Lasītāju pieredze par saviem auto

Saab CD 2,3 Turbo 1970 Novērtējums: 8
Patīk man SAABi! Pārsvarā atbaidošs dizains, un konstruktīvās īpatnības, bet tajā ir savs kaifs(iedomājies ir pat SAABi, kuriem rocene uz priekšējiem riteņiem(!) vajag tak dadomāties... )))
Nu bet kopumā pamatīgs autiņš un atšķirībā no Volvo, ir nevien drošs un pamatīgs kā mazgabarīta tanks, bet arī dinamisks. Vislabāk ir "otrā viļņa sajūta" pie 120-130 km/h
Manējais bija GRIFFIN komplektācijā, bet tā, kā 1993. gadā grifinus vēl neražoja, oficiāli tāds neskaitījās. Tas nozīmē, ka bija piebāzts ar ekstrām- tajā skaitā salona mobilais telefons, par ādas beņķiem, lūku, klimata kontroli krēsliem ar atmiņu(un tas 1993. gada modelī!), nemaz nerunājot. Īpaši man patika pre- heeting sistēma. Kad iestādīju laiku uz, piemēram 7.00 no rīta, 8.00 no rīta, kad atnācu, logi bija jau atkausēti, motors uzsilis, salons silts- sēdies šķil un brauc.
Remontus pat negribu atcerēties. ja nebūtu darbā firmā un neskaitītos autiņu izīrējis, par to pat domāt nevarētu. Uz izdevīgajiem īres noteikumiem autiņš sevi atpelnīja- pirku par 3500 ērikiem, tāpēc, kad beidzu darbu firmā, ātri to pārdevu par 1000 Eiro, jo bija skaidrs, ka pats nenormāli dārgos remontus nepavilkšu. Lūza daudz un katru reizi kaut kādi sīkumi, bet maksāja dārgi.
Kad atvadījos no SAABa sapratu, ka neesmu tik bagāts, lai atļautos uzturēt... servisus. Tāpēc sev esmu pateicis konkrēti. SAABu nepirkšu, kamēr nebūs normāla servisa iespējas, kur tevi nepiečakarē blēži, kas uzdodas par labdariem.
Kas bija plusi? Ārkārtīgi komfortablā braukšana, kaut gan... mani 192cm, rīvējās gar griestiem un velāk, kad jau biju pārkāpis uz sev izmēros piemērotākiem autiņiem, to atceros ar nepatiku.
Mīnusi? 2,3 litru motõrītis(lai gan 205 Zs) tomēr bija ēdelīgs- gāze mazāk kā 13-14 litri uz 100 nesanāca Un, protams, remonti- parastais rēķins vismaz 100 Ls. Ja bija mazāk, biju stipri izbrīnīts.
Kaut kā tā. Iztieku pagaidām bez SAABiem. Tā utilitāri bez šikošanas.
Lielgabals @ 31.oktobris 2010 0:00
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti