Lasītāju pieredze par saviem auto

Mazda 323 f gt 1990 Novērtējums: 6
1. un 2. daļa Nopirku par 480 Ls, pirms 8 mēnešiem, ar skati uz gadu. Vizuālais draņķīgs, bet bīja čeki pzr remontiem, motora utt. Jauni amīši, aklumātors utt., tāpēc likās laba izvēle. Un arī gribēju ieekominēt, tāpēc 'ņēmu mazo mazdu.
Ir man bījušas trīs 626, un varu pateikt- kā diena pret nakti.
Mazā mazda kratās uz visām bedrēm, nelīdzenumos neturās uz ceļa. Nākošreiz ņemšu 626.
Kad nolīdu bedrē, un sāku pēt\ i, konstatēju, ka zem melnā "smāķa" vis ir norūsējis, pēc laika pārpuva izpūtējs (35LS. ), nobira ģenerātors (bīja mājās), sāka gaudot gūltnis (veikalā 55Ls).
No dusmīgā motora nosaukuma arī gribētu vairāk, negriež, kā bīju cerējis (626 ar parasto 2,0, griež līdzīgi). Bet benzīnu ēd maz (ap 7 uz 100)

Pagāja vēl viens gads. Skati ejot es nomainīju šarnīru un stūres pirkstu + sametināju= 65 Ls. Aizlīmēju ar stiklščiedras lupatām tur, kur nebija sametināts, aizkrāsoju, nokrāsoju bremžu trubiņas, atgaisoju bremzes, jaunas riepas+ sametināju izpūtēju (5Ls) un pielīmēju atstarotājus. Skate ar otro piegājienu bīja rokā.

Jāsaka ka rūsē viņa vairāk nekā Opel Ascona, neuzskaitīšu visas vietas, jo man nav 45 stundas laika. Izpūtējs arī gandrīz vis nomainīts. Gulti neesmu mainījis, tagad tā gumija pie kuras pieskrūvēts pakaļējais amītis vienkārši sadrupa. Nu it kā viss.

Nepērciet mazos auto, kuri vecāki par 10 gadiem, vienkārši viņi savu resursu jau tad ir izsmēluši!

Mazda 626 ir mana mīļākā mašīna, bet mazda 323 vienkārši riebjas!


+ekonomisks dzinējs
+gaunīgs salons (priekš gada, moderns salons)
+precīza stūre
+labas bremzes
+ nekur nav nohaltūrēts montējo

- cieta (uz bedrēm nežēlīgi krata, nelīdzenumos met nost no ceļa)
- bīju gaidījuis vairāk jaudas
- augsa bagažnieka mala
- baigais puveklis
- ne smakas no mazda 626 braukšanas komforta ut tehniskās uzticamības
- sliktas tuvās un tālās gaismas

Pa pilsētu vēl var braukt, bet pa Latvijas nelīdzenajiem ceļiem ir grūti, pa mežu- gandrīz neiespējami. Puveklis, un nav tik uzticama kā 626.
Marts r @ 25.februāris 2010 0:00
Visi komentāri
 
Vanger 13.aprīlis 2010 14:25
0 0 Atbildēt

Braucu ar '01 gada 626 modeli. Diemžēl jāsaka ka arī šim autiņam sāk parādīties rūsas pazīmes auto apakšā zem sliekšņiem, kā arī, kas visvairāk izbrīnija, izrūsēja kartera vāks. Nācās nomainīt. Tam par iemeslu gan varētu būt fakts ka auto visus 10 gadus ir braukts pa LV "sāļajām" ziemām.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti