004 gada, 2.7 un pat tas, uz autobāņa braucot 130km/h ar lielo jumta kasti, vairāk par 11.2L neēda...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti